Home » , » Μια απλή ερώτηση στους ρεφορμιστές.

Μια απλή ερώτηση στους ρεφορμιστές.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022 | 10:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τους ναζί της ΝΔ τους ξέρουμε τι είναι. Η εγκληματική της πολιτική της γαλάζιας συμμορίας έχει στοιχίζει δεκάδες χιλιάδες ζωές, κι όχι μόνο από την διαχείριση της επιδημίας και την απαξίωση του ΕΣΥ προς όφελος των ιδιωτών. Οπότε δεν ανοίγω διάλογο με τα καθάρματα της ΝΔ. Ξέρω και γιατί απαξιώνουν το ΕΣΥ, γιατί βασανίζουν τον κόσμο, γιατί τρων τον αγλέουρα. Αυτοί είναι οι φασίστες, τα παράσιτα και δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν ποτέ.

Οι ρεφορμιστές τολμάνε να κατηγορούν κατά καιρούς το ΚΚΕ πως τάχα με το να τους τη λέμε για τις κουταμάρες που κάνουν, στηρίζουμε έμμεσα το δικτάτορα Μητσοτάκη. Ξεχνάνε ποιοι έφεραν το Μητσοτάκη και την κλίκα του στη εξουσία με τα λάθη τους, ποιοι του έστρωσαν το δρόμο. Ξεχνάνε ακόμα πως με τις βλακίες που κάνουν αυτοί, βάζουν πλάτη στη λεηλασία από τα γαλάζια καθίκια.

Σήμερα, αφού πω μπράβο στον Πολάκη για τον εξάψαλμο στον Άδωνη, θα ρωτήσω τους συναδέλφους του στο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ συμφωνώ με το βουλευτή σας, έχει δίκιο, όμως για πείτε μου, ρεφορμιστές, γιατί μόνο ο Πολάκης από σας κάνει αντιπολίτευση; Πιο συγκεκριμένα, δεσμεύσετε, πως θα στείλετε φυλακή το Μητσοτάκη και τους υπουργούς του για το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων που είναι υπεύθυνοι;

Μη βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί σας θυμίζω τι λέγατε και τι κάνατε με το Μνημόνιο. Παύλο, δε θέλω να σε στενοχωρήσω, είσαι ο μόνος από το ΣΥΡΙΖΑ που δε σιχαίνομαι, αλλά είχατε ευκαιρία να απαλλαγούμε από τα καθίκια της ΝΔ. Μάλιστα μας ρωτήσατε και είπαμε ΟΧΙ στα Μνημόνια, δίνοντας σας το ελεύθερο να καθαρίσετε τον τόπο από τη κόπρο. Τι κάνατε Παύλο μου; Δικό σας Μνημόνιο, αφού γράψατε τη θέληση του κόσμου στα παλιά σας τα παπούτσια.

Θα μου πείτε «τι σχέση έχει το ένα με το άλλο»; Έχει και παραέχει. Γιατί, όταν έπρεπε να τους τιμωρήσουν, έκαναν τα ίδια! Άφησαν τα δεξιά φίδια να συνέλθουν, να ξυπνήσουν και τώρα δαγκώνουν όποιον βρουν. Δεν τέλειωσαν καν τη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής! Τι θα κάνουν άραγε, αν βγουν πάλι; Όταν μάλιστα ο Μητσοτάκης θα ελέγχει όλον τον κρατικό μηχανισμό ακόμα κι αν χάσει τις εκλογές;

Να το κάνω πιο λιανά. Θα στήσουν Ειδικό Δικαστήριο; Θα πάει φυλακή ο Μπουμπούκος, επειδή είναι μαυραγορίτης; Ή απλά λένε λόγια; Αυτά σκέφτεται ο κόσμος. Και τι κάνετε εκτός από λόγια; Πως την εννοείτε την αντιπολίτευση; Χωρίς καν μια κινητοποίηση; Η ΝΔ προφανώς δεν έχει καμία αξιοπιστία, αλλά ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μια χαρά τα είπες Παύλο. Ελπίζω να μη διαγράψουν που βρίζεις τους νεογιδοκράτες. Εκτός αν το κάνετε για ξεκάρφωμα. Μετά τις εκλογές όλοι μαζί αγκαλιασμένοι σε οικουμενικό πάρτι με ούζα να μας φέρετε νέο Μνημόνιο. Από λόγια πάντως χορτάσαμε.

Κι αν πει κάποιος σύντροφος «αυτοί είναι οι ρεφορμιστές» θα του πω όχι πάντα. Γιατί θα του θυμίσω το Ανδρέα Παπανδρέου, που αν και έκανε την ίδια ακριβώς πολιτική στην πράξη με αυτή της ΝΔ, δεν άφηνε τον αποστάτη μπαμπά του σημερινού δικτάτορα σε χλωρό κλαρί. Αν έκανε κάτι καλό ο Παπανδρέου, αυτό ήταν αντιπολίτευση, έστω και για να πάρει ο ίδιος την εξουσία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

9 Ιανουαρίου 2022 στις 2:09 μ.μ.

Η σύγκριση βέβαια Αντρεα με Τσιπρα και των κυβερνησεων τους είναι λιγο άκυρη.Απο την μια ο Αντρεας είχε διωχθει απο 2 δικτατορίες και ο Τσιπρας οι αγωνες του ήταν πορειες μς φραπε στο χερι.Η δε κυβερνηση του Πασοκ μονο που κωλοτουμπαρε για εοκ κ νατο εκανε σπουδαιο ρεφορμιστικό έργο ιδιαιτερα το 81- 85.Η κυβερνηση συριζα δεν ηταν ρεφορμιστική αφου δεν έκανε τιποτα φιλολαικό ίσα ίσα με το μνημονιο της μας ρημαξε .Δεν εκανε μισο αξοομνημονευτο έργο ενω περασε ολη την δημοσια περιουσια σε τους δανειστες.Αν αυτο ειναι ρεφορμισμος τι να πώ...

10 Ιανουαρίου 2022 στις 5:02 μ.μ.

https://www.youtube.com/watch?v=laItEOquzr8 Όποιος μπει στο κόπο να δει στο site αυτό τι λέει από το 36.22 περί αυταπατών θα καταλάβει τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ έκανε ο Τσίπρας και η παρέα του. Τι ρεφορμιστές και πράσινα άλογα. Οι άνθρωποι είναι πολιτικοί καιροσκόποι που το μόνο που τους ενδιέφερε και τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα - όχι η εξουσία , γιατί αυτή είναι άλλη υπόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger