Home » , » Κυβερνητικές μαντεψιές ...

Κυβερνητικές μαντεψιές ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 | 11:42 μ.μ.


Δύσκολα μπορεί να αντιληφθούμε γιατί τα κυβερνητικά στελέχη αισθάνονται τόσο πιεστική την ανάγκη να κάνουν "προφητείες" όσο αφορά την εξέλιξη της θανατηφόρας πανδημίας. Θα περιμέναμε και με δεδομένο ότι όλες οι προηγούμενες μαντεψιές έχουν πάει ... κουβά, τώρα να ήταν πιο συγκρατημένοι.

Αντί γ' αυτό όμως παρακολουθούμε μια απ' τα ίδια. 
Πριν μερικές μέρες ο Αδωνης Γεωργιάδης ανέλαβε ρόλο Λίτσας Πατέρα για να μας πει ότι "Σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει", κάτι που επαναλαμβάνει σήμερα, με άλλα λόγια, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάκα.
Και εδώ κάθε καλόπιστος μπορεί να αναρωτηθεί: Με ποια επιστημονικά επιδημιολογικά δεδομένα κάνουν αυτές τις δηλώσεις;

Γνωρίζουν δηλαδή περισσότερα απ' όσα ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς ο οποίος σήμερα εντελώς επιφυλακτικός ως προς την εξέλιξη της πανδημίας δήλωσε: «Η μετάλλαξη "Όμικρον" θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμη, δεν είμαστε σε θέση να σημάνουμε λήξη συναγερμού για το σύστημα Υγείας μας».

Δεν είναι ανευθυνότητα να παρουσιάζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες η κ. Γκάγκα και να δηλώνει; «Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή μια, δυο, τρεις εβδομάδες και θα δούμε τα κρούσματα να κατεβαίνουν και θα δούμε τα πράγματα να είναι καλύτερα. Νομίζω θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω πολύ γρήγορα»;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger