Home » , » Aντιφασιστική-αντι ιμπεριαλιστική συγκέντρωση και διαδήλωση το Σάββατο 9 Απρίλη

Aντιφασιστική-αντι ιμπεριαλιστική συγκέντρωση και διαδήλωση το Σάββατο 9 Απρίλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 | 8:32 μ.μ.

Πολιτικός Χώρος ''Ηλέκτρα Αποστόλου''

  ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΑΖΟΦ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

Κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25, όλο το ευρωατλαντικό τόξο παρακολούθησε την ομιλία του Ζελένσκι στην Βουλή. Η αποχώρηση λιγοστών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του ΜΕΡΑ 25 δεν ξεπλένει την ολόπλευρη στήριξη που προσέφεραν σε Ζελένσκι-Αζοφ.

Η παρουσία μελών του Τάγματος Αζοφ δεν μας παραξένεψε, αλλά μας γέμισε ακόμη μεγαλύτερη οργή για το πως αντιμετωπίζουν την πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας του τόπου το πολιτικό προσωπικό της εξαρτημένους άρχουσας τάξης αλλά και ο ευρωατλαντικός ιμπεριαλισμός.

Ο τόπος μας μετατράπηκε σε ένα τεράστιο πλυντήριο των νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου του Αζοφ που δολοφονούν κομμουνιστές, εργάτες,νεολαίους, αντιφασίστες, κάθε εθνότητα και κάθετι διαφορετικό, σαν οργανικό τμήμα του Ουκρανικού Στρατού.

Το μέγεθος της υποτέλειας αλλά και του τρόπου που αντιμετωπίζει ο ευρωατλαντικός ιμπεριαλισμός τον λαό μας αποδείχθηκε περίτρανα, όπως πως αντιμετωπίζουν κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση την αντιφασιστική παράδοση του λαού μας.

Η στήριξη στο φασιστικό καθεστώς του Κιέβου φέρνει μόνο φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία και δυστυχία στον εργαζόμενο λαό του τόπου μας.

Η κρατική καταστολή φασιστικοποιείται, χτυπάει απεργούς όπως έπραξε και στην παρέμβαση μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Θεσσαλονίκη απέναντι στην χρήση του λιμανιού για πολεμικούς σκοπούς με βαρύτατο κατηγορητήριο ή όπως πράττει απέναντι στην οργανωμένη εργατική τάξη- εργαζόμενοι Τραινοσε- όταν αρνείται να λειτουργήσει για τα συμφέροντα του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού.

Στον τόπο που ο βρετανικός και αμερικάνικος ιμπεριαλισμός μαζί με τους κρατικούς και παρακρατικούς φασίστες αιματοκύλησαν τον εργαζόμενο λαό, την νεολαία και τους κομμουνιστές, στον τόπο που με πρωτοπορία τους κομμουνιστικές τσακίστηκε ο γερμανικός-ιταλικός και βουλγάρικος φασισμός κανείς δεν θα μας μετατρέψει σε υποστηρικτές του διεθνούς ευρωνατοϊκού φασισμού.

Παρά το τεράστιο έλλειμα της έλλειψης μαζικής συγκέντρωσης του εργατικού-λαϊκού κινήματος την ώρα της ομιλίας Ζελένσκι- Αζοφ έξω από την Βουλή, τα αντανακλαστικά της άμεσης-μαζικής-οργανωμένης και δυναμικής απάντησης στην κοινή εμφάνιση Ζελένσκι-Αζοφ είναι αναγκαία.

Καλούμε το σύνολο του εργαζόμενου λαού, της νεολαίας, κάθε αντιφασίστα και αντιφασίστρια, κάθε προοδευτικό πολιτική σε μαζική-μαχητική αντιφασιστική-αντι ιμπεριαλιστική συγκέντρωση και διαδήλωση το Σάββατο 12:00 με συγκέντρωση στα Προπύλαια.

Με ψηλά τις κόκκινες σημαίες να φωνάξουμε πως ο εκπρόσωπος του φασιστικού καθεστώτος του Κιέβου και οι νεοναζί δολοφόνοι είναι ανεπιθύμητοι για τον εργαζόμενο λαό του τόπου μας, πως θέλουμε ειρήνη και καμία εμπλοκή στα σχέδια του ευρωατλαντικού ιμπεριαλισμού και να σταθούμε δυναμικά και ανεπιφύλακτα με την νίκη των όπλων των Λαϊκών Δημοκρατιών του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ.

Αντιφασιστική-Αντι ιμπεριαλιστική Συγκέντρωση 12:00 Προπύλαια

ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΤΟ- ΕΕ

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ-ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ


Πολιτικός Χώρος «Ηλέκτρα Αποστόλου»  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger