Home » , » Το κατάντημα μιας Βουλής.

Το κατάντημα μιας Βουλής.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 | 5:57 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι πάρα πολλά τα σχόλια, το σόου του Ουκρανού ναζί πήγε ακόμα «καλύτερα» από ότι περίμενα, είχε και γκεστ σταρ Όρκ. Θα γελούσαμε, αν δεν μας έχεζε κατάμουτρα μέσα στο κοινοβούλιο.

«Ο #Ζελενσκι εμφάνισε ναζί του τάγματος Αζοφ να μιλήσουν στην βουλή και όσοι βρίσκονταν εκεί έπεσαν απ´ τα σύννεφα . Δεν είχαν δώσει δικαιώματα ούτε αυτός ούτε η βουλή».

«Η βλακεία, η εγωπάθεια, η μωρία, η γενική αναπηρία της ηγέτιδας τάξης στην Ελλάδα, σε φέρνει στην ανάγκη να ξεράσεις (...). Είμαι βέβαιος πως τούτοι οι ελεεινοί δεν αντιπροσωπεύουν τη ζωντανή Ελλάδα».

(Γιώργος Σεφέρης, Ημερολόγιο, 1945)

«Παρέλασε» το #Αζόφ από την Ελλάδα! Μια μέρα μετά την επέτειο της εισβολής των ναζί στην Ελλάδα (6/4/1941) οι ΝΑΤΟδουλοι έφεραν τον #Ζελένσκι και μαζί του χειροκρότησαν στη βουλή τα ναζιστόμουτρα της Ουκρανίας! Ντρέπεται και η ντροπή!»

Εκείνοι που είναι να ντραπούν, τα πλυντήρια της ΝΔ, δεν ντρέπονται

«Σας ευχαριστούμε που είστε τόσο ξετσίπωτοι. Για να διευκολύνω: α. Δεν είναι νεοναζί, αλλά ουκρανοί εθνικιστές. β. Τα σύμβολα δεν είναι ναζιστικά, αλλά αρχαιοουκρανικά. γ. Δεν είναι μέλη, αλλά απλοί υποστηρικτές. δ. Δεν υπάρχουν μέλη.»

Βασικά είναι διασταύρωση SS εγκληματία B’ Παγκοσμίου Πολέμου και αρχαίου παρασίτου, που ζούσε στον πρωκτό των εξαφανισμένων Νεάντερνταλ της περιοχής. Σπάνιο είδος, γι αυτό το παρουσίασε ο ναζιάρης ηθοποιός: Να σωθεί η πανίδα της περιοχής από τους Ρώσους εισβολείς.

«Μαχητής ναζιστικού τάγματος μίλησε στη #vouli, στη χώρα της Κανδάνου, του Διστόμου, των Καλαβρύτων, του Κομμένου, των Λιγκιάδων, της Μουσιωτίτσας, των Κεδρυλλίων, του Χορτιάτη, του Μεσόβουνου, του Δομένικου, της εξόντωσης των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Ντροπή και αίσχος»!

«Αγωνιστήκατε να βγάλετε τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή; Ξαναμπήκε στο κοινοβούλιο μέσω του τάγματος Αζόφ και ο Μητσοτάκης τη χειροκρότησε όρθιος. Αισθάνομαι αληθινή ντροπή».

Χειροκρότησε όρθιος αυτούς που εξόντωναν την Ελληνική μειονότητα της Ουκρανίας. Γιατί να μη χειροκροτήσει; Αυτός εξοντώνει την ελληνική πλειονότητα.

«Ο Ζελένσκι έβαλε φασίστα του Αζόφ να χαιρετήσει την ελληνική βουλή. Δείχνει ποιος είναι και ποιοι είναι αυτοί που τον υποστηρίζουν. Ντροπή ρε ξεφτίλες που κάθεστε και χειροκροτάτε, μπράβο στο ΚΚΕ που δεν πήρε μέρος στο σόου».

«Συνεδρίαση ντροπής σήμερα στην Βουλή. Τίποτα για Κύπρο, τίποτα για Τουρκία. Και το κερασάκι, «μαχητής» του τάγματος Αζόφ, να χειροκροτείται από βουλευτές. Ξεφτίλα».

Είναι πάρα πολλά τα σχόλια και η οργή, αρκούμαι στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του Νατοϊκού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι Νατοϊκές οδηγίες και δεσμεύσεις. Απόλυτη δικαίωση για τη στάση του ΚΚΕ!»

Αλέξη, ήσουν κι εσύ. Οπότε σκάσε. Όταν αφοδεύει ο άλλος δεν κάθεσαι να τον βλέπεις, εκτός αν είσαι κοπρολάγνος.

Οι ναζί της ΝΔ χειροκρότησαν το άλλοθι τους για να κάνουν πλιάτσικο και μαύρη αγορά.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger