Home » , » Ανθρωποφάγοι της ΝΔ.

Ανθρωποφάγοι της ΝΔ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 | 8:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Τι φταίνε τα γυναικόπαιδα που πνίγηκαν»; Ρωτάει η Ελληνοφρένεια. Δε φταίνε, γι’ αυτό ακριβώς δολοφονήθηκαν. Όπως χιλιάδες άλλοι στην Ελλάδα και εκατομμύρια στον κόσμο.

Αν έφταιγαν σε κάτι, θα υπήρχε ένας στρατός καθαρμάτων της δεξιάς, που θα τους ξέπλενε. Γιατί δολοφονήθηκαν; Γιατί είναι όχι μόνο θύματα, αλλά και μάρτυρες. Μάρτυρες του εγκλήματος που λέγεται καπιταλισμός.

Αυτή είναι η αιτία των πολέμων, που φέρνει θάνατο σε πολλές μορφές. Από πείνα, από αρρώστιες, από βόμβες, σφαίρες, νάρκες, πνιγμό. Είμαστε πολύ εφευρετικοί όταν πρόκειται να σκοτώσουμε και να καταστρέψουμε.

Τι να πούμε; Σε λίγο θα το κάνουν αξιοθέατο: Εδώ που κολυμπάτε, αγαπητοί κανίβαλοι τουρίστες, πνίγηκαν δεκάδες παιδάκια, γυναίκες…

«Που είναι τα γυναικόπαιδα;» Ρωτάνε τα ρατσιστικά σκουλήκια. Στο βυθό!

Χαρά που κάνουν οι φασίστες της ΝΔ και των υπόλοιπων ναζί! Μην έχετε αμφιβολία. Ψηφίσαν το ναζί κωλόπαιδο που ήθελε νεκρούς στα σύνορα. Τους έχει!

«Η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί»!

Να ποιοι δολοφονούν αθώους. Ήταν μια προεκλογική δέσμευση που έγινε πράξη. Το εμετικό δεν ήταν μόνο αυτό που είπε ο ανήθικος αυτουργός, που δεν είναι ο μόνος, όλοι της γαλάζιας φασιστικής συμμορίας είναι το ίδιο, είναι πως χειροκρότησαν από κάτω οι ανθρωποφάγοι!

Είναι διεφθαρμένοι; Είναι εγκληματίες; Γι αυτό ακριβώς τους ψήφισαν! Μην ξεχνάμε πως είναι οι προδότες, οι βολεμένοι, τα λαμόγια, οι ρουφιάνοι, οι παρακρατικοί, οι μαφιόζοι... Αυτή είναι η ΝΔ. Εντάξει, υπάρχουν και πολλοί ηλίθιοι.

Οι παππούδες τους το 40, την ίδια «δουλεία» έκαναν: Σκότωναν αθώους. Γιατί; Για να κερδίσουν, αλλά και για τη «χαρά της ανθρωποφαγίας»! Οι νεοδημοκράτες είναι εντελώς αντίθετοι από τους ανθρώπους, μας μισούν, αφού αυτοί είναι παράσιτα.

Το ίδιο κρυφοναζιστικό σκουπίδι είναι συνυπεύθυνος για τη δολοφονία δεκάδων χιλιάδων αρρώστων συμπολιτών μας, που αφέθηκαν να πεθάνουν αβοήθητοι! Όπως ακριβώς τα γυναικόπαιδα και πολλοί άλλοι πρόσφυγες.

Είχαμε πει πολύ πριν τη δολοφονία του Φύσσα, πως οι ναζί θα αρχίσουν από τους πρόσφυγες, για να σκοτώσουν, όποιον δεν είναι σαν τα μούτρα τους. Τότε βγήκαμε στο δρόμο και μαζεύτηκαν για λίγο. Τώρα που κυβερνάνε, ξεσάλωσαν.

Καιρός να βγούμε ξανά στο δρόμο να τους πάρουμε παραμάζωμα. Αλλιώς συνέχεια θα δολοφονούν. Τα εγκλήματα είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν.

Να χαρώ κι εγώ ΕΕ που υποκριτικά δίνει λεφτά στη μπανανία μας, για να φυλακίζει και να σκοτώνει τους πρόσφυγες. Μην βρεθούμε εμείς στη θέση τους, μετά από κάποιο πόλεμο που θα μας πλέξουν και τότε θα πιούμε το ίδιο φαρμάκι που ποτίζουμε το Αιγαίο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger