Home » , » Μίλα μου βρώμικα αγάπη μου.

Μίλα μου βρώμικα αγάπη μου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 | 4:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Καθόλου τυχαία η συνάντηση χθες, παγκόσμια μέρα αγάπης, Σταϊκούρα με τις διοικήσεις 4 τραπεζών. Αυτό λέγεται και σμήνος κοράκων.

«Δύο ώρες μπινελικωνόμασταν» είπε ο υπουργός και ψάχνω να βρω τι όργια έγιναν χθες, μέρα της αγάπης. Πως δηλαδή όλοι αυτοί εκδήλωσαν τον έρωτα τους για το χρήμα.

Μπινελίκι σημαίνει 3 (με το συμπάθιο) πράματα.

1) Την ομοφυλοφιλία

2) Τη βρισιά

3) Τους μεζέδες

Δυο ώρες δεν υπάρχει περίπτωση να έκαναν σεξ, γιατί πρώτον είναι κρυόκωλοι όλοι αυτοί, δεύτερον δεν είναι γυμνασμένοι. Θέλει αντοχή το άθλημα, έχουν συμβεί εμφράγματα.

Επίσης δεν μπορεί να βρίζεσαι δυο ώρες. Γιατί μετά από 10 λεπτά κάποιος θα αρχίσει τις μπουνιές, να πετά ό,τι βρει μπροστά του κλπ.

Οπότε μένει το 3ο το μακρύτερο, το φαϊ. Έτρωγαν δυο ώρες συνέχεια μεζέδες. Μάλιστα τους αντάλλαζαν. «Πάρε αυτό με το ζαμπόν, να πάρω το σαλάμι».

Βέβαια αυτό είναι το ορεκτικό, γιατί κυρίως πιάτο είναι οι δανειολήπτες. Το σπίτι τους, το νεφρό τους, ανάλογα.

Αλλά και στο σεξ μιλάμε βρώμικα. Μην το χοντρύνουμε όμως.

Η Καλλιόπη πχ μια φορά με είπε «δημοσιογράφο» και δεν της μίλησα για 2 βδομάδες. Έκανα σεξ χωρίς να πω κουβέντα! Δεν ήθελα να ακούσει πως ήμουν με τη γειτόνισσα. Βλέπεις, στήνει αυτί, σαν τον Κούλη.

Καλό να είναι να βριζόμαστε, με τη μεγάλη μου αγάπη, το ΚΚΕ, το κάνω που και που. Δε σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν αγαπιόμαστε. Τρελός έρωτας επομένως και μεγάλοι τσακωμοί. Αυτά τα γλυκανάλατα σε - ακι «μωράκι, ζουζουνάκι, αρκουδάκι, κλπ» δε με ενθουσιάζουν. Εκτός αν είναι «σουβλάκι, σουτζουκάκι, μπιφτεκάκι», εκεί ναι.

Τώρα μια και μιλάμε για σεξ, θα πούμε και για τα μπαλάκια του Μηταράκη. Κρέμασαν λέει τα μπαλάκια του σ’ ένα δέντρο! Δεν είναι κακή ιδέα, σαν αρχή καλή. Τον ίδιο μην ξεχάσουμε να κρεμάσουμε και τ’ άλλα καθάρματα.

Καλλιόπη, ξέρω πως πας και με τον παπά. Ξέρω όμως, καλή μου θεούσα, δεν του μιλάς όπως σε μένα, βρώμικα, πρόστυχα. Άρα είναι μόνο μια ξεπέτα, μια σχέση εφήμερη. Βέβαια να φοράς πάντα προφυλακτικό, γιατί ο τράγος, όπου βρει τρύπα, χώνεται. Ξέρω τι σου λέω. Δε σε πρήζω, αγάπη, δε σου γκρινιάζω, στα λέω για καλό.

Να ξέρετε πως αγάπη σημαίνει πάρα πολλά, κυρίως κατανόηση και συγχώρεση. Αλλά δε σημαίνει μαλακία. Δηλαδή, αν κάποιος σου λέει πως σ’ αγαπά και ασκεί βία, σου λέει ψέματα.

Ψηφοφόρε, ο βιασμός που μας κάνουν οι συμμορίες, δεν είναι αγάπη, δεν είναι καν σεξ. Είναι έγκλημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger