Home » , , » Αντωνία Λεγάκη: Είναι μύθος ότι οι αστυνομικοί είναι ανεκπαίδευτοι. Η κυβέρνηση εκπαιδεύει την αστυνομία ενάντια στον εχθρό λαό και η εισαγγελική αρχή είναι ένας προστατευτικός βραχίονας που αγαλλιάζει κάθε δολοφονική δράση των αστυνομικών (Βίντεο)

Αντωνία Λεγάκη: Είναι μύθος ότι οι αστυνομικοί είναι ανεκπαίδευτοι. Η κυβέρνηση εκπαιδεύει την αστυνομία ενάντια στον εχθρό λαό και η εισαγγελική αρχή είναι ένας προστατευτικός βραχίονας που αγαλλιάζει κάθε δολοφονική δράση των αστυνομικών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 | 2:37 π.μ.

Μετρημένες είναι οι φορές που θα ακουστούν σε τηλεοπτικές εκπομπές απόψεις, όπως αυτές που εκφράζει η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη και ακούστηκαν στην εκπομπή του Kontra Channel. 

Η αγωνίστρια νομικός δεν περιορίστηκε να επικεντρωθεί στην εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση που δέχτηκε το 16χρονο παιδί από μπάτσο στην Θεσσαλονίκη, αλλά έβαλε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις, όσο αφορά την αποστολή των κατασταλτικών δυνάμεων, την λειτουργία της αστικής "δικαιοσύνης" και τις κυβερνητικές επιλογές.

Κατέρριψε αρχικά τον μύθο που ακούμε συνέχεια, ειδικά από τους ρεφορμιστές, περί "ανεκπαίδευτων αστυνομικών".
"Στην συγκεκριμένη περίπτωση του 16χρονου, έχουμε μια ακόμα δολοφονική δράση αστυνομικών, η οποία δεν συνιστά καθόλου αυθαιρεσία τους ενώπιων της κυβέρνησης και των ανωτέρων τους διότι πρέπει να ξεπεράσουμε τον μύθο ότι δήθεν ότι οι δολοφονίες των παιδιών γίνονται γιατί οι αστυνομικού δεν είναι εκπαιδευμένοι. .. Είναι η δράση των αστυνομικών έτσι όπως έχουν εκπαιδευτεί. Εκπαιδεύονται ακριβώς για να έχουν αυτή την συμπεριφορά. Το δόγμα της μηδενικής ανοχής είναι αυτό. Είναι σαφές ότι ζούμε την γραμμή της Αμερικάνικης γραμμής στην αστυνομία" μας λέει η κ. Λεγάκη και εξηγεί αναλυτικά την άποψη της.

Το ποιο ενδιαφέρον είναι η αναφορά που κάνει η δικηγόρος για το ποια είναι η κυβερνητική αντιμετώπιση στους μεγάλους οικονομικούς εγκληματίες, την στιγμή που καλύπτει τα ένστολα όργανά της όταν προσπαθούν να δολοφονήσουν ένα νεολαίο για μια κλοπή ευτελούς αξίας. 

"Το λέω καθαρά", συμπληρώνει η δικηγόρος: "η κυβέρνηση έχει δώσει εντολές να παρακολουθούμε σκηνικά όπως του Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ", εκτιμάει η ίδια. Προσθέτει ότι "η κυβέρνηση εκπαιδεύει έναν στρατό ενάντια στον εσωτερικό εχθρό" και συμπληρώνει: "Η εισαγγελική αρχή είναι ένας προστατευτικός βραχίονας που αγαλλιάζει κάθε δολοφονική δράση των αστυνομικών .. προκαλώ οποιονδήποτε δικαστικό λειτουργό ή δικηγόρο να με διαψεύσει όταν θα πω με βεβαιότητα ότι στα ελληνικά δικαστήρια ότι λέει ο αστυνομικός είναι θέσφατο. Είναι πιστευτώ εξ αρχής. Ακόμα και όταν λέει τερατολογίες, που έχουμε ακούσει πολλές φορές, ότι πετάει ο γάιδαρος" 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger