Home » , » Διαγράφη η κοινή λογική στην Ν.Δ

Διαγράφη η κοινή λογική στην Ν.Δ

Από giorgis , Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008 | 3:04 μ.μ.


Μονόδρομος ήταν για τον Καραμανλή να προχωρήσει στην διαγραφή του Πέτρου Τατούλη απ’ την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ

Επρεπε να διαγραφεί και η ελάχιστη .. κοινή λογική που υπήρχε στην συντηρητική παράταξη γιατί ο «ισχυρός» και «καταλληλότερος» βλέπει να πλησιάζει το κύκνειο άσμα του σαν πρωθυπουργού και παίζει το τελευταίο του χαρτί. Να παρουσιαστεί δυναμικός, αποφασιστικός, κυρίαρχος του παιχνιδιού.

Παράταση κυβερνητικής ζωής προσπαθεί να πάρει μ’ αυτές τις κινήσεις της η Ν.Δ.

Ατελέσφορες όμως είναι αυτές οι αντιδράσεις. Με ασπιρίνες δεν γιατρεύετε ο καρκίνος. Και η Ν.Δ πάσχει βαρύτατα.
Την διάγνωση έκανε ο γιατρός βουλευτής της κυβερνητικής παράταξης Γιαννόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha για αυτούς «που μπήκαν σπ' το παράθυρο στην Ν.Δ δημιουργώντας συνθήκες πλιάτσικου».

Αλλά για να δούμε τι είπε στην συνέντευξη, που τον οδήγησε στην διαγραφή ο Πέτρος Τατούλης.

Ο πρώην υφυπουργός θυμίζει τις υποκλοπές, τα ομόλογα, τη Siemens και το Χρηματιστήριο και διερωτάται: «Σε ποιες από τις φοβερές υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει τον τόπο απέδωσε τελικά ποινικές ευθύνες ή αν δεν εξευρέθησαν, στη συνέχεια αποδόθηκαν πολιτικές ευθύνες έστω;».

Ποιος μπορεί να έχει άλλη άποψη στις διαπιστώσεις Τατούλη;

Οσο για την τοποθέτηση του απέναντι στον "ισχυρό" και "καταλληλότερο" υπογράμμισε τα αυτονόητα: «Είναι απόλυτα και πρωταρχικά υπεύθυνος για όλες τις κυβερνητικές επιλογές πολιτικών και προσώπων και έχει άποψη και γνώση από την πρώτη στιγμή».

Μετά απ’ όλα αυτά δεν είναι εντελώς λογικό να πει ότι «ο πρωθυπουργός κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί όχι ανίκανος αλλά συνένοχος»;

Ασχετα τι σχέδια και τι σκοπιμότητες έχει ο Τατούλης το ουσιαστικό είναι ένα. Δύσκολα θα μπορούσε να αμφισβητήσει κάποιος τον πυρήνα της σκέψης του, τουλάχιστον στα σημεία που τον οδήγησαν στην διαγραφή του.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger