Home » » Ενστολα κτήνη

Ενστολα κτήνη

Από giorgis , Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 | 3:28 μ.μ.


Είχαμε ξαναγράψει αρκετές φορές για τις δουλεμπορικές συμμορίες.
Μάλιστα δημοσιεύματα έφεραν κάποιες απ’ αυτές να έχουν πολιτική κάλυψη από βουλευτή και πολιτευτές της Ν.Δ. Πρωταγωνιστικό ρόλο σ’ αυτά τα κυκλώματα έχουν οι λιμπενομπάτσοι.

Είναι τόσο κτήνη και τόσο αδίστακτα αυτά τα τομάρια που εκμεταλλεύονται την απελπισία και τον πόνο των μεταναστών για να τα οικονομάν ώστε κάποιες φορές δεν διστάζουν να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Σύμφωνα, λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα: «λιμενικός και ένας ακόμη άνδρας, που συνελήφθησαν χθες, φέρονται να είναι μέλη του κυκλώματος που διακινεί λαθρομετανάστες και να εμπλέκονται στη δολοφονία των δύο αλλοδαπών.
Οι σοροί των δύο λαθρομεταναστών είχαν εντοπιστεί τυλιγμένες σε κουβέρτες από κατοίκους της περιοχής. Οι αλλοδαποί είχαν ξυλοκοπηθεί άγρια μέχρι θανάτου και σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή έφεραν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες είχαν προκληθεί από γροθιές και αιχμηρό αντικείμενο».

Το ελληνικό λεξιλόγιο αν και είναι τόσο πλούσια δηλώνει αδυναμία να βρει λέξεις για να χαρακτηρίσει την συμπεριφορά αυτών των καθαρμάτων. Δυστυχώς οι ένστολοι δολοφόνοι δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στις μέρες μας.

«Ο λιμενικός πήρε μια πλαστική σακούλα και την έβαλε στο κεφάλι μου. Με το ένα χέρι την έσφιξε δυνατά γύρω από τον λαιμό μου. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω άλλο. Επανέλαβαν αυτή τη διαδικασία 3 φορές και μου υπέβαλαν τις ίδιες ερωτήσεις. Μετά ένας λιμενικός έκανε σημάδι με το χέρι του: Φτάνει».



Απόαπασμα από έκθεση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PRO ASYL και ομάδας Ελλήνων δικηγόρων για τους μετανάστες, που κατατέθηκε στην ΕΕ, στην Επιτροπή Κατά των Βασανιστηρίων (CPT) του Συμβουλίου της Ευρώπης και στην ελληνική κυβέρνηση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger