Home » , » Οπου τελειώνει η λογική αρχίζει η μπατσάδικη δραστηριότητα.

Οπου τελειώνει η λογική αρχίζει η μπατσάδικη δραστηριότητα.

Από giorgis , Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008 | 2:24 μ.μ.


Το ότι οι μπάτσοι διαθέτουν αστυνομικό δαιμόνιο δεν το συζητάμε. Μπορούν να ανακαλύψουν μια … ζαρντινιέρα που σακατεύει στο ξύλο ένα διαδηλωτή, μπορεί να μπουζουριάσουν στην φυλακή για δεκάδες μέρες έναν φοιτητή γιατί φορούσε πράσινα παπούτσια και σε βίντεο που απεικονίζει επεισόδια υπήρχε δράστης με ίδιο χρώμα παπουτσιών.
(Το ότι ο συγκεκριμένος συνεληφθείς δεν έχει σχέση μ αυτά που του αποδίδουν αφού διασκέδαζε με παρέα -πράγμα που επιβεβαιώνουν 14 ένορκες μαρτυρικές καταθέσεις- χιλιόμετρα μακριά απ’ τον χώρο που έγιναν τα επεισόδια, λίγη σημασία έχει για τους αστυνομικούς).

Σήμερα μαθαίνουμε ένα άλλο ανδραγάθημα των μπάτσων που δουλεύουν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης.
Σ’ αυτούς κατέληξε ένα ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί πριν από τρία χρόνια εναντίον του 63χρονου αγνώστου διαμονής Σόφυ Περιδάκις του Νίκολα, για εκτέλεση της ποινής φυλάκισης πέντε ετών στην οποία είχε καταδικαστεί ερήμην από το Τριμελές Εφετείο Πειραιά.

Τα μπατσάδικα σαΐνια, λοιπόν, άνοιξαν τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ και βρήκαν ένα όνομα που έμοιαζε με αυτό του καταζητούμενου.
Υπήρχαν κάποιες διαφορές αλλά αυτά είναι ψιλοπράγματα για τους μπάτσους. Ο καταζητούμενος, ας πούμε ήταν άντρας και 65 ετών. Το όνομα που βρήκαν στον τηλεφωνικό κατάλογο άνηκε σε γυναίκα που ήταν 45 χρονών. Σιγά μην κώλωναν σε τέτοιες ανούσιες λεπτομέρειες οι μπάτσοι.

Συνέλαβαν, λοιπόν, την γυναίκα της φόρεσαν χειροπέδες και την μετάφεραν από τα κρατητήρια στο τμήμα μεταγωγών με προορισμό τις γυναικείες φυλακές στον ελαιώνα Θηβών. Της πήραν δακτυλικά αποτυπώματα, φωτογραφίες … τα συνηθισμένα αν μπλέξεις με τους μπάτσους.

Η γυναίκα ούρλιαζε, αντιδρούσε για την πρωτοφανή κακοποίηση που βίωνε. Το αποτέλεσμα γνωστό … δεν πα να λες δεν πα να κλες .. αν μπλέξεις με τους μπάτσους.

«Μου αναστάτωσαν ολόκληρο το σύμπαν, είναι στιγμές που είμαι ράκος ψυχικό και στιγμές που νιώθω θυμό και απογοήτευση για την ελληνική Δικαιοσύνη και το σύστημα, αφού εγώ, μια γυναίκα με λευκό ποινικό μητρώο, παραμένω τόσες μέρες κρατούμενη, αντί για τον πραγματικό ένοχο που είναι ένας άντρας περίπου είκοσι χρόνια μεγαλύτερός μου», δηλώνει η γυναίκα σε εφημερίδα.

Αποκορύφωμα τα λόγια που άκουσε η ταλαίπωρη γυναίκα διά στόματος του αρμόδιου εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών: «Δεν μπορώ να σε στείλω φυλακή, αλλά ούτε και να σε αφήσω ελεύθερη»...

Εμείς τι να σχολιάσουμε; Οπου τελειώνει η λογική αρχίζει η μπατσάδικη δραστηριότητα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger