Home » , » Μέχρι να γραφτούν .. στο χιόνι.

Μέχρι να γραφτούν .. στο χιόνι.

Από giorgis , Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009 | 1:09 μ.μ.


Η «βαθιά θρησκευόμενη», κατά δήλωση της, συμβολαιογράφος Αικατερίνη Πελέκη, γυναίκα του πρώην υπουργού Γ. Βουλγαράκη, περνάει κάτι λούκια που σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να τα φανταστεί. Η «χάρη της Παναγίας» την οποία επικαλέστηκε ότι θα ήταν η αμοιβή της στα νταλαβέρια με το μοναστήρι Βατοπεδίου, φαίνετε δεν την βοήθησε και πολύ.

Ετσι λοιπόν σήμερα βρέθηκε να είναι κατηγορούμενη, μαζί με τον πατέρα και τον αδελφό της που είναι δικηγόροι και είχαν ανάλογα αλισβερίσια με τις «ιερές» ανταλλαγές μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του μοναστηριού. Και μιλάμε ότι θεωρούνται ύποπτοι βαρυνόμενοι με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. (ψευδής βεβαίωση και συνέργεια σε απιστία εις βάρος του Δημοσίου).

Μπορεί οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς που προχώρησαν σ’ αυτή την ενέργεια να έκαναν μαγκιά και να μην είναι στο «κλίμα» Σανιδά.
Δεν θα διστάσουμε όμως να κάνουμε μια πρόβλεψη.
Επειδή η δικαιοσύνη τους είναι όπως λέει μια κινέζικη παροιμία «όπως ο ιστός της αράχνης. Τα μικρά έντομα τα συλλαμβάνει και τα μεγάλα διαφεύγουν», στο τέλος θα την βγάλουν λάδι.
Απλώς θα ταλαιπωρηθούν λίγο μέχρι να υπάρξουν οι μεθοδεύσεις ώστε οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονται να γραφτούν … στο χιόνι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger