Home » , » Εχετε τύψεις κ. Χρυσοχοϊδη;

Εχετε τύψεις κ. Χρυσοχοϊδη;

Από giorgis , Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009 | 3:11 π.μ.

Πριν κανένα χρόνο περίπου (στις 28/09/2008) μάθαμε από ρεπορτάζ του Γ. Μαρνέλου στην «Κ. Ελευθεροτυπία» ότι πληρώνουμε 20 μπάτσους να φυλάνε τον σημερινό υπουργό Καταστολής Μ. Χρυσοχοϊδη.
Τι φοβάται και έχει δίπλα του ένα στρατό από μπάτσους να τον φυλάει; Πολίτης να τον κυνηγάει δεν υπάρχει.

Μήπως τον κυνηγάνε οι τύψεις του που έγινε συνεργός στο έγκλημα του Ευαγγελισμού και είχε θύμα τον ετοιμοθάνατο Σάββα Ξηρό;

Κι αυτό χλωμό μας φαίνεται ….

Και για την συνέργεια του σ’ αυτό το έγκλημα δεν το γράφουμε τυχαία.

Επαναλαμβάνουμε ένα ερώτημα που διατυπώθηκε αρχικά από τις στήλες τις «Αυγής» και μέχρι τώρα δεν έχει πάρει απάντηση:

«Επτά χρόνια μετά την σύλληψη των μελών της "17 Νοέμβρη" μαθαίνουμε από την πιο επίσημη πηγή, το ίδιο το FBI, ότι η αμερικάνικη υπηρεσία είχε συμμετάσχει στην ανάκριση του πολυτραυματία Σ. Ξηρού.
Σε αιτιολογική έκθεση για την απόδοση μεταλλίου στον Robert F. Clifford, που υπηρετούσε στην πρεσβεία των ΗΠΑ το 2002, στα επιτεύγματά του συμπεριλαμβάνεται η συμβολή του στη συγκρότηση "ανακριτικής ομάδας η οποία μαζί με τις ελληνικές αρχές συνεργάστηκε με τον Σ. Ξηρό για την αναγνώριση των υπόλοιπων μελών της τρομοκρατικής ομάδας".
Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης, επίσης παρασημοφορηθείς από την κυβέρνηση Μπους για την σύλληψη της "17Ν"»;

Ο λαλίστατος υπουργός που ανακάλυψε το «άβατο των Εξαρχείων» και έστειλε τους λεγεωνάριους του να εξαπολύσουν ένα πογκρόμ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από συμπεριφορά στρατού κατοχής πρέπει να δώσει μια απάντηση.

Και κάτι τελευταίο. Οι δημοσιοκάφροι που ανέλαβαν να το κάνουν την αγιογραφία του υπουργού Καταστολής για την υποτιθέμενη «επιτυχημένη παρουσία του», στο παρελθόν, στο εν λόγω υπουργείο, μόνο αφελής αναγνώστες τους μπορεί να πείσουν.
Και επειδή θα ήταν πλεονασμός να επαναλάβουμε όσα ήδη έχουμε γράψει γ’ αυτό το θέμα σας παραπέμπουμε σε μια περασμένη ανάρτηση μας.

Σε τελική ανάλυση και κρίνοντας από τις τελευταίες του συμπεριφορές ο Χρυσοχοϊδης δεν είναι παρά ένας τυχάρπαστος πολιτικάντης –αν δεν του καθόταν εξάρες με την βόμβα που έσκασε στα χέρια του Ξηρού, θα περνούσε εντελώς απαρατήρητος- με μόνο προσόν την προσήλωση στα καθήκοντα που του αναθέτων τα αφεντικά του.

Όπως εύστοχα έγραψε ο Π. Μπουκάλας στην «Καθημερινή»: «Ακριβώς επειδή πια εξουσιάζουν οι αντιεξουσιάζοντες, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως ή έστω, εκδημοτικισμένο για να ηχεί φιλολαϊκότερο, Δημόσιας Τάξης.
Τώρα πια μας πρέπει Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Επικεφαλής του ετέθη αυτονοήτως ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποδεδειγμένα αντιεξουσιαστής αν όχι αναρχοαυτόνομος, επί των υπουργικών ημερών του οποίου, όπως καλά θυμούνται όσοι δεν βιάζονται να λησμονήσουν, τα ΜΑΤ, ευγενέστατα, ούτε συνταξιούχους γηροκομούσαν έξω από το Μαξίμου ούτε σπαταλούσαν τα πολύτιμα δακρυγόνα τους στην κεφαλή φοιτητών, μαθητών και λοιπών διαμαρτυρομένων».

Δεν ξέρουμε αν αισθάνεστε τύψεις για το υπουργικό σας παρελθόν κ. Χρυσοχοϊδη.
Αυτό που με βεβαιότητα μπορεί να προβλέψουμε ότι με τις εντολές που δίνετε σήμερα στους υφισταμένους σου θα χυθεί αίμα στα Εξάρχεια.
Και θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνος.

(Η φώτο απ' το Αναρχοκομμούνι)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

11 Οκτωβρίου 2009 στις 1:07 μ.μ.

Γνωρίζει κανείς τελικά πια θα είναι η ιδανική λύση για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών? ή
θα συζητάμε εσαεί ατέρμονα και διαχρονικά,δίχως προτάσεις και χωρίς αποτελέσματα στη πράξη?

Ανώνυμος
13 Οκτωβρίου 2009 στις 12:19 π.μ.

Πάντως οχι η πράσινη αστυνομια του Μπατσοκ Απομαχε ...

13 Οκτωβρίου 2009 στις 4:07 μ.μ.

A.Δ.Μήπως γνωρίζετε κάποια άλλη αστυνομία που ενδεχομένως εμείς αγνοούμε?Να την ακούσουμε ΑΝ δεν Σας κάνει κόπο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger