Home » » Αυτή κι αν είναι πρόκληση

Αυτή κι αν είναι πρόκληση

Από giorgis , Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009 | 11:06 μ.μ.

Ύστερα από δημοσιεύματα στον ημερήσιο τύπο ότι, ανώτατο στέλεχος της ΔΕΗ αρνείται να πληρώσει τους λογαριασμούς του ρεύματος που καταναλώνει, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για λόγους ηθικής τάξης και προστασίας των στελεχών της ΔΕΗ από τις φήμες που κυκλοφορούν, έκανε έρευνα στις αρμόδιες υπηρεσίες της Επιχείρησης και ενημερώνει τους Έλληνες καταναλωτές ότι :

Το στέλεχος που αρνείται να πληρώσει τον λογαριασμό του ρεύματος που κατανάλωσε, είναι η Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων κ. Τζανέτου Ειρήνη η οποία αμείβεται με το ποσό τον 120.000 € ετησίως (καθαρά). Είναι το ίδιο διευθυντικό στέλεχος που απασχόλησε την Βουλή των Ελλήνων σε ερωτήσεις βουλευτών, για το ποιος παράγγειλε την πολυτελή BMW των 60.000 € εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Το ερώτημα για την ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τον Εισαγγελέα είναι, ποιος δεν επέτρεψε στις υπηρεσίες της ΔΕΗ να προχωρήσουν στη διακοπή ρεύματος λόγω χρέους, την στιγμή που είχαν εκδοθεί αλλεπάλληλες εντολές διακοπής ηλεκτροδότησης, ενώ παράλληλα, στην ίδια περιοχή προχωρούσαν κανονικά οι υπόλοιπες εντολές διακοπής που αφορούσαν άλλους καταναλωτές, που πραγματικά δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τους λογαριασμούς.

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger