Home » , » Φτηνά την γλίτωσε ο ασφαλίτης

Φτηνά την γλίτωσε ο ασφαλίτης

Από giorgis , Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010 | 3:54 μ.μ.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αγία Παρασκευή, όταν ο πολίτης, ο οποίος εργάζεται σε επιχείρηση στα Εξάρχεια, αντιλήφθηκε ότι ένα άτομο τον παρακολουθούσε κατά πόδας. Ζήτησε εξηγήσεις και ακολούθησε επεισόδιο με τους δύο άντρες να έρχονται στα χέρια. Ο πολίτης στη συνέχεια κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. και οι δύο εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είναι αστυνομικός αποσπασμένος στην ΕΥΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε διαβούλευση με εισαγγελέα προκειμένου να μην υποβληθούν μηνύσεις, κάτι που τελικώς δεν επετεύχθη, αφού ο πολίτης επέμεινε στην αρχική στάση του».

Όταν διαβάζαμε την παραπάνω είδηση στην «Ελευθεροτυπία», θυμηθήκαμε μια παρόμοια περίπτωση.

Είναι γνωστό ότι οι Κυπατζήδες όχι απλώς δεν φημίζονται για την ευφυΐα τους, αλλά είναι και εντελώς ατζαμήδες σε όποια δουλειά τους αναθέτουν οι προϊστάμενοι τους.

Πριν μερικά χρόνια λοιπόν, Κούρδος πολιτικός πρόσφυγας που ζούσε στην χώρα μας, είχε πάρει πρέφα ότι βρισκόταν σε στενή παρακολούθηση από τους Κυπατζήδες.
Αυτός αντέδρασε όπως έπρεπε. Παρέσυρε έναν Κυπατζή σε ερημικό σημείο στην Ανάβυσσο και στον έσπασε στο ξύλο σε σημείο που ο ασφαλίτης να ικετεύει με κλάματα, τον πολιτικό πρόσφυγα, να μην τον δέρνει άλλο.

Γ’ αυτό λέμε. Φτηνά την γλίτωσε ο ασφαλίτης στην Αγία Παρασκευή. Ετυχε να πέσει σε «νομοταγή» πολίτη …
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger