Home » » Δημοσιοκάφροι - χαφιέδες

Δημοσιοκάφροι - χαφιέδες

Από giorgis , Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010 | 3:55 μ.μ.


Η παραπάνω ερώτηση που έχει τεθεί στον Χρυσοχοϊδη προέρχεται από την ομογενειακή εφημερίδα της Αμερικής «Καλάμι».

Δεν μας λέει κάτι καινούργιο η εφημερίδα.
Από την εποχή Κρυστάλη ξέρουμε ότι μια σειρά δημοσιοκάφροι είναι μισθοδοτούμενα όργανα των κατασταλτικών μηχανισμών. Χαρακτηριστικές αποκαλύψεις πάρα πολλές.
Ο Δ. Ρίζος καταθέτωντας στην δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ απεκάλυψε ότι ο υφιστάμενος του δημοσιογράφος Β. Ζήσης (και σημερινός διαχειριστής blog για να μην ξεχνιόμαστε) ήταν φανερός πράκτορας της ΚΥΠ.
Σε προκήρυξη της 17 Νοέμβρη αναφέρετε ότι «η "Ελευθεροτυπία" είναι η μόνη εφημερίδα όπου στα τελευταία χρόνια αποκαλύφθηκε με ντοκουμέντα ότι τρεις δημοσιογράφοι — εκ των οποίων οι δύο από τους σημαντικότερους συντάκτες της (να μην αναφέρουμε ονόματα, έτσι;)— ήταν πράκτορες της ασφάλειας», ενώ στην πιάτσα κυκλοφορούν ονόματα για μια σειρά δημοσιοκάφρους που παράλληλα περνούν και από τα ταμεία της Κατεχάκη.

Δεν είναι δύσκολο, εξάλλου, να καταλάβετε ποιους δημοσιοκάφρους φωτογραφίζει η εφημερίδα «Καλάμι» ότι είναι πράκτορες της ΕΥΠ που δραστηριοποιούνται στην Αμερική «εμφανιζόμενοι ως "συνεργάτες- ανταποκριτές" κρατικών και λοιπών ΜΜΕ της Ελλάδας».
Ενας μάλιστα απ’ αυτούς, που τώρα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εμφανίζετε και μεγαλομέτοχος καθημερινής φυλλάδας, (που βρήκε τόσα λεφτά και απέκτησε μετοχές το καταλαβαίνετε), εξακολουθεί να κάνει την ίδια δουλειά χαφιεδίζοντας εκτός των άλλων και συναδέλφους του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Φεβρουαρίου 2010 στις 9:41 μ.μ.

Δεν το λέτε εσείς ποιανού μπλογκ (που έγινε ιστοσελίδα) είναι διαχειριστής ο σιτιζόμενος από την ΚΥΠ "δημοσιογράφος", θα το πω όμως εγώ για να ξέρει ο κόσμος τι διαβάζει κι από ποιον: http://www.antinews.gr/ το οποίο ήταν κατ'εξοχήν Σαμαρικό και έξαλλα αντιμητσοτακικό (όχι πως αυτό με πείραξε ιδιαίτερα αλλά λέμε τώρα...)

Και πως έγινε antinews.gr;
Ας είναι καλά πριν τις εκλογές της 4η Οκτώβρη οι διαφημίσεις από Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί Α.Φιλιππίδη (συμμαθητή Λιάπη και Σαμαρά στο Κολλέγιο Αθηνών).

Άραγε είναι τυχαίο πως όλοι οι αντι-αριστεροί λίβελλοι αλλά και συνωμοσιολογικές θεωρίες που κυκλοφορούν έπειτα σε όλες τις ακροδεξιές ιστοσελίδες, ξεκινούν από το antinews.gr; (όποιος θέλει παραδείγματα, να του πω εγώ όσα θέλει).

Εκεί εξακοντίζει τα βέλη της εναντίον της Αριστεράς και των "εχθρών της Πατρίδας" το δίκτυο 21, οι άτυποι σύμβουλοι του Σαμαρά περί "εθνικής ανόρθωσης", άνθρωποι γνωστοί από όζουσες υποθέσεις τύπου Οτσαλάν, "αριστεροί" με σπουδές στις ΗΠΑ και καθημερινή παρουσία στα καφέ του Κολωνακίου.

Έτσι, για να ξέρουμε έστω και λίγα πράγματα για μία εξέχουσα "φωνή" του "νέου εθνικού χώρου" που όπως και ο παλιός συναινεί (μα φυσικά!) στην ανελέητη επίθεση του ξένου και εγχώριου κεφαλαίου εναντίον του λαού μας με το πρόσχημα της "σωτηρίας της εθνικής οικονομίας".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger