Home » » Οι δημοσιοκάφροι ξεπέρασαν και τον εαυτό τους

Οι δημοσιοκάφροι ξεπέρασαν και τον εαυτό τους

Από giorgis , Σάββατο 13 Μαρτίου 2010 | 5:02 μ.μ.

Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι οι δημοσιοκάφροι «κατασκευάζουν» ειδήσεις για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες σκοπιμότητες.
Με το περιστατικό όμως της Δάφνης, που οι μπάτσοι δολοφόνησαν έναν νεολαίο, ξεπέρασαν ακόμα και τον εαυτό τους! Σερβίρουν με γαρνιτούρα στο αναγνωστικό τους κοινό ότι τους πλασάρουν οι κατασταλτικοί μηχανισμοί (Η «Αυγή» έφτασε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό αθλιότητας να γράψει ότι : «το θύμα συνδέεται, κατά τις ίδιες πληροφορίες, με την ανθρωποκτονία ενός Αλβανού») προετοιμάζοντας το έδαφος να εξαπολυθεί από τους μπάτσους ένας καινούργιος γύρος από «κυνήγι μαγισσών».

Πέρα όμως απ’ τους κραυγαλέους πρωτοσέλιδους τίτλους σε κάποια ρεπορτάζ των ίδιων φυλλάδων συναντάς την πραγματικότητα. Όπως στο σημερινό δημοσίευμα των «Νέων» π.χ:

«Από κόσκινο πέρασαν το διαμέρισμα του Φούντα, το πατρικό του, που επίσης βρίσκεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων, αλλά και την εξοχική κατοικία της οικογένειας στο Ζούμπερι. Από τις έρευνες δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να συνδέει τον 35χρονο μικροβιολόγο με τρομοκρατική οργάνωση».

Οι μυθομανείς όμως δημοσιοκάφροι – Λαμπρόπουλος, Σόμπολος κ.α- δεν κολάνε σε τέτοιες… λεπτομέρειες. Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις επιδιώξεις των αφεντικών τους … τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger