Home » , » Κατορθώματα Στρος Καν (Βίντεο)

Κατορθώματα Στρος Καν (Βίντεο)

Από giorgis , Κυριακή 15 Μαΐου 2011 | 9:25 π.μ.

 
Δεν το συζητάμε. Οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ελίτ είναι άτομα απόλυτα διεφθαρμένα, ανήθικα που διακατέχονται από «πολυτελείς» διαστροφές. Στην περίπτωση του Ντομινίκ Στρος Καν, κάτι δεν μας κάθεται καλά.

Συγκεκριμένα, η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου (στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε την ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσιγκτον) αναφέρει ότι ο Στρος-Καν κατηγορείται για «σεξουαλική επίθεση σε μια 32χρονη καμαριέρα που εργάζεται στο ξενοδοχείο Sofitel στην 44η δυτική Λεωφόρο δίπλα στην πλατεία των Times, νωρίτερα το Σάββατο».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ισχυρός άντρας του ΔΝΤ, βγαίνοντας από το μπάνιο επιτέθηκε στην καμαριέρα την οποία και κακοποίησε σεξουαλικά δύο φορές, ενώ στη συνέχεια την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα.

Ο ίδιος ο Στρος-Καν μέσω του δικηγόρου του, δηλώνει αθώος χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες. Δεν αποκλείεται η είδηση να ισχύει όπως αναφέρεται, και να μην μπορούσε να καλυφθεί, άσχετα την θέση που κατέχει ο θιγόμενος. (Εχουμε και το προηγούμενο του Μπιλ Κλίντον με τις «ανάρμοστες σχέσεις» που είχε με τη Μόνικα Λεβίνσκι).
Υπάρχει και η περίπτωση να του την είχαν «στημένη» του Στρος Καν οι άλλοι κουστουμαρισμένοι μαφιόζοι με τους οποίους νταραβερίζεται.

Όμως και να είναι όμως για μια ακόμη φορά βλέπουμε το «ποιόν» των συνεταίρων του ΓΑΠ που βάλθηκαν να «εκσυγχρονίσουν» την ελληνική κοινωνία.
(Το σκίτσο είναι απ’ την ομογενειακή εφημερίδα «Καλάμι»).

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Alsino
15 Μαΐου 2011 στις 1:48 μ.μ.

Ο Καζάκης είχε γράψει για το ποιόν αυτού του ανθρώπου:

«Έτσι,[ο Στρος Καν] μπορεί ελεύθερα να υπηρετεί τα συμφέροντα που υπηρετούσε πάντα και να ασκείται στα βίτσια του, κυρίως στο κυνήγι του πλούτου και του ωραίου φύλου, δίχως να νοιάζεται για το αν θα κληθεί κάποτε να δώσει λογαριασμό. Οι οργανισμοί σαν το ΔΝΤ εξασφαλίζουν πλήρη ασυλία για τους ανώτατους αξιωματούχους τους.»


http://www.topontiki.gr/article/12229

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2011 στις 11:59 μ.μ.

ναι, αλλά τώρα καλείται να λογοδοτήσει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger