Home » , » Συγκεντρώσεις μέσω διαδικτύου σε πόλεις της Ελλάδας (3 Βίντεο)

Συγκεντρώσεις μέσω διαδικτύου σε πόλεις της Ελλάδας (3 Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 25 Μαΐου 2011 | 7:42 μ.μ.

Σύμφωνα με τα αστικά ΜΜΕ χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που υπήρξε στο διαδίκτυο για συγκέντρωση του "Κινήματος Αγανακτισμένων Πολιτών" σε αρκετές πόλεις της χώρας μας. 
Παραθέτουμε τα βίντεο από Σκάι, Αντένα και Αλφα.

Είναι προς συζήτηση αν αυτές οι κινητοποιήσεις μπορεί να κλιμακωθούν να αποκτήσουν δυναμισμό και να σταθούν ανάχωμα στην καπιταλιστική επέλαση ή θα λειτουργούν σαν βαλβίδα εκτόνωσης της λαϊκής αγανάκτησης και οργής που υπάρχει σε πλατιά τμήματα του λαού εξ αιτίας της εφαρμοζόμενης κυβερνητικής πολιτικής.







Μοιράσου το :

+ σχόλια + 24 σχόλια

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2011 στις 7:52 μ.μ.

Όντως, πρέπει να πάρουν παράδειγμα από το ΠΑΜΕ. Οι διαδηλώσεις του είναι πραγματικό ανάχωμα στην καπιταλιστική επέλαση. Ειδικά μετά τη βολτούλα του ΠΑΜΕ οι καπιταλιστές αυτομαστιγώνονται στα δωμάτιά τους.

Ρε μας κοροϊδεύετε;

Πείτε τουλάχιστον ότι κάτι σαν το σημερινό θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα από τις βολτούλες, μιας και αυτές δεν απέφεραν και πολλά.

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2011 στις 8:14 μ.μ.

Δε διαφωνώ με αυτό που γίνεται. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και αργότερα θα κατέβω. Προβληματίζομαι για ποιο λόγο διαφημίστηκε η συγκέντρωση από Σκαι κτλ. Μια εκτίμηση που κάνω είναι πως αντίθετα με την Ισπανία όπου τα ΜΜΕ καθυστέρησαν 2-3 μέρες να καλύψουν το γεγονός και αργότερα αποφάσισαν κατά το κλασσικό να το κατευθύνουν. Μάλλον η ίδια απόπειρα ελέγχου παίζει και εδώ. Μένει να δούμε. Θα μείνει ο κόσμος? Θα οργανωθεί? Θα γίνουν συζητήσεις? Θα υπάρξουν μετά από ζυμώσεις αμεσοδημοκρατικά αιτήματα? Ή θα είναι μια ακόμα 'βόλτα'?

Νίκος
25 Μαΐου 2011 στις 9:56 μ.μ.

Έχεις δίκιο φίλε. Το ΠΑΜΕ μαζεύεται την ημέρα της διαδήλωσης και μετά τη διαδήλωση πάει σπίτι του. Το ότι εσύ φαντασιώνεσαι ότι η ταξική πάλη ξεκινά και τελειώνει στην διαδήλωση, δεν σημαίνει ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Ξέρω ότι το όνειρο του έλληνα μικροαστού είναι να μπορούσε να λύσει όλα του τα προβλήματα με τον ευκολότερο δυνατό κόπο. Μια διαδήλωση, δύο, τρεις, λίγο πανηγυρικά, λίγα δακρυγόνα και μπουμ, ο καπιταλισμός καταρρέει και το προλεταριάτο ανυψώνεται νικηφόρο θριαμβευτικά μέσα από τις στάχτες των καπιταλιστικών ερειπίων. Ευτυχώς που έχουμε το ένδοξο παράδειγμα των "αγανακτισμένων" πολιτών της Ισπανίας όπου έφυγε το ισπανικό ΠΑΣΟΚ και ήρθε η ισπανική ΝΔ.

Τσακαλόπαιο
25 Μαΐου 2011 στις 10:55 μ.μ.

Φαντάζει ωραίο για να είναι - μείνει ακηδεμόνευτο. Φαντάζει αγώνας μα εξελίσσεται σε πανηγυράκι και κολυμπύθρα του Σιλωάμ ανθρώπων, ομάδων, "προσωπικοτήτων" που ξεπλένονται από την μέχρι τώρα στάση τους. Φαντάζει αμεσοδημοκρατικό αλλά "κάποιοι" πήραν την πρωτοβουλία, όλες οι συγκεντρώσεις είχαν παραπλήσιο "στιλ" και προωθήθηκαν από τον αντίπαλο!!!
Θα το παρακολήσω. Θέλω να ελπίζω...
Τσακαλοπαιο

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2011 στις 11:01 μ.μ.

@9:56

Δηλαδή εσύ θέλεις να δεις τα παιδιά μας να πεθαίνουν από την πείνα όπως έγινε σε όλες τις χώρες του ΔΝΤ και μετά να ξεκινήσει η επανάσταση; Για να υπάρχει ταξική συνείδηση; Τώρα δεν πρέπει να κάνουμε τίποτα; Η αριστερά δεν πρέπει να δείξει τι μπορεί να κάνει για να βελτιώσει την κατάσταση; Στις θεωρίες όλοι καλοί είμαστε. Κι ο Σαμαράς μια χαρά τα λέει στη Βουλή αλλά μην κοροϊδευόμαστε.

Ανώνυμος
25 Μαΐου 2011 στις 11:29 μ.μ.

giati toso misos gia to pame?h gsee kai ta 'prwtova8mia' ti kanoun?

Νίκος
26 Μαΐου 2011 στις 12:54 π.μ.

@11:01 μ.μ.

Έτσι πες το ότι συμφωνείς με αυτά που λέει ο Σαμαράς και άσε τώρα που θες επαναστάσεις και εξεγέρσεις. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Και άσε τα φτηνά τεχνάσματα του στυλ "εσείς θέλετε να μην γίνει τίποτε" και μην ανακατεύεσαι με θέματα που ούτε κατανοείς αλλά ούτε επιθυμείς να κατανοήσεις, όπως ταξική συνείδηση. Αν είχες, έστω και στάλα, δεν θα περίμενες την μια διαδήλωση. Άντε φίλος, καλή κυβέρνηση με τον Αντώνη να 'χουμε.


ΥΓ. Το ΠΑΜΕ έχει δώσει και δίνει σκληρότατους αγώνες στους χώρους δουλειάς. Αλλά είναι προφανές ότι είσαι και εσύ ένας από αυτούς που "ανακάλυψαν" ότι οι άνθρωποι πεινάνε στην Ελλάδα μόνο αφού πρώτα ήρθε και η δικιά τους η σειρά και θίχτηκε το δικό τους πορτοφόλι. Εγώ σας ήθελα να φωνάζετε όταν μου στερούσαν ακόμα και τα 400 ευρώ που μου έδιναν. Αλλά εσείς επανιδρύατε το κράτος τότε.

26 Μαΐου 2011 στις 1:21 π.μ.

δεν σας προβληματίζει το γεγονός οτι γιουχαρανε τους διαδηλωτές από την ΔΕΗ;; Δηλαδή οι ιδιωτικοποιήσεις στην ενέργεια, το νερό, την υγεία,κλπ δεν μας αφορούν όλους;;; ή νομίζουμε οτι οι διαδηλωτές της ΔΕΗ ή του δημοσίου είναι όλοι λαμόγια και υπερασπίζονται μόνο τη θεσούλα τους... ότι καίγεται δίπλα μας έρχεται μεσα στο σπίτι μας. ο αγώνας πρέπει να γίνει ενιαία και όχι αποσπασματικά... και μάλιστα με συγκεντρώσεις που κοιτούν βουβά τη βουλή...

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 1:49 π.μ.

H αριστερά τον τελευταίο χρόνο έχει εξαντλήσει την επαναστικότητα της σε ανώδυνες απεργίες και δεκάδες εκδηλώσεις-συζητήσεις-βιντεοπροβολές όπου συναντιόνται οι ίδιοι και οι ίδιοι και λενε τα ίδια και τα ίδια σε ένα ημι-αποστειρωμένο περιβάλλον με μικρή πρόσβαση-επιρροή στην κοινωνική βάση.
Ας βγούνε και οι φορείς της αριστεράς απόψε έξω ξενυχτώντας και εκείνοι στο Σύνταγμα και να προσπαθήσουν να μπολιάσουν και να δώσουν ένα πολιτικό προσανατολισμό στο εγχείρημα. Βαρεθήκαμε τις υπερεπαναστικές προσδοκίες τους που απευθύνονται στο πάντα ίδιο και περιορισμένο ακροατήριο...

26 Μαΐου 2011 στις 2:31 π.μ.

Μέχρι να σχηματοποιηθεί η ετερόκλητη μάζα που πλημμύρισε το Σύνταγμα σήμερα, δηλαδή μέχρι να ξεχωρίσουνε οι αντιμνημονιακοί από τους δραχμόφιλους, οι απογοητευμένοι συμβασιούχοι από τους συνδικάλες, οι κλέφτες από τους μη έχοντες άλλα, οι αριστεράντζες από τους φασίστες και οι θιγόμενοι στα μικροσυμφέροντά τους από όσους πήγαν εκεί γιατί απλά ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο χωρίς την ξένη κατοχή που μας ετοιμάζουνε, μπορούμε να λέμε ότι και οι Έλληνες ξυπνήσανε. Γροθιά στα ΜΜΕ που είτε προσπεράσανε (όπως το ΜΕΓΚΑ) το θέμα είτε παρουσίασαν μια εικόνα αναντοίστιχα μικρή σε μέγεθος με την πραγματική. Τη στιγμή που ακόμα είναι αμφίβολο αν οι Ισπανοί σήκωσαν ποτέ πανό με το σύνθημα που τάχα μας προσέβαλλε, το ετερόκλητο μείγμα από νέους, μεσήλικες και συνταξιούχους μπορεί να μην έδωσε μια απάντηση, έδωσε ωστόσο μια προειδοποίηση. Κι όταν σχηματοποιηθεί το τι ακριβώς ζητάει η μάζα των διαμαρτυρομένων μπορεί όλο αυτό να διαλυθεί το ίδιο άξαφνα όπως σχηματίστηκε. Μέχρι τότε ας το διογκώσουμε. Απλά και μόνο σαν μια λαϊκή ψυχοθεραπεία που μπορεί να βγάλει και κάπου. Σε ένα γιουχάισμα, ένα “ουστ!” μια παραίτηση, ένα ελικόπτερο, μια πυρπόληση.

26 Μαΐου 2011 στις 8:11 π.μ.

και να! οι δημοσιογράφοι που μέχρι χτές ντρέπονταν για τις διαδηλώσεις που αμαυρώνουν τη χώρα στο εξωτερικό, που φώναζαν για το δικαίωμα όλων αυτών που θέλουν να εργασθούν και οι πορείες τους έκλειναν το δρόμο, που καλούσαν την αστυνομία να επέμβει και να βάλει την τάξη για τα πανώ που κρέμονταν στην ακρόπολη (πχ), που έκλεγαν για το μεροκάματο που χάνουν τα μαγαζιά από τις απεργίες των λεωφορείων, που αγανακτούσαν για τα χτυπήματα που δέχεται ο τουρισμός της χώρας από τις διαδηλώσεις, βρήκαν σήμερα τη δικαίωσή τους... με βαθειά συγκίνηση παρακολουθήσαν το βουβό πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών.. και οι πολίτες που μέχρι χθές έβλεπαν τους υπόλοιπους να κατεβαίνουν στο δρόμο (από την TV) μόλις τους κάλεσαν οι "δημοσιογράφοι" τότε κατέβηκαν.. είναι οι ίδιοι που μόλις η τηλεόραση σιγήσει θα γυρίσουν στα σπίτια τους;; σίγουρα όχι όλοι αλλά... πόσοι άραγε;;;

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 11:23 π.μ.

ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ, καλύτερα ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..Τα συντρόφια του ΚΚΕ καλύτερα να διαβάσουν λίγο ιστορία και να δουν πως δίνονται και ξεκινούν οι ανατροπές.....Το 1917 ήταν όλοι που έκαναν την επανάσταση μέλη των Μποσλεβίκων; όχι βέβαια απλά το κόμμα μπήκε στην πρωτοπορία μαζί με άλλες δυνάμεις της Αριστεράς.
Ναι ο κόσμος χτες ήταν γενικά απολιτίκ. Αλλά είχε και πολλούς από το ευρύτερο φάσμα της Αριστεράς. Καιναι κάπου καλό είναι που δεν είχε σημαίες γιατί αυτές έχασαν το νόημα τους σήμερα και έγιναν φετίχ.
Τον επαναστάτη δεν τον κάνει η σημαία αλλά η πρακτική του και η παρεμβάσεις του, χωρίς ξύλινο λόγο, τσιτάτα και θεατρινίστικους δογματισμούς-όχι ρεφορμισμό- και προπαντώς χωρίς καταστάσεις ΠΡΟΒΑΤΙΣΜΟΥ.
Τον ΜΑΗ του 1968 λέγανε φαντασία στην εξουσία.
Το 2011 το σύνθημα των αριστερών είναι ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Και επιτέλους σταματήστε να κατηγόρειται την άλλη αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο, Αυτοί ήταν εκεί χτες εσείς;

καχυποπτη
26 Μαΐου 2011 στις 1:03 μ.μ.

καλα ρε παιδια,το οτι αυτα παρτυ μαζικης εκτονωσης μικροαστων-μεσοαστων και λοιπων (ολων μαζι στο ιδιο τσουβαλι χωρις στοχο και "ιδεολογια") προβαλλονται με τετοιο ζηλο απο τα αστικα μμε δε σας λεει τιποτα;απο το πρωι ο αθλιοτατος σκαι εχει λυσσαξει να υποστηριζει αυτα τα happenings,τονιζοντας βεβαια το στοιχειο της ελλειψης ιδεολογιας κ πολιτικοποιησης(τα υπολοιπα μεσα σε λιγοτερο βαθμο αλλα κ αυτα υποστηριζουν και προβαλλουν με χαρα τα τεκταινομενα),τη στιγμη που οταν γινεται οποιαδηποτε αλλη πορεια-διαμαρτυρια-απεργια κλπ ή τη θαβουν,ή την προβαλλουν αρνητικα...
δηλαδη εσας δε σας λεει τιποτα αυτο για τον τροπο που λειτουργει η φαση;ειλικρινα εκτιμω οτι οι προθεσεις του περισσοτερου κοσμου που συμμετεχει ειναι αγνες,παρολα αυτα ειμαι σιγουρη πως μονο εκτροχιαστικα μπορει να λειτουργησει η ολη φαση των "αγανακτισμενων" για τον λαο.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 1:28 μ.μ.

οποιος βαριεται να ζυμωσει ...
το ενα του βρωμαει το αλλο του ξυνιζει! σαφως και ειναι προς το παρον "ακινδυνη" η ολη κατασταση.
ε, και;
μπειτε και καντε την επικινδυνη.
ή αφηστε την να την κατευθυνουν αλλοι μηχανισμοι.

πραγματικα ο Λενιν θα μας ειχε βαλει στη θεση μας ολους αν ζουσε! νομιζω ηταν και ο μονος που ειχε βρει την σωστη "χημεια", την σωστη ισορροπια, την καταλληλη σχεση μεταξυ αυθορμιτισμου των μαζων και οργανωμενης παλης. ο μεγαλυτερος πολιτικος "αιλουρος" ολων των εποχων.

26 Μαΐου 2011 στις 1:44 μ.μ.

Ένα νυχτερινό "video"εδώ: 25 Μάη, νύχτα στο Σύνταγμα, και μερικά σχόλια για την στάση της αριστεράς απέναντι στις χθεσινές κινητοποιήσεις. Ελπίζουμε σήμερα το βράδυ να έρθουν και αυτοί που χθες ήταν διστακτικοί. Και δεν χρειάζεται να πουλάνε, στον κόσμο πού έχει κατέβει στο δρόμο, τις εφημερίδες τους με τις προχθεσινές ειδήσεις και αναλύσεις τους. Ήδη βρισκόμαστε στην επόμενη μέρα...

Alsino
26 Μαΐου 2011 στις 1:44 μ.μ.

Το σύνθημα που άκουσαν μόνο τα ελληνικά ΜΜΕ

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=278406

Μην καλλιεργούμε και εμείς μύθους σύντροφοι. Αυτή η βρώμικη δουλειά ταιριάζει σε ακροδεξιούς, όχι σε επαναστάτες.

Ασχετο αν αυτός ο μύθος συνέβαλε στην αφύπνιση αυτών των ανθρώπων

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 2:32 μ.μ.

@12:54 π.μ.

!!!!!!!!!
Τι είναι αυτά που λες ρε, εγώ υποστηρίζω Σαμαρά;;;;;; Έγραψα: "Κι ο Σαμαράς μια χαρά τα λέει στη Βουλή αλλά μην κοροϊδευόμαστε.", θέλοντας να το φέρω ως το πιο ακραίο παράδειγμα διαφθοράς που τα λέει καλά στη βουλή. Το ίδιο κάνει Καρατζαφέρης και το ΚΚΕ και το σύριζα.
Στην πράξη όμως άλλα λένε και άλλα κάνουν όλοι, αυτό εννοώ. Ξαναδιάβασε το post μου μπας και ξυπνήσεις λίγο.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 2:36 μ.μ.

Κι επίσης, τα ΜΜΕ έδειξαν τις κινητοποιήσεις γιατί ΔΕΝ τα παίρνει άλλο. Έχουν χάσει τελείως την αξιοπιστία τους και η μισή Ελλάδα ήξερε ήδη τι γινόταν στις πλατείες οπότε δε μπορούσαν να τα κρύψουν και να φανούν ακόμα περισσότερο αναξιόπιστοι. Μη συνομοσιολογείτε συνεχώς, έλεος.

Κατεβείτε σήμερα κι εσείς μπας και σώσουμε τις ζωές μας και αφήστε τις επαναστατικές ΘΕΩΡΙΕΣ.

Νίκος
26 Μαΐου 2011 στις 3:00 μ.μ.

@2:32 μ.μ.

Έχεις τρικυμία εν κρανίω. Τα λέει καλά ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης και η Παπαρήγα ταυτόχρονα; Γίνεται; Αφού λένε διαμετρικά αντίθετα πράγματα μεταξύ τους, πως γίνεται να τα λένε όλοι καλά; Ίδια πράγματα υποστηρίζουν ο Καρατζαφέρης και ο Σαμαράς που θέλουν και ζητούν πχ ιδιωτικοποιήσεις και ΕΕ και ίδια πράγματα λέει το ΚΚΕ που υποστηρίζει ότι η Ελλάδα μπορεί να ζήσει και εκτός ΕΕ χωρίς καπιταλιστική διαχείριση; Πας καλά; Ο Σαμαράς το μόνο που θέλει είναι μια ελάφρυνση στους όρους του Μνημονίου, εμείς θέλουμε ΚΑΘΟΛΟΥ Μνημόνιο. Ο Σαμαράς λέει στη Βουλή ότι η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει το Χρέος, εμείς λέμε δεν πληρώνουμε τίποτα.

Ανώνυμος
26 Μαΐου 2011 στις 3:12 μ.μ.

Για τους ΚΚΕέδες
Κάποιος έγραψε αν ζούσε ο ΛΕΝΙΝ.
Λοιπόν αγαπητοί μου ΚΚΕέδες θα σας γράψω δύο μόνο λέξεις σε απάντηση αυτών που γράφεται εσείς σε εκαντοντάδες
"ΣΦΑΓΙΣΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ"
Σας λέει κάτι; ήταν προδότης και βαλτός των Γερμανών αστών-μιλιταριστών ο Λένιν με την πρακτική του;
Οχι βέβαια ήταν επαναστάτης πραγματικός τίποτα άλλο.

Νίκος
26 Μαΐου 2011 στις 3:34 μ.μ.

Για τον ελληναρά

Ξέχασες να πεις ότι ήταν πράκτορας των εβραίων και μέλος των Ιλλουμινάτι.

Τσακαλόπαιο - Ελπίζω
26 Μαΐου 2011 στις 4:49 μ.μ.

Πάντα ήθελα αγώνες που να στηρίζονται σε αμεσοδημοκρατικές αποφάσεις απ' όλους όσους διεκδικούν. Διεκδίκηση κι αγώνας που βέβαια σημαίνει και κόστος.

Πάντα ήθελα οι αγώνες που γίνονται να φτάνουν στ' αυτιά όλου του κόσμου χωρίς φιλτράρισμα και διαστρεβλώσεις.

Πάντα ήθελα να γίνονται συγκεντρώσεις και μάλιστα κοινές, να συναντιέται ο κόσμος της εργασίας, να ανταλλάσσει απόψεις, να προγραμματίζει τη δράση του, να νιώθει το συναγωνιστή του.

Πάντα ήθελα να μην καπελώνονται οι αγώνες μου και ν' ακούγεται καθαρά η φωνή μου.

Πάντα ήθελα χαμογελαστά και καθαρά τα πρόσωπα των συναγωνιστών μου, ειλικρινές το βλέμμα τους.

Πάντα ήθελα να βλέπω νέες φάτσες, νέο αίμα στους αγώνες.

Πάντα ήθελα συλλαλητήρια μαζικά και με παλμό να ξεσηκώνουν τις γειτονιές της Αθήνας ή της κάθε πόλης.

Μα σήμερα «είδα» κάτι διαφορετικό.

Είδα «αγώνες» που αποφασίστηκαν μέσω διαδικτύου από κάποιους. Ποιους;

Είδα «αγώνα» χωρίς κόστος που λειτούργησε σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ στους απόντες των κοινωνικών αγώνων.

Είδα «αγώνα» δίπλα – δίπλα με τους εντεταλμένους και παρατρεχάμενους της εξουσίας, τους συναγελάζοντες και συνδαιτυμόνες της.

Είδα «αγώνα» «ακομμάτιστο» με το φασισμό του απόντα που εξαπολύει μύδρους στον διαρκές παρόντα λόγω πολιτικής καταβολής.

Είδα «αγώνα» σε ζωντανή σύνδεση στην τηλεόραση και το διαδίκτυο από αυτούς που λασπολόγησαν κάθε αγώνα μας. Τους είδα επίσης να παρακινούν τον κόσμο να συμμετέχει σ’ αυτόν τον «αγώνα» (Χορηγός επικοινωνίας ΣΚΑΙ και Καθημερινή…).

Είδα «αγώνα» με κοινή συγκέντρωση όπου μπορούσε να συμμετάσχει ο εργάτης και το αφεντικό του, ο διαδηλωτής και ο ασφαλίτης του, ο καταπιεσμένος και ο καταπιεστής του, ο εξουσιαστής και ο εξουσιαζόμενός του. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να δηλώσει «ακομμάτιστος».

Είδα «αγώνα» με ταμπέλα «ακαπέλωτος» που σε εμπόδιζε το γείσο να δεις.

Είδα «αγώνα» με χαμογελαστά και καθαρά πρόσωπα αναμεμειγμένα με βρώμικα, βλοσυρά και σκοτεινά.

Είδα «αγώνα» με «νέα» πρόσωπα που μου θύμισαν κάποιες από τις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας.

Είδα «αγώνα» που με όλη την παραπάνω φιλολογία και παραφιλολογία ευελπιστούσε να ξεπεράσει σε όγκο και παλμό τους «άλλους», τους καπελωμένους, τους διασπασμένους και ούτε τον ανάλογο όγκο είχε αλλά ούτε και τον παλμό ενός αγώνα, ενός αγώνα για τη ζωή.

Όμως ελπίζω.

Ελπίζω ότι ένας κόσμος αγνός που βγήκε στο δρόμο δεν θα ξαναχαθεί.

Ελπίζω ότι παρά την προσπάθεια οι αγωνιστικές διεκδικήσεις να γίνουν ένα πανηγυράκι, ένα σόου των ΜΜΕ και μια εκτόνωση της οργής, να τους χαλάσει τη μανέστρα.

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή, αυτοί που πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει, θα σβήσουν την κραυγή στα μάτια του παιδιού μου "Πατέρα, τη σιωπή σου πλήρωσα εγώ"

Το Τσακαλόπαιο

Ανώνυμος
27 Μαΐου 2011 στις 3:06 π.μ.

Καλά εσείς έχετε χάσει εντελώς το νόημα εδω μέσα. Το μυαλό σας είναι στην αριστερά, στην δεξιά, στο ΠΑΜΕ και το ΕΛΑ και σε ολα τα παραπλήσια. Ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε τι πραγματικα γίνεται. Αυτός ο αγώνας δεν είναι δικός σας. Δεν γίνεται με γνώμονα τα κομματά σας. Δεν περνάει ούτε καν απο δίπλα η σκέψη της ταξικής συνείδησης. Έχετε κάνει μια απλή διαμαρτυρία καθημερινών ανθρώπων, σε αντιπαράθεση κινημάτων και κατευθύνσεων. Βγάλτε τις παροπίδες κύριοι, νιώστε άνθρωποι και όχι πιόνια και το κυριότερο, σταματήστε πια την προπαγάνδα. Χειρότεροι και απο τον Gebels έχετε γίνει.

Ο ΑΠΛΟΣ.

Ανώνυμος
12 Ιουνίου 2011 στις 8:21 π.μ.

Περιμένουμε να ρίξουν τον μισθό στα 250 Ευρώ γιά να ξυπνήσουμε ; Ας καταλάβουμε όλοι οτι η Νέα Τάξη θέλει Δούλους γιά ψίχουλα και να ελέγχει καθημερινά με κάθε τρόπο την ζωή όλων μας. Θα μάς εμφυτέψουν τσιπάκι υποδόρια σε λίγο. Πείραμα κάνουν με εμάς επειδή πάντα αγωνιζόμαστε στούς αιώνες, εάν μάς υποτάξουν μετά θα μάς δείχνουν στους υπόλοιπους λαούς σαν παράδειγμα υποταγής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger