Home » , » Η λαϊκή κραυγή να μπολιαστεί με ταξική συνείδηση

Η λαϊκή κραυγή να μπολιαστεί με ταξική συνείδηση

Από giorgis , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 | 4:56 μ.μ.

 Μπορεί η μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ να είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και δόντια στην εξουσία για να ολοκληρώσει το καταστροφικό της έργο για τον ελληνικό λαό και για τον τόπο.

Και ενώ όλα τα ΜΜΕ είναι στραμμένα στις δηλώσεις πολιτικάντηδων για τα διαδραματιζόμενα στον κοινοβουλευτικό λόχο του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο στην βουλή ψηφίστηκε επί της αρχής από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το μακροπρόθεσμο πρόγραμμα που επιφέρει καινούργια δυσβάσταχτα βάρη για τα λαϊκά στρώματα. Φυσικά η δεύτερη ανάγνωση και συζήτηση στην βουλή θα γίνει την άλλη βδομάδα και μέχρι τότε οι καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω.

Απ’ όλες τις δηλώσεις Πασόκων που ακούσαμε η πιο εξοργιστική, αυτή που είναι πρόκληση πρώτου μεγέθους ήταν η δήλωση του Γ. Παπακωνσταντίνου:
«Σ αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές ένας είναι ο στόχος όλων μας. Είναι η σταθερότητα. Είναι να σταθεί η χώρα όρθια, είναι να σταθεί η οικονομία όρθια, να συνεχίσει αδιάλειπτα ο δανεισμός της χώρας μας από τους εταίρους μας, είναι να περάσουμε τον δύσκολο αυτόν κάβο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για τους πιο αδύναμους».

Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής αυτός και η κυβέρνησή του, που έφεραν την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της χώρας, με θράσος χιλίων πιθήκων μας μιλάει για νέους «στόχους» ψευδόμενος ασύστολα, υποτιμώντας κατάφορα την νοημοσύνη μας. Ξεπούλησαν κάθε δημόσια περιουσία και μας λένε ότι αγωνίζονται «να σταθεί η χώρα όρθια». Κάνουν λόγο  «να περάσουμε τον δύσκολο αυτόν κάβο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες για τους πιο αδύναμους» και πλημυρίζουν με λουκέτα την αγορά, δημιουργούν νέες στρατιές ανέργων, οδηγούν στην εξαθλίωση πλατειά λαϊκά στρώματα.

Ο λαός όμως απ’ την φωνή, πέρασε στην κραυγή. Αν αυτή μπολιαστεί και με ταξική συνείδηση θα πάρει παραμάζωμα το αστικό σύστημα και τους κολαούζους του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Ιουνίου 2011 στις 10:06 μ.μ.

http://youtu.be/4Wx8nRsTKto

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger