Home » , » Νέο επεισόδειο στην αντιπαράθεση Κουρή-Αλαφούζου με "παράπλευρες απώλειες" (Βίντεο)

Νέο επεισόδειο στην αντιπαράθεση Κουρή-Αλαφούζου με "παράπλευρες απώλειες" (Βίντεο)

Από giorgis , Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011 | 6:20 μ.μ.

Οταν οι εκδοτικές αντιπαραθέσεις Κουρή – Αλαφούζου είχαν φτάσει στα άκρα, η φυλλάδα του Κεφαλλονίτη κυκλοφόρησε με το κείμενο που βλέπετε στην φωτο πρωτοσέλιδα.
Είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν γ' αυτές τις κόντρες. όπως και για το Κεφαλλονίτικο λαμόγιο εκδότη-καναλάρχη έχουμε γράψει αρκετά για τον βίο και την πολιτεία του (Κάντε μια αναζήτηση με το όνομα του στο μπλογκ μας και θα μάθετε όλη την πολιτική του διαδρομή. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλαφούζο, φυσικά).

Αυτή, λοιπόν η κόντρα των εκδοτών φαίνεται να παίρνει νέες διαστάσεις. (Για να σχηματίσετε πιο ολοκληρωμένη άποψη για την αφετηρία αυτής της αντιπαράθεσης, παρακολουθήστε το βίντεο που παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησής μας).

Αιτία το άρθρο που έγραψε την Κυριακή στην φυλλάδα «Καθημερινή» ένα απ’ τα πρωτοπαλίκαρα του Αλαφούζου ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Γράφει, λοιπόν, ο καλαμαράς και μαρκουτσοφόρος του συγκροτήματος ΜΜΕ που ελέγχει ο Αλαφούζου πώς εκτιμάει την αντιμνημονική στάση που κρατάει ο Κουρής και εκφράζετε μέσα απ’ τα ΜΜΕ που έχει στην διάθεση του: «Ο Νέος Αυριανισμός επιδιώκει τη δημιουργία ισχυρής ρωγμής στο τραπεζικό σύστημα, ώστε να φορτωθούν οι αποταμιευτές, οι φορολογούμενοι και οι μέτοχοι των ελληνικών τραπεζών τη διαγραφή χρεών με τα οποία "λειτούργησαν" όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα οποία ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ.
Την προώθηση του τριπλού στόχου έχουν αναλάβει το συμπαθές στους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς και των μεγάλων σαλονιών πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, συνεπικουρούμενος από το διαταραγμένο φιλοχουντικό παραλήρημα του κ. Τράγκα».

Ένα τέτοιο άρθρο φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει «αναίμακτα». Λάβρος απ’ τον ραδιοσταθμό του σήμερα ο Ν. Χατζηνικολάου δήλωσε οργισμένα απευθυνόμενος στον Μ. Παπαδημητρίου:

«Είναι άθλιος ψεύτης, υπάλληλος του Αλαφούζου. Του έχω κάνει ήδη δύο αγωγές, αύριο θα πάρει και μια Τρίτη και για πρώτη φορά στη ζωή του θα κάνει και ο Γιώργος Τράγκας εναντίον και του εντύπου που δημοσίευσε τις άθλιες καταγγελίες του».

Η συνέχεια αυτής της αντιπαράθεσης σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και θα την παρακολουθήσουμε. Ας βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους. Καρφί δεν μας καίγεται. Αντιθέτως το απολαμβάνουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
6 Ιουνίου 2011 στις 11:06 μ.μ.

Σκατά κι απόσκατα και οι δυο μαζί με τα εντεταλμένα τσιράκια τους απο το διαδίκτυο που ειναι κοινοί κακοποιοί

7 Ιουνίου 2011 στις 11:52 π.μ.

Το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω όσο βλέπω πόσο δίκιο έχω.
Είναι πολύ πιο χαζοί από όσο νομίζουμε, για την ακρίβεια η βλακεία τους είναι πάρα μα πάρα πολύ μεγαλύτερη από τον πιο βλάκα από εμάς που τους στήριξε.
Αναλώθηκαν τόσο πολύ στο να μας ελένξουν αμελώντας εγκληματικά (για τους ίδιους) να κάνουν έστω και μια μικρή προσπάθεια να αποτρέψουν την αυτοκαταστροφή τους και τώρα..

Απόλαυση!!!!..

Και να φανταστείς ότι είμαστε ακόμα στην αρχή.

Επίσης οι πιο διαβασμένοι μπορούν να απολαύσουν την πολλοστή αλλά και ποιο απολαυστική (τουλάχιστον για μένα) επιβεβαίωση του Κάρολου, "το κεφάλαιο γεννά τους νεκροθάφτες του". Απλά "νεκροθάφτες" θα είμαστε φίλοι μου γιατί μόνοι τους θα φαγωθούν.
Τέλος να πω ότι ξέρω πως κάποιοι γελάνε με αυτό που λέω όπως γελάσανε πολλοί όποτε και αν το είπα. Για παρατηρήστε κάτι όμως παίρνοντας ως σημείο αναφοράς τα τελευταία γεγονότα.

ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΙΩΝΟΥΜΕ.

ποιος είναι ο βλάκας του προηγούμενου συμπεράσματος; Πόσο τους έχουμε υπερεκτιμήσει; Γελάτε ακόμα;
Σύντροφοι θα μας καταστέλλουν και θα μας ξανακαταστέλουν χρησιμοποιώντας τα αμέτρητα μέσα που έχουν στη διάθεση τους γι αυτόν το σκοπό, άλλοτε πνίγοντας μας στο αίμα, άλλοτε παραπλανώντας μας. Επιχειρησιακή δυνατότητα εναντίων της βλακείας τους όμως δεν έχουν. Όπλο μπορεί ο κάθε βλάκας να κρατήσει και να απειλήσει η να κάνει και ότι άλλο θέλει εκτός από το να πολεμήσει τη βλακεία του.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger