Home » , » Αντανάκλαση των μαζικών δυναμικών κινητοποιήσεων

Αντανάκλαση των μαζικών δυναμικών κινητοποιήσεων

Από giorgis , Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011 | 3:35 μ.μ.

 «Η κοινωνική οργή κάνει να τρέμει η κυβέρνηση και ο Γ. Παπανδρέου», γράφει πρωτοσέλιδα η σημερινή Γαλλική εφημερίδα Λιμπερασιόν που προσθέτει ότι «Η Ελλάδα Πωλείται».
Δεν χρειάζεται φυσικά να μας το πουν οι ξένες φυλλάδες ότι ο λαός μας έχει αφυπνιστεί, υψώνει το ανάστημά του και έχει κάνει το πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης να βλέπει εφιάλτες. Η αντανάκλαση που είχαν οι μαζικότατες δυναμικές κινητοποιήσεις, τόσες μέρες, έφεραν την μνημονική κυβέρνηση του ΓΑΠ στα πρόθυρα της κατάρρευσης

Δεν του βγήκε με τίποτα το χαρτί του ανασχηματισμού που πήγε να παίξει ο ΓΑΠ. Το κυβερνητικό καράβι βυθίζεται και τα ποντίκια που μέχρι τώρα τραβούσαν κουπί για να οδηγήσουν τον λαό σε πελάγη ανασφάλειας, φτώχιας και εξαθλίωσης τώρα ανακάλυψαν ότι  «Δεκαοκτώ μήνες τώρα πάμε από το κακό στο χειρότερο», «Η χώρα παραδίδεται στο χάος», κ.α. Εχει φυσικά την σημασία του ότι  παραιτήθηκαν από βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος οι Γιώργος Φλωρίδης και Έκτωρ Νασιώκας, όπως έχει και την σημασία του η κρίση που υπάρχει στο κυβερνητικό κόμμα.

Το θέμα όμως είναι να παρέμβει ο λαϊκός παράγοντας για να καθορίσει αυτός τις πολιτικές κατευθύνσεις, προς το συμφέρον του και όχι να περιμένει λύσεις από το πολιτικό προσωπικό του διεφθαρμένου σάπιου αστικού συστήματος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger