Home » , » Επικίνδυνες "συνεργασίες"

Επικίνδυνες "συνεργασίες"

Από giorgis , Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 | 3:09 μ.μ.

«Για "όμορφο μικρό πόλεμο" ετοιμάζεται το Ισραήλ;», τιτλοφορούσαμε ανάρτησή μας την Κυριακή.  Διαβάζοντας σημερινά ρεπορτάζ φυλλάδων μετά την ολοκλήρωση χτες της επίσκεψη του Π. Μπεγλίτη στο Τελ Αβίβ, διαπιστώνουμε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανόν και μάλιστα με την εμπλοκή της Ελλάδας.

Δεν είναι μόνο η συνάντηση που είχε ο έλληνας υπουργός Αμυνας  με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπ. Νετανιάχου, με αιχμή τη συνεργασία «στο πλαίσιο των Ενόπλων Δυνάμεων και στο πλαίσιο των αμυντικών μας βιομηχανιών, του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στη βάση συμπαραγωγής και μεταφοράς τεχνολογίας και τεχνογνωσίας», όπως δήλωσε αλλά ότι η ελληνική κυβέρνηση δίνει άλλοθι στο Ισραήλ να ξεκινήσει ένα μακελειό στην περιοχή για να ξεπεράσει εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση του Τελ Αβίβ και όχι μόνο.

Αυτό προκύπτει απ’ τις δηλώσεις του Π. Μπεγλίτη πως «υπάρχει, όπως γίνεται αντιληπτό, μια αυξημένη ανησυχία από την πλευρά του Ισραήλ, για τις εξελίξεις ευρύτερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Είναι ανησυχίες τις οποίες συμμεριζόμαστε για την ασφάλειά του, όσο και για την ευρύτερη ασφάλεια στην περιοχή».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger