Home » , » Από το μπλοκ και τον διαδικτυακό ρ/σ μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε καθημερινό ρεπορτάζ της δίκης για την υπόθεση του "Επαναστατικού Αγώνα"

Από το μπλοκ και τον διαδικτυακό ρ/σ μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε καθημερινό ρεπορτάζ της δίκης για την υπόθεση του "Επαναστατικού Αγώνα"

Από giorgis , Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 | 2:21 π.μ.

Στο τριμελές Εφετείο κακουργημάτων καλούνται να δικαστούν στις 5 Οκτώβρη 8 άτομα τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα». Τα αδικήματα τα οποία τους αποδίδονται είναι η «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση», «απόπειρες ανθρωποκτονιών», «εκρήξεις» «και κατοχή εκρηκτικών υλών». Από το μπλοκ μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε καθημερινό ρεπορτάζ από την δικαστική διαδικασία ενώ θα κάνουμε μια σχετική εκπομπή από το διαδικτυακό ραδιόφωνό μας την οποία θα προαναγγείλουμε.

Η δίκη θα διεξαχθεί στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού. Κατηγορούμενοι θα βρεθούν ο Νίκος Μαζιώτης, η σύζυγος του Π. Ρούπα, και ο Κ. Γουρνάς, που ήδη έχουν αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την συμμετοχή τους στον Ε. Α. Επίσης στο ειδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν ο Κ. Κάτσενας και η Μ. Μπεραχά συντρόφισσα του Κ. Γουρνά. Κατηγορούμενοι είναι και ο Σαράντος Νικητόπουλος, Ε. Σταθόπουλος, και Χ. Κορτέσης οι οποίοι αρνούνται κάθε σχέση με την οργάνωση και αποδίδουν την εμπλοκή τους στις κοινωνικές σχέσεις που είχαν με τους κατηγορούμενους.

Χτες έγινε πορεία συμπαράστασης. Φωτογραφίες από την πορεία αλληλεγγύης στους Πόλα Ρούπα, Νίκο Μαζιώτη, Κώστα Γουρνά και στους διωκόμενους για την υπόθεση Βαγγέλη Σταθόπουλο, Σαράντο Νικητόπουλο, Χριστόφορο Κορτέση, Μαρί Μπεραχά και Κώστα Κάτσενο υπάρχουν στο indymedia


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger