Home » , » Στέλεχος του ΚΚΕ για τις οικονομικές εξελίξεις και το επερχόμενο δημοψήφισμα (Βίντεο)

Στέλεχος του ΚΚΕ για τις οικονομικές εξελίξεις και το επερχόμενο δημοψήφισμα (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011 | 2:16 π.μ.

Ο Μ. Παπαδόπουλος μέλος του Οικονομικού τμήματος της κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ –αν δεν κάνουμε λάθος, που μάλλον δεν κάνουμε,  προέρχεται από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και συγκεκριμένα από την «Κ.Ο. Μαχητής»- ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι και μάλιστα κάποια στιγμή ήρθε σε αντιπαράθεση με το τσιράκι του Αλαφούζου, Παπαδημητρίου.

Να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ένα στέλεχος του ΚΚΕ παρευρίσκεται σε εκπομπή του βορθοκάναλου του Αλλαφούζου, που ο «Ριζοσπάστης» -και πολύ σωστά- έχει γράφει τα μύρια όσα για τον ρόλο του,  και να σταθούμε στα όσα τον ακούμε να λέει στο βίντεο που παραθέτουμε για τις οικονομικές εξελίξεις  και για τις επιδιώξεις που προωθεί η κυβέρνηση με την επιλογή της να προχωρήσει σε δημοψήφισμα.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 2:50 π.μ.

Δεν ειναι λιγο συγκεχυμενο ή τουλαχιστον περιεργο το σχολιο? Για παραδειγμα, η βιογραφικη λεπτομερεια για τον Παπαδοπουλο, αν αληθευει, θα πρεπει, εκ των πραγματων, να παραπεμπει σε περισσοτερα απο εικοσι-εικοσιπεντε χρονια πριν...

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 10:38 π.μ.

Πολυ καλα τα λεεει ο Μακης .
Δεν νομιζω οτι μπορω να διαφωνησψ σε κατι.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 11:27 π.μ.

ΓΙΩΡΓΗ: Κάνεις λάθος. Ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι Κνίτης αλλά ντάμ παπαντάμ και δεν υπήρξε μέλος του "ΜΑΧΗΤΗ" ποτέ.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 2:10 μ.μ.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΕΙ-ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΥΧΕΙ- ΚΙ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΤΕ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΟΧΙ.ΘΕΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΑ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΨΕΥΤΟ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟ ΚΚΕ.ΙΔΟΥ Η ΠΙΝΔΟΣ - ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ . . .

3 Νοεμβρίου 2011 στις 2:22 μ.μ.

Δεν νομίζω να κάνω λάθος παιδιά και να πρόκειται για συνωνυμία. Εχω την αίσθηση ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που γνώριζα και ανήκε στην "Κ.Ο Μαχητής". Επειδή όμως έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια θα το ψάξω και αν κάνω λάθος θα επανορθώσω.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 6:31 μ.μ.

αυτοσ ο ανωνυμοσ 2και κατι τι περνει?

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 9:26 μ.μ.

Φίλοι-σύντροφοι εκτός ΚΚΕ. Ακούστε προσεκτικά την ανάλυση του Μ.Παπαδόπουλου(ΚΚΕ) δέστε την μεγάλη απόσταση ουσίας και δουλειάς που υπάρχει ανάμεσα στην δουλειά που γίνεται στο ΚΚΕ και στον "ερασιτεχνισμό" του εξοκοινοβουλευτικού χώρου , όπου εκτός από την πέτρα και την κουκούλα .....ουδέν.
Μπράβο στο ΚΚΕ. Σοβαρό μαρξιστικό κόμμα στις σύγχρονες συνθήκες.

Ανώνυμος
3 Νοεμβρίου 2011 στις 10:45 μ.μ.

Στην Πάτρα είχε φύγει για λιγότερο από ενα χρόνο με το ΕΑΜ (την οργάνωση του Τεμπονέρα), κατόπιν, νομίζω το 87, επέστρεψε μόνιμα στο ΚΚΕ.

Ανώνυμος
5 Νοεμβρίου 2011 στις 8:31 π.μ.

και τι σημασια εχει που ηταν πριν σημερα που ειναι εχει σημασια..... δηλ. ο τσιμπρας δεν ηταν στην ΚΝΕ.... αυτο που κρινεις ειναι τι σταση εχουν σημερα ποιον εκφραζουν και τι πρεσβευουν φιλε.... την εργατικη ταξη η την αστικη ταξη.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger