Home » , » Εργατικές κινητοποιήσεις - Τηλεόραση "902' (Βίντεο)

Εργατικές κινητοποιήσεις - Τηλεόραση "902' (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012 | 4:34 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από το σημερινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του «902» και αναφέρεται στις εργατικές κινητοποιήσεις.

Προτάσσεται φυσικά η απεργία των Χαλυβουργών του Ασπρόπυργου που σήμερα συμπληρώνουν 113 μέρες συνεχών κινητοποιήσεων.
Απ’ ότι ακούμε σήμερα το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου παίρνει αποφάσεις για το πρόγραμμα δράσης για την συνέχεια του αγώνα τους.

Στην συνέχεια του ρεπορτάζ αναφέρονται οι κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μια σειρά άλλους χώρους. Εντύπωση μας έκανε από το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «902» ότι δεν υπήρχε ο παραμικρός σχολιασμός για την επίσκεψη που πραγματοποίησαν τα ασπόνδυλα της Χρυσής Αυγής στον χώρο της Χαλυβουργίας και για τα όσα επικριτικά σχόλια γράφτηκαν καυτηριάζοντας την στάση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων και στέλεχος του ΠΑΜΕ Γ. Σιφωνιού.

Πριν προχωρήσουμε σε δικές μας εκτιμήσεις θα προσπαθήσουμε να έχουμε και την άποψη των ίδιων των απεργών. (Η μέχρι τώρα προσπάθεια μας απέβη άκαρπη). Φυσικά εξακολουθούμε να έχουμε την άποψη ότι ο πρόεδρος των εργαζομένων της Ελληνικής Χαλυβουργίας –και το Δ.Σ του σωματείου;- κράτησε απαράδεκτη στάση κατά την επίσκεψη των μελών της ναζιστικής συμμορίας.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
20 Φεβρουαρίου 2012 στις 5:16 μ.μ.

Γιατί σας κάνει εντύπωση η απουσία αναφοράς, στην επίσκεψη των μαχαιροβγαλτών;

Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί και σαπούνι...

Ανώνυμος
21 Φεβρουαρίου 2012 στις 12:55 π.μ.

Κατά την άποψή μου, ιδιαίτερα διαφωτιστικό για τη στάση των μελών τυυ ΠΑΜΕ, αλλά και την κάλυψη από τα ΜΜΕ του κόμματος είναι το συγκεκριμένο: http://alekosch.wordpress.com/2012/02/18/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/

Πρόκειται για πολιτικό άρθρο που ενδεχομένως απαντά σε πολλές απορίες που έχουν διατυπωθεί κατά καιρούς, τα τελευταία χρόνια. Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger