Home » , » Θα σε κάνω βασίλισσα...

Θα σε κάνω βασίλισσα...

Από mitsos175 , Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 | 2:16 π.μ.


* Τον ουρανό με τα άστρα τάζουν τα γαλαζοπράσινα λυκόσκυλα στα γίδια που τους ψηφίζουν. Λένε ότι θα διεκδικήσουν πολεμικές αποζημιώσεις από την κάκια μάγισσα Μέρκελ. Ρε σεις, τώρα θα τα πάρετε; Τόσα χρόνια τι τα αφήνατε; Να γίνουν πολλά;

Η αληθινή ιστορία: Το ότι οι ναζί πρέπει να μας αποζημιώσουν, είναι παραπάνω από βέβαιο. Όμως υπήρχε ένα σχέδιο Μάρσαλ. Τι σχέση έχει.
Δυστυχώς έχει μεγάλη σχέση. Οι καουμπόηδες θέλησαν να «βοηθήσουν» τους Γερμανούς μετά το ΒΠΠ για να μην θελήσουν κομμουνισμό. Έτσι πίστευαν. Όλα τα άλλα κράτη, που έπαθαν ζημιά, αντιδρούσαν στη βοήθεια. Έτσι τους είπαν οι Αμερικάνοι: Αντί να σας τα δώσουν οι Γερμανοί, που τώρα δεν έχουν, τα δίνουμε εμείς. Και δεν αντιδρούν, και υποχρεώνονται οι χώρες στις ΗΠΑ.

Παρόλα αυτά, πολλές χώρες διεκδίκησαν χρήματα και από τους Γερμανούς. Πολλές τα πήραν. Με την αθάνατη Ελλάδα; Εδώ είχαν και άλλες υποχρεώσεις. Κάτι όπλα που μας έδωσαν για να κυνηγηθούν οι κομμουνιστές κλπ. Υπέγραφαν λοιπόν ότι τους έλεγε ο Γιάνκης. Ότι κάνουν και τώρα δηλαδή. Απέσυραν «γενναιόδωρα» τα απαιτήσεις τους προς τη Γερμανία. Όχι μόνο αυτό, αλλά αργότερα, υπέγραψαν και άλλες συμφωνίες που «κανόνιζαν» τέτοιες διαφορές. Ακριβώς, γι αυτό έγιναν αόρατοι οι φάκελοι και τα στοιχεία από τα υπουργεία.

* Άλλο, που είπε η νέα δημοπρασία. Είπαν ότι θα καταργήσουν το χαράτσι στη ΔΕΗ! Λοιπόν, πάτε να κάνετε τα νεύρα μου κρόσσι, έτσι; Θέλετε να βγούμε με τίποτα βρεγμένες σανίδες… Ρε χαντακωμένα, τόσο καιρό που ο Άντονι ήταν στην κυβέρνηση, γιατί δεν το καταργήσατε; Όχι μόνο αυτό αλλά ψήφισε ο … (σέβομαι το blog και δεν το λέω), στη βουλή ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. Ποιόν δουλεύετε; Ουστ ζαγάρια.

* Το τι τάξιμο πέφτει … άλλο πράμα. Βέβαια, όσο πιο πολλές τρίχες λένε, τόσο περισσότερο ανεβαίνει η πίεση του ψηφοφόρου. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Τι το ανοίγετε το ρημάδι; Για να πέσει φάπα; Εσείς που κάνατε 1,500,000 ανέργους θα βρείτε δουλειές; Χα! Τα κλεμμένα πότε θα φέρετε ρε; - Ποτεεέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ…

* Να μην πω για το ΠΑΣΟΚ; Γίνεται; Δεν γίνεται. Με το ντουφέκι ψάχνουν τους βουλευτές για να συμπληρώσουν λίστα. Ναι, σας λέω. Τόση άνοδος! Τι τους είπαν; Θεές τους κάνανε, θεές. Τι μίζες τους τάξανε, τι στα κανάλια ότι θα τους κάνουν σταρ, τι μπάτσους να τους φυλάνε, δίμετρες καλλίγραμμες γυναίκες αστυνομικίνες στους άνδρες, σωματοφύλακες αλλά Κέβιν Κόστνερ στις γυναίκες, τίποτα! Χωρίς ηθικό, χωρίς ηθική, χωρίς κέντρα, χωρίς στελέχη και χωρίς ψηφοφόρους , τι γίνεται Βαγγέλη; - Μαύρισμα.

Θα δούμε πολλά φαιδρά. Η προεκλογική περίοδος για μένα, είναι σαν το διάλειμμα στο σχολείο, όταν ήμουν παιδί. Ευχάριστη, αλλά κρατά λίγο. Θα έρθουν να μας δουν, τώρα που μας χρειάζονται. Να μην πετάξω λοιπόν εκείνα τα χαλασμένα γιαούρτια. Ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειαστούν….                

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Τζαβέλας
29 Μαρτίου 2012 στις 1:22 μ.μ.

Ἀντισταθεῖτε, σ᾿ αὐτὸν ποὺ χτίζει ἕνα μικρὸ σπιτάκι
καὶ λέει καλὰ εἶμ᾿ ἐδῶ.
Ἀντισταθεῖτε, σ᾿ αὐτὸν ποὺ πάλι γύριζε στὸ σπίτι
καὶ λέει Δόξα σοι ὁ Θεός.
Στὸν περσικὸ τάπητα τῶν πολυκατοικιῶν
τὸν κοντὸ ἄνθρωπο τοῦ γραφείου
στὴν ἑταιρεία εἰσαγωγαὶ-ἐξαγωγαί
στὴν κρατικὴ ἐκπαίδευση καὶ τὸ φόρο
ἀντισταθεῖτε σὲ μένα ἀκόμα ποὺ ἱστορῶ.

Ἀντισταθεῖτε, σ᾿ αὐτὸν ποὺ χαιρετᾶ ἀπ᾿ τὴν ἐξέδρα
ὧρες ἀτέλειωτες τὶς παρελάσεις.
Στὸν Πρόεδρο τοῦ Ἐφετείου ἀντισταθεῖτε,
στὶς μουσικές, τὰ τούμπανα καὶ τὶς παράτες,
σ᾿ ὅλα τὰ ἀνώτερα συνέδρια ποὺ φλυαροῦνε,
πίνουν καφέδες σύνεδροι συμβουλατόροι,
σ᾿ αὐτὴ τὴν ἄγονη κυρία ποὺ μοιράζει ἔντυπα ἁγίων,
λίβανον καὶ σμύρναν.

Ἀντισταθεῖτε, σ᾿ ὅλους αὐτοὺς ποὺ λέγονται μεγάλοι
καὶ γράφουν λόγους πλάι στὴ θερμάστρα.
Στὶς φοβερὲς σημαῖες τῶν κρατῶν καὶ τὴ διπλωματία,
στὰ ἐργοστάσια πολεμικῶν ὑλῶν,
σ᾿ αὐτοὺς ποὺ λένε λυρισμὸ τὰ ὡραῖα λόγια,
στὰ γλυκερὰ τραγούδια μὲ τοὺς θρήνους,
στοὺς θεατές, στὸν ἄνεμο...
Ἀντισταθεῖτε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger