Home » , » Επεισοδιακά Πασοκικά «γενέθλια» (Βίντεο)

Επεισοδιακά Πασοκικά «γενέθλια» (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 | 9:54 μ.μ.

Θέμα δημιουργήθηκε με την απόφαση του Σύριζα να συνδιοργανώσει μαζί με πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ συγκέντρωση στις 3 του Σεπτέμβρη την ίδια μέρα που οργανώνει συγκέντρωση το ΠΑΣΟΚ για τα 38α «γενέθλια» του.
Μάλιστα στην εκδήλωση του Σύριζα, που θα γίνει στην Νίκαια, εκτός του Α. Τσίπρα θα είναι ομιλητής ένα πρώην μέλος της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και ιστορικό στέλεχος του κινήματος, ο Μενέλαος Γκίβαλος. (Ο συγκεκριμένος εδώ και καιρό μέσα από την στήλη του στο περιοδικό «Επίκαιρα» που αρθρογραφεί έχει ασκήσει δριμύτατη κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκτιμώντας ότι από την εποχή του Γ. Παπανδρέου και μέχρι σήμερα η πολιτική που ακολουθάει συνειδητά το ΠΑΣΟΚ οδηγεί την χώρα και την κοινωνία στην καταστροφή).

Μέγα πολιτικό ατόπημα του Σύριζα χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά την πρωτοβουλία του κόμματος της Κουμουνδούρου, ενώ στο διαδίκτυο θα συναντήσεις πλήθος σχετικών σχολίων. Κάποια είναι κακεντρεχή, αρκετά με σκωπτική διάθεση και άλλα μιλούν για την μετάλλαξη του Σύριζα.
Το θέμα αυτό απασχόλησε και τα όλα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Το βίντεο που παραθέτουμε είναι από την τηλεόραση της ΝΕΤ.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2012 στις 10:57 μ.μ.

Ε αφου το καυτηρίασε η Φωφη,θα ειναι σοβαρο το θέμα!Αν το ζήτημα το δουμε απο την σκωπτική του πλευρά,ειναι η εκδίκηση της γυφτιάς,να οργανώνει ο Συριζα συγκέντρωση με διαφωνούντες πασόκους,την ίδια μέρα με την ίδρυση του 'κινήματος'.Τελικά όλα εδώ πληρώνονται.

Ανώνυμος
29 Αυγούστου 2012 στις 11:13 μ.μ.

Η ΔΗΜΑΡ και ο Δημαράς δεν θα εορτάσουν;

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2012 στις 1:26 μ.μ.

Γ.Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΚΗ ΣΤΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ) ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ!... ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΏ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΞΕΔΕΣ...!

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:39 π.μ.

Αληθεύει ότι ο Τσίπρας ...θα μεταφέρει τα γραφεία του κόμματος από την Κουμουνδούρου στην Γ' Σεπτεμβρίου;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger