Home » , » ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ (Βίντεο)

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 | 11:00 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε τα "σπάει" Δείτο το οπωσδήποτε. Απεικονίζει ένα σημερινό δρώμενο από νεολαίους με αφορμή την σύλληψη 27χρονου για την χιουμοριστική ιστοσελίδα που είχε φτιάξει αντιμετωπίζοντας σκωπτικά το φαινόμενο του Παϊσιου.

 Ο τίτλος του βίντεο είναι φυσικά "λευτεριά στον γέροντα παστίτσιο"


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:09 π.μ.

Ρε παιδιά ακόμα μπαγλαρωμένο τον έχουν; Και την συνέντευξη στον Βαξεβάνη πως την έδωσε; Εκτός και αν με το λευτεριά εννοείται για την δίκη που έπεται. Όποιος ξέρει ας μου απαντήσει...

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:10 π.μ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΟΣΓΗΟΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ....."ΤΟΥ ΝΑΖΩΡΕΟΥ"(ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΕΡΟ...!!!) ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΟ "ΠΑΣΤΗΤΣΙΟ" ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ...να κορεστουμε ΥΛΗΚΟ(ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ),,,

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:07 π.μ.

εδω όλη η λιτανεία...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m7UgWsWlHq4

2 Οκτωβρίου 2012 στις 3:59 μ.μ.

ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να πιστεύει, χωρίς να προσβάλλει τα πιστεύω του άλλου. Το εν λόγω άτομο δεν εξύβρισε μόνο τον γέροντα Παίσιο(κατ εμέ δεν είναι άγιος), αλλά και την Παναγία και τον Χριστό. Αυτό νομίζω προσβάλλει ασύστολα τα πιστεύω πολλών ανθρώπων (και αριστερών βεβαίως βεβαίως).Όπως δεν θα ήθελα κάποιος να βγάλει την μάνα μου με κεφάλι γαιδάρου, η τον Τσε με κεφάλι κότας, έτσι δεν μου αρέσει να κάνουν το ίδιο και στη Παναγία. Ίσως βέβαια η δίκη να είναι υπερβολή, πάντως το κατέβασμα ήταν καθόλα δίκαιο...Όταν δεν πάς κάτι, το πολεμάς με επιχειρήματα, σαν άντρας! Όχι με γελιοποίηση. Αυτά αγαπητοί σύντροφοι.

Τώρα μπορούμε να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας?

Ανώνυμος
2 Οκτωβρίου 2012 στις 11:11 μ.μ.

Αγαπητή tsallinia μάλλον δεν κατάλαβες καλά.Ο 27χρονος δεν προσέβαλλε ούτε Παναγία και Χριστό ούτε το πιστεύω κανενός.Αυτό που έκανε ήταν να καυτηριάζει με σατυρικό τρόπο τους θρησκέμπορους θεομπαίχτες που εκμεταλλεύομενοι ένα σαλεμένο καλόγερο και τις ''προφητείες'' του ,αποκόμιζαν τεράστια οικονομικά οφέλη και μεγάλη πολιτική δύναμη απο αφελείς πιστούς.Είναι τεράστιο πολιτικό πρόβλημα η φίμωση της ελεύθερης έκφρασης,όταν μάλιστα γίνεται κατ'επιταγήν ενός ναζιστικού μορφώματος,τη στιγμή που η δολοφονική δράση αυτής της συμμορίας είναι στο απυρόβλητο.

3 Οκτωβρίου 2012 στις 3:07 μ.μ.

Aγαπητέ μου φίλε
Με συγχωρείς, αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα. Διάβασα σε ένα blog, ότι ο "κατηγορούμενος"( 666 ουυυυυυ :) ) εξύβρισε και τα Ιερά (για μία μερίδα του πληθυσμού) πρόσωπα. Αν όντως κορόιδεψε μόνο το γέροντα Παίσιο, τότε καλά έκανε. Καταρχάς δεν είναι άγιος (επίσημα), άρα δεν εμπίπτει στο νόμο περί εξύβρισης ιερών στοιχείων, και κατά δεύτερον, ο εν λόγω γέροντας, έπαιξε άριστα το παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης, γλείφοντας μέχρι θανάτου τον προσκυνημένο Βαρθολομαίο (ο οποίος έχει κονέ με τον διευθυντή της κοκα κόλα εν Αμερική, τον επισκέφτηκε ο Ομπάμα κτλ κτλ). Μην ξεχνάτε ότι το πρόβλημα του ιμπεριαλισμού βρίσκεται και στον κόλπο της Εκκλησίας (ΠΣΕ), αφού το μεγάλο κεφάλαιο, προσπαθεί και σε θρησκευτικό επίπεδο, για οικονομικούς λόγους, να ενώσει την πολυπλοκότητα, με τελικό στόχο τον κιμά, την ομογενοποίηση των πάντων. Ο Παίσιος δυστυχώς δεν αποδοκίμασε ποτέ αυτό το πράγμα. Υπήρχαν αφανείς ιερείς που πολέμησαν μέχρι τέλους αυτά τα πράγματα, αλλά φυσικά η ιστορία τους έσβησε, αφού οι κυριαρχες ομάδες, επιβάλλουν τις κυρίαρχες ιδέες.

Όλα αυτά αγαπητέ μου σύντροφε, δεν στα λέω για θρησκευτική προπαγάνδα, κάθε άλλο. Απλά θέλω να δείξω ότι, μία μερίδα ανθρώπων που πιστεύουν στον Χριστό, βλέπουν τον ίδιο εχθρό της κοινωνίας (κεφάλαιο, καπιταλισμός, οπορτουνισμός, σεχταρισμός κτλ), να έχει εισχωρήσει, για τους ίδιους ακριβώς λόγους,όπως και στην κοινωνία, εντός της εκκλησίας. Και αυτό ειναι ανησυχητικό, αλλά και ελπιδοφόρο ταυτόχρονα, διότι και ως χριστιανός, και ως αριστερός, αντιμετωπίζω ακριβώς τον ίδιο εχθρό... Έτσι, ως κομμάτι της εργατικής τάξης, μπορώ πλέον να ριζοσπαστικοποιηθώ πολύ πιό εύκολα και να έρθω προς εσάς, το ανατρεπτικό κομμάτι της αριστεράς. Μην αντιμετωπίζετε, λοιπόν, εμάς τους χριστιανούς ως ζώα (αν και μερικοί, ήμαστε πράγματι ) διότι έχουμε πολλά να σας προσφέρουμε. Έχουμε τον ίδιο εχθρό. Στη τελική, όπως λέει και ο Μάρξ, το συμφέρον της εργατικής τάξης, το ξέρει μόνο η εργατική τάξη στην ολότητά της (και όχι μόνο μία Κ.Επιτροπή ενός κόμματος, ονόματα δεν λέμε) :)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger