Home » , , » Από την ΕΣΑ της χούντας στην στρατονομία του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού

Από την ΕΣΑ της χούντας στην στρατονομία του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 | 3:19 μ.μ.


 ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ

 Στην συζήτηση που έχει ανοίξει σχετικά με την χρήση των Στρατιωτικών Δυνάμεων σε επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους, που επίσης περιλαμβάνουν σχεδιασμούς δημιουργίας Αστυνομίας των Ενόπλων Δυνάμεων, η δράση της οποίας δε θα περιορίζεται μέσα στις μονάδες, ήρθε να παρέμβει ένας πολύτιμος σύντροφος. Ο σεμνός και πάντα μαχητικός Αντώνης Κακαράς Αρχιπλοίαρχος ε.α., συγγραφέας και μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών δημοσίευσε στο onalert.gr ένα εξαιρετικό κείμενο για την "λογική του φασισμού", το οποίο όπως μας επισημαίνει "αφιερώνει" στους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής".

Το κείμενο του προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο εργατικό κίνημα καθώς με την τεκμηριωμένη περιοδολόγηση του αποδεικνύει τη δράση της Στρατονομίας σε όλη την μεταπολεμική περίοδο και την ενσωμάτωση της ΕΣΑ από την κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης του Κ.Καραμανλή. Ουσιαστικά αποκαλύπτει την συνέχεια ενός ακραία κατασταλτικού μηχανισμού, χρήσιμου σε κάθε πολιτική μορφή του συστήματος εξουσίας.

Το άρθρο αυτό έρχεται να ενημερώσει, να προειδοποιήσει, να τσιγκλήσει όλες τις τάσεις του κινήματος ώστε να ληφθούν οι πολιτικές πρωτοβουλίες που απαιτούνται απέναντι στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αλλά και συνολικά στο αστικό οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο, που σε πλήρη συνεργασία με την Ε.Ε., το ΔΝΤ και το ΝΑΤΟ συστηματοποιεί τις ολοκληρωτικού χαρακτήρα πολιτικές της για να υπερασπίσει την επιβολή της εργασιακής και κοινωνικής κόλασης που απαιτούν τα ταξικά-αστικά συμφέροντα που εκφράζει.

Το κείμενο αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την αντίσταση των φαντάρων και  την κλιμάκωση του αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, την ανάπτυξη αγώνων ενάντια στον εθνικισμό και την πολεμοκαπηλεία, αλλά και την ενεργοποίηση του Στρατού σε Αποστολές Καταστολής του εχθρού-αγωνιζόμενου εργαζόμενου λαού.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger