Home » , » ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τη συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ….

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τη συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ….

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 | 12:02 π.μ.


Γράφει ο Ντίνος Παλαιστίδης  

αίσχος…. απίστευτο και όμως αληθινό !!!

ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τη συμβολική κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ….

Και καλά από το ΚΚΕ τι να περιμένει κανείς…. Το ΚΚΕ έχει δηλώσει πως στις πολιτικά ορθές κοινωνικές συγκρούσεις και στην πολιτικά ορθή επανάσταση, που θα γίνουν με την καθοδήγηση του, «δεν θα σπάσει ούτε τζάμι».
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ;;!! Αυτοί δηλώνουν πως συντάσσονται με τα κινήματα, τις διαμαρτυρίες, τους λαϊκούς αγώνες.
Τί γίνεται; Ο βασιλιάς αποκαλύπτεται γυμνός;
Περιμένουμε τη δημόσια διαφοροποίηση των οργανώσεων της ριζοσπαστικής Αριστεράς που συμμετέχουν στο ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΕ, ΔΕΑ, ομάδα Ρόζα, Κόκκινη Ορχήστρα, ομάδα Κόκκινο, Αντικαπιταλιστική Πολιτική Ομάδα κλπ).
Περιμένουμε τη δημόσια διαφοροποίηση των στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκουν σε αυτές τις οργανώσεις.

Ντίνος Παλαιστίδης, συνδικαλιστής από το Σύλλογο Βιβλίου – Χάρτου Αττικής
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

10 Ιανουαρίου 2013 στις 12:31 π.μ.

Γειά σου ρε Ντίνο που θεωρείς τον ΣΥΡΙΖΑ επαναστατικότερο του ΚΚΕ!

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 5:48 π.μ.

Η ΔΗΜΑΡ συμμετέχει ενεργά και στηρίζει όλες τις ναζιστικές πολιτικές.
Το λιγότερο ήταν μια συμβολική κατάληψη μ αυτά που κάνανε.
Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, η Χρυσή Αυγή, τα κανάλια, κλπ επιτίθενται σε ολόκληρη την Αριστερά. Επομένως η απάντηση πρέπει να είναι από όλη την Αριστερά.
Ελπίζω σε διόρθωση...
mitsos175.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 8:20 π.μ.

Όχι άλλη ΚΚΕδικη επανάσταση. Θα πάθουμε overdose!

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 12:12 μ.μ.

"Το ΚΚΕ καταδικάζει την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ. Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και του αυταρχισμού. Δίνουν προσχήματα και επιχειρήματα στην κυβέρνηση να κλιμακώσει τον αυταρχισμό κατά του λαϊκού κινήματος."

Συμβολική η κατάληψη. Τί αιτήματα είχε αυτή η συμβολική κατάληψη; Να αλλάξει "πολιτικά φρονήματα" η ΔΗΜΑΡ;

Άρα η συμβολική κατάληψη ήταν από αναποτελεσματική ως επιζήμια (αν οδηγήσει σε ένταση της καταστολής των λαϊκών κινητοποιήσεων).

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 1:51 μ.μ.

ΩΡΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ....ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΑΜΙΣΕ ΤΑ....Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ......ΓΙΟΥΡΓΙΑ.

νατουσκα
10 Ιανουαρίου 2013 στις 2:30 μ.μ.

εχετε ξεχασει τι σημαινει αγωνας! αν πρεπει να μεινουμε ακινητοι για να μη μας καταστειλει το κρατος, τοτε σιγουρα η πολλη συναλλαγη με την εξουσια σας εχει ξεκουτιανει!!και μη μας πρηζετε με το επιχειρημα , της παλης των εργαζομενων μεσα στα σωματεια,γιατι και κει την ιδια αντιδραστικη σταση κρατατε! ο αγωνας πρεπει να δινεται παντου! τα κοκκαλα των πολιτικων σας προγονων θα τριζουν...

Αναρχομαρξιστομαοϊκοτιτοϊκοσταλινικός
10 Ιανουαρίου 2013 στις 4:42 μ.μ.

Να ρωτήσουμε κάποιον στον Περισσό τι αποτέλεσμα είχαν οι ενέδρες σε γερμανούς ναζί και ντόπιους συνεργάτες τους στην κατοχή και κατά πόσο έδιναν επιχειρήματα στους τότε κυβερνώντες να κλιμακώνουν τις εκτελέσεις αθώων.... Αλλά και τότε και τώρα ο σκοπός είναι ο ίδιος και είναι πιο πολύ συμβολικός παρά ουσιαστικός. Φίλε Trash το θέμα δεν είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επαναστατικότερος του ΚΚΕ(που δεν είναι), αλλά αν το ΚΚΕ είναι επαναστατικό και θεωρεί τον εαυτό του ως τέτοιο.... Ακόμα και αν δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους κινήσεις, με το να βγάλει αυτή την ανακοίνωση μόνο χάνει παρά κερδίζει...

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 6:01 μ.μ.

"ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ

“Το ΚΚΕ καταδικάζει την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ. Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με την ανάπτυξη της λαϊκής πάλης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και του αυταρχισμού. Δίνουν προσχήματα και επιχειρήματα στην κυβέρνηση να κλιμακώσει τον αυταρχισμό κατά του λαϊκού κινήματος“

Αυτό είναι η άποψη του ΚΚΕ για την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ.

Θέλω να κάνω μόνο μια παρατήρηση – σχόλιο – ερώτημα:

Όταν το ΚΚΕ απλώνει τα πανό του στον Βράχο της Ακρόπολης και σύμφωνα με τη λογική που προβάλλει στη παραπάνω καταδίκη, τότε είναι όλα ok ? "

απο http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 7:11 μ.μ.

Και όποιος κάνει τον κόπο και πάει στο "κομμουνιστικό" ιστολόγιο red fly planet, και διαβάσει τα σχόλια κάτω από την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του περισσού, την στιγμή μάλιστα που μέσα στο άντρο ανομίας της γαδα βρίσκονται δεκάδες συντρόφισσες και σύντροφοι, θα νομίζει ότι γράφει η χρυσή αυγή.
Λάσπη για τα παιδιά της ανακατάληψης, και καταγγελίες από τους πολιτικά ορθούς κομμουνιστές για το πως διεξάγεται η ταξική πάλη (sic).
Αυτό το ελληνοταβερνιάρικο στυλάκι, να σου πω εγώ γιατί δεν ξέρεις, καλά θα κάνουν να το βάλουν σε διαδικασία κριτικής, γιατί κοινοβουλευτικά έχουν πιάσει ποσοστά Σιβηρίας και ενδέχεται στις επόμενες να τους δούμε έξω από το μέγαρο.
Λοιπόν. Τους μάρανε η κατάληψη στο μαγαζί του Κουνέλη, και από την άλλη μας πουλάνε "τίμιους" ταξικούς αγώνες με Σιφωνιούς να συναγελάζονται με μαχαιροβγάλτες. Και να γνωρίζουμε πολύ καλά ποια κατάληξη είχε το μετωπικό τους απέναντι στον Μάνεση.
Η κατηφόρα τους δεν έχει τέλος.

10 Ιανουαρίου 2013 στις 7:42 μ.μ.

Ρε συντρόφια αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους αναρχικούς την κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜΑΡ και δεν το ξέρω; Δεν είναι αντίπαλοί μου τα νέα παιδιά αλλά μη μας το παίζουν και αντιεξουσιαστές αυτοί αποφασίζουν και δρούν με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό με σκληρή καθοδήγησή εγώ γιατί να συμφωνώ σε όποια μαλακία τους. Καλείται βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαφοροποιηθούν από τις επίσημες ανακοινώσεις της πλειοψηφίας και βέβαια όποιος θέλει έχει το δικαίωμα να το κάνει. Το πρόβλημα με εσας είναι αλλού, ενώ θα μπορούσατε από τον Ιούνη να είχατε τους δικούς σας βουλευτές δεν δεχτήκατε τη συνεργασία. Σήμερα λοιπόν θα είχατε την ευκαιρία να διαφοροποιηθείτε αν το θέλατε, αλλά ποιος έχασε το μυαλό για να το βρείτε!

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 10:16 μ.μ.

Δεν υπάρχει πιό ραγιάδικη και προδοτική θέση απο αυτή που καλεί το λαό να μην αντιστέκεται για να μήν τάχα μεγαλώσει η καταστολή.Ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς με την δράση του αντιξουσιαστικού χώρου,απο την στιγμή που στη ΓΑΔΑ βρίσκονται σιδηροδέσμια παιδιά και ίσως βασανίζονται και απάνθρωπα,είναι κατάπτυστη η ανακοίνωση του κκε.Φυσικά δεν περίμενε κανένας τίποτα καλύτερο απο αυτό το κόμμα.Και ο κατήφορος συνεχίζεται.

10 Ιανουαρίου 2013 στις 11:04 μ.μ.

Eνω ο συριζα....?
Η ζωη τραβά την ανηφόρα..

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 11:19 μ.μ.

Διαβάζοντας κανεις θα νομίζει πως αυτη η χώρα εχει αριστερή πλειοψηφία
και οπου νάνε στήνουμε σοβιετ..
δύστυχος τα πράγματα ειναι ανάποδα και θα γινουν ακομα ποιο ανάποδα
διεγείροντας τα συντηρητικά ανακλαστικά των μικροαστών(sic)
Πρώτα φτιάχνεις συμμαχίες ,κίνημα και μετα τα υπόλοιπα,διαφορετικά παίζεις το
παιχνίδι του κρατους ,κατι που συμβαίνει μπροστά μας.....παρα τους βερμπαλισμούς
του "χωρου" σκορπισαν στο πρώτο αερακι
Επίσης κάποιοι δεν εχουν να απολογηθούν για τίποτα ,ομως καποτε υπήρχε
άσυλο οι νομοι ηταν ελαστικότεροι 18αμην/ κακουργήματα..kai η δυσφήμιση του κινήματος
στα ματια της συντηρητικής κοινωνίας που υπάρχει,,,,τι να κάνουμε τωρα ετσι ειναι..,
ακομα την λεξη προβοκάτορας δεν ξεστόμιζε κανενας,, τωρα μεχρι και ο αντιεξουσιαστικος
χωρος μιλα για προβοκάτσιες,ετσι λοιπον πολλοι απο τους παραπανω σχολιαστες
θα αλλάξουν πολλα απο αυτα που τωρα λενε ,αλλα θα ειναι αργα..Σοβαρευτείτε
Το κκε οταν κρεμάει πανο κλείνει λιμανια κτλ...αναλαμβάνει ομως την ευθύνη μονο του δεν
ζητά βοήθεια ουτε του την δινουν...Για να ξηγιούμαστε.
ΥΓ
Νομίζω πως το εχουν βρει παιχνίδι κατι τσαλαπετεινόι(3.16) που καμια σχεση δεν εχουν με κινημα
( τουλάχιστον προοδευτικό..) να μπαίνουν αμωλωντας την χαζομάρα τους για χαβαλέ...

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 11:35 μ.μ.

Υπάρχει μήπως κανείς αγανακτισμένος ή προβληματισμένος που συμμετείχε στην κατάληψη των γραφείων της ΡΗΜΑΔ επειδή "ατύχησε" το προηγούμενο καλοκαίρι ο σχηματισμός μίας "αριστερής" κυβέρνησης με τη δική της συμμετοχή; Υπάρχει κανείς τώρα που αγανάκτησε και έκανε συμβολική κατάληψη στα γραφεία της "υπεύθυνης" αριστεράς ΡΗΜΑΔ επειδή οι Κουβελοψαριανοί και οι εργατοπατέρες Χατζησωκράτηδες της ξεφτιλισμένης ΓΣΣΕ που πολλοί "αριστεροί" μέχρι το καλοκαίρι ακολουθούσαν στις πορείες διέψευσαν τους "αγλωνες" τους; Ο Ν. Παλαιστίδης, συνδικαλιστής, που εγκαλεί το ΚΚΕ, μήπως μπορεί να μας πει πώς γίνεται να έχει περισσότερα κοινά με τον Καλύβη, τον Μητρόπουλο και τον Κουρουμπλή ή το Δραγασάκη απ' ότι με το ΠΑΜΕ; Καλό ΣΥΡΙΖΑ για ορισμένους, μόνο μην ξαναρχίσετε τις χριστοπαναγίες και τα γαμοσταυρίδια όταν θα (ξανα)μείνετε στα κρύα του λουτρού, δεν ξέρω αν σας τα είπαν, τώρα το Γενάρη ο Τσίπρας πάει ΚΑΙ Γερμανία ΚΑΙ Αμερική.

Ανώνυμος
10 Ιανουαρίου 2013 στις 11:49 μ.μ.

Οι ανακοίνωσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είναι για την κατάληψη στη ΔΗΜΑΡ. Τα άτομα που κατέλαβαν τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ αφέθηκαν ελεύθερα.

Εμένα άλλο με προβληματίζει και κανείς δε μου το έχει απαντήσει: Ποιό ήταν το αίτημα/ο σκοπός της κατάληψης; Το να καταλάβεις το υπουργείο Εργασίας για να διεκδικήσεις/απαιτήσεις να υπογραφεί συλλογική σύμβαση είναι λογικό. Το να καταλάβεις τη βίλα Αμαλία (ερειπωμένο κτίριο) για να την κάνεις αυτοδιαχειριζόμενο χώρο είναι θεμιτό. Το να καταλάβεις ένα εργοστάσιο είναι ταξική πάλη.

Το να καταλάβεις τα γραφεία ενός αστικού κόμματος, πού εξυπηρετεί; Να γίνει αυτοδιαχειριζόμενος χώρος; Να πιεστεί η ΔΗΜΑΡ να αλλάξει πολιτική στάση; Να γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό μέσω των ΜΜΑ(ποβλάκωσης) κάποιες θέσεις; Να διαμαρτυρηθούν για τις θέσεις του εκλεκτού της ΔΗΜΑΡ, Καμίνη; Να γίνει αντιπερισπασμός στους Ασφαλίτες;
Η κριτική μου στους καταληψίες είναι για την αποτελεσματικότητα των κινήσεων τους, οι οποίες συντηρικοποιούν και μέρος του λαού (λόγω της ανάλογης προπαγάνδας από τα ΜΜΑ).

@ 10 Ιανουαρίου 2013 10:16 μ.μ.
Οι καταληψίες των γραφείων της ΔΗΜΑΡ δεν είναι ο λαός. Είναι μέρος του λαού.
Το να αντιστέκεται μέρος του λαού (είτε είναι οι αντιεξουσιαστές είτε είναι οι εργαζόμενοι στους δήμους είτε οι μαθητές κτλ.) με τον υπόλοιπο λαό δίπλα του είναι το ζητούμενο. Το να αντιστέκεται μέρος του λαού με τον υπόλοιπο λαό απεναντί του είναι πρόβλημα. Άρα η τακτική των αντιεξουσιαστών πρεπεί να μελετηθεί ξανά.

Άγνωστος Χ

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2013 στις 12:09 π.μ.

Γι' αυτό το ΚΚΕ δε δίνει ποτέ καμιά αφορμή στους δρόμους (και την πέφτει μάλιστα σ' αυτούς "που δίνουν αφορμές"); Για να μην αυξηθεί η κρατική καταστολή; Αχά... Ξεχνάει βέβαια να μας πει ότι οι δυνάμεις καταστολής δε χρειάζονται καμιά απολύτως αφορμή - αν πάρουν εντολή, διαλύουν οποιαδήποτε συγκέντρωση. Εδώ έχουν διαλύσει μέχρι και συγκεντρώσεις αναπήρων... Αλλά το κώμα του λαού δεν τα λέει αυτά.

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2013 στις 10:48 π.μ.

ολες αυτες οι "καταληψεις" ερηπωμενων κτιριων απλα εδιναν και δινουν αλλοθι σε "επαναστατημενους"δηθεν νεαρους που μακρυα απο "κομματα"-δηλαδη το ΚΚΕ-μακρυα απο συνδικατα, δηλαδη τα ταξικα σωματεια, καταλαμβανουν ερηπωμενα κτιρια για τα οποια ειτε ο ιδιοκτητης τους δεν νοιαζεται αφου δεν του αποφερουν πλεον κερδη, ειτε ο δημος στου οποιου την επικρατεια ανηκουν, δεν ενδιαφερεται να τα ξιοποιησει προς οφελος των δημοτων.Ετσι δηθεν εκφραζουν την αντιθεση τους στο συστημα το οποιο ειλικρινα "χεστηκε" μετα συγχωρησεως για την "επαναστατικοτητα" αυτων των ομαδων.Συμβαντα απο ενα χωρο η χωρους-αναρχικοι, αναρχοαυτονομοι, αριστεριστες και εσχατως ΣΥΡΙΖΟφερνοντες-που δεν μπορει να ξεχωρισει την ειδοποιο διαφορα μεταξυ οργανωμενης συλλογικης ταξικης δρασης που μπορει να χει και την καταληψη ως ανωτερη μορφη παλης, και ενεργειων που αποσκοπουν απλα στον εντυπωσιασμο και την εκτονωση αυτων των ομαδων.

Θαχε ενδιαφερον αν μαθαιναμε οι πρωτοι καταληψιες της βιλλας αυτης που τοτε θαταν 20αρηδες, σημερα στα 40τοσα τους τι κανουν, ποσο "αγωνιστες" ειναι, ποσο ταξικα τοποθετουνται...που αμφιβαλλω πολυ γιαυτο.

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2013 στις 11:07 π.μ.

Ο ΚΟΣΜΟς ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ. λεει μια παλια λαικη παροιμια.
ο δενδιας καλα σας παιζει και σεις μασατε.
παρτε το αλλιως γιατι παιζεται το παιγνιδι τους.

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2013 στις 12:06 μ.μ.

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ περιφρουρούν τις πορείες τους και τις συγκεντρώσεις τους απο τους κάθε λογής μπάτσους φανερούς και συγκαλυμμένους και για μην ξεχνιόμαστε είχε 2 νεκρούς τον τελευταίο χρόνο στις πορείες του (Κοτσαρίδης:άνεργος οικοδόμος, Λούγαρης:άνεργος ναυτεργάτης) και δεν τις έκανε πρωτοσέλιδο...και οι 2 θάνατοι ανεξάρτητα απο την ιατροδικαστική γνωμάτευση επήλθαν όταν γέμισε το σύνταγμα χημικά και γινόταν χαμός στην Αθήνα.

11 Ιανουαρίου 2013 στις 3:27 μ.μ.

Eδώ και καιρό το ΚΚΕ μας έδειξε ότι τέθηκε εκτός μάχης (Δεκέμβρης 2008) με τα εργατίστικα τσιτάτα του,και το μίσος του πρός τους άλλους χώρους εντός Αριστεράς.Τώρα όμως παρατείται και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κρίμα.

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2013 στις 10:36 μ.μ.

ΓΙΑ 11 Ιανουαρίου 2013 3:27 μ.μ.
ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ
ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΤΟ ΚΟΥΚΟΕ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ
ΜΕ ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΙ ΠΟΕ ΟΤΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ
ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ
ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ Η ΣΥΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ
ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ
Συνθήκη του Μάαστριχτ/ Πράσινη Βίβλο / Στρατηγική της Λισσαβόνας
Ευρωσυνθήκη/ Συνθήκη του Άμστερνταμ/ Ευρωσύνταγμα»
Ιδιωτικοποίηση των λιμανιών/ Σχέδιο Ανάν/ Μεταλλαγμένα προϊόντα
Ιδιωτικά πανεπιστήμια/ Μπολόνια / 65ωρο / 3ωρα / 4ωρα /όρια ηλικίας κτλπ,
εγκληματα μεχρι το 2008 ασινχοριτα που πληρωνουμε τωρα
ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ
ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΨΗΦΙΖΗΣ ΑΔΙΚΑ ΣΥΡΙΖΕΙΣ

Ανώνυμος
12 Ιανουαρίου 2013 στις 8:27 π.μ.

10:36 Συριζω,συριζεις,συρίζει.Αφού κάνεις ρίμα,έπρεπε να κλείσεις και το ρήμα.Και μετά θέλετε να πείσετε,τρομάρα σας!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger