Home » , » Aπό τη γειτονική Μπομπολία.

Aπό τη γειτονική Μπομπολία.

Από mitsos175 , Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 | 1:57 π.μ.

 Θα νομίσουν κάποιοι ότι υπερβάλλω παρουσιάζοντας αυτά τα γεγονότα σαν πολεμική ανταπόκριση από κάποια Μπανανία. Όμως, αν το καλοσκεφτούμε, δεν είναι καθόλου υπερβολή. Μια περιοχή καταλείφθηκε, από μια ξένη δύναμη. Χωρίς τη θέληση των κατοίκων, οι οποίοι αντιστέκονται. Εγώ το λέω Επιχείρηση των δυνάμεων κατοχής εναντίον των αντιστασιακών.  Αν υπήρχε ψήγμα κράτους, που σέβεται τους νόμους, δεν θα υπήρχε καν η σκανδαλώδης αυτή ανάθεση, που μπροστά της τα προηγούμενα σκάνδαλα είναι ποταμάκια διαφθοράς μπροστά σε ωκεανό. 

Κυβερνητικοί μισθοφόροι λοιπόν, έκαναν επιδρομή εναντίον ενός χωριού στη γειτονική χώρα. Οι δυνάμεις κατοχής του «παρανοϊκού δικτάτορα Don Mpompolio», χτύπησαν άμαχους και μικρά παιδιά. Η κυβέρνηση της γειτονικής χώρας διαψεύσει, ότι έγινε επίθεση σε σχολείο και μιλάει για «παράπλευρες απώλειες  στο πλαίσιο στρατιωτικής επιχείρησης εναντίον των ανταρτών».  Αυτόπτες μάρτυρες όμως περιγράφουν την επίθεση, η οποία αποτελεί κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η επίθεση εικάζεται ότι έγινε ως αντίποινα για την καταστροφή μερικών κυβερνητικών οχημάτων. Όπως ακριβώς οι ναζί στην Ελλάδα το Β’ ΠΠ σκότωναν για κάθε Γερμανό που χτύπαγε η Αντίσταση μεγάλο αριθμό πατριωτών, έτσι και οι στρατιωτικές και παραστρατιωτικές ορδές της Μπομπολίας εξοντώνουν συστηματικά τον πληθυσμό. Παλιά εκτελούσαν για κάθε Γερμανό 100 αγωνιστές. Τώρα δηλητηριάζουν για κάθε Γερανό (ή μπουλντόζα) 100 μαθητές... Ίδια νοοτροπία.

Η όλη κατάσταση θα πρέπει να ανησυχήσει σοβαρά τα Ηνωμένα Έθνη. Είναι το άκρων άωτο της υποκρισίας, να κατηγορεί διάφορες χώρες για παραβίαση των ελευθεριών ο ΟΗΕ και να αφήνουν ατιμώρητο τον ηγέτη της Μπομπολίας.

Ενδεικτικά αναφέρονται τα εγκλήματα που έλαβαν χώρα κι εξακολουθούν να γίνονται: Προσαγωγές χωρίς κανένα λόγο και χωρίς στοιχεία. Βίαιη κι ακούσια απόσπαση γενετικού υλικού, βασανισμοί, ξυλοδαρμοί, φυλακίσεις, εκφοβισμοί, καταστροφές. Ένα πεντάχρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά κατά τις  χθεσινές μάχες και άλλα τέσσερα  τουλάχιστον δέχτηκαν τις φροντίδες των Ιατρών. Μάλιστα στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα προκαλώντας αρκετά θύματα και στους ενήλικους.

Υπενθυμίζουμε ότι τα χημικά όπλα απαγορεύονται από τις Διεθνείς συνθήκες. Όπως επίσης τα χτυπήματα σε αμάχους. Τα ΜΜΕ παραπληροφορούν συστηματικά. Η προπαγάνδα του καθεστώτος αποκρύπτει τα πραγματικά συμβαίνει:

Οι δυνάμεις του Ελντοράντο, μιας οικονομικής δύναμης, εισέβαλαν σε μια όμορφη περιοχή με σκοπό ν’ αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο. Με τη βοήθεια του Στρατηγού Σαμαρά και του Υπασπιστή του Συνταγματάρχη Αρπάχτρα εγκατέστησαν στην εξουσία το «δικτάτορα Don Mpompolio». Ταυτόχρονα καταστρέφουν συστηματικά την περιοχή, αποψιλώνοντας το δάσος, μολύνοντας τα νερά, τον αέρα και το έδαφος αρπάζοντας το χρυσό από τους ντόπιους.

Οι κάτοικοι ασφαλώς μετά από την εισβολή οργανωθήκαν και άρχισαν ν’ αντιστέκονται. Η αντίστασή τους μάλιστα δυναμώνει και κερδίζουν παρά τον αρνητικό συσχετισμό του εξοπλισμού και των δυνάμεων. Οπλισμένοι μόνο με το θάρρος και την οργή που νιώθουν, χτυπούν αιφνιδιάστηκα τις δυνάμεις κατοχής δίνοντας σκληρές μάχες με τους μισθοφόρους και τους ελάχιστους υποστηρικτές τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα έτρεψαν σε φυγή και τους προκάλεσαν βαριές απώλειες σε υλικό.

Η αντίδραση των δικτατόρων είναι ίδια παντού και σε όλες τις εποχές: Η άγρια καταστολή και ο εκφοβισμός. Κοινή όμως είναι και η μοίρα όλων των απάνθρωπων που λεηλατούν, όλων των υπερφίαλων δικτατορίσκων : Η συντριβή και η ήττα.

 Οι θυσίες κι οι αγώνες των ηρώων της Χαλκιδικής θα προστεθούν στους αγώνες και το θρίαμβο των κατοίκων της Κερατέας, εμπνέοντας πάντα όσους αντιστέκονται και μάχονται τους δυνάστες.

Όσο για εμάς τους γείτονες της πολύπαθης και σκληρά δοκιμαζόμενης περιοχής είμαστε μαζί τους. Προτείνουμε την επιβολή εμπάργκο στα προϊόντα που κατασκευάζουν οι υποτακτικοί του δικτάτορα. Όπως και σε όσους στηρίζουν αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Συνεχείς και κλιμακούμενες κινητοποιήσεις συμπαράστασης στους ελευθέρους και ανυπότακτους αντιστασιακούς.

Αν υπάρχει ένα αστείο στην υπόθεση, είναι ότι τα γαλάζια γίδια είναι υποχρεωμένα να στηρίζουν το Μπόμπολα. Χα- χα! Αυτόν που άκουγαν κάποτε κι έβγαζαν καντήλες.
Ε τότε το ΠΑΣΟΚ τον συνέφερε περισσότερο, σήμερα ο Αντώνης είναι πιο «φτηνός». Μα πολύ πιο φτηνός....
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2013 στις 3:36 μ.μ.

http://youtu.be/qBpfkkxSIK8

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger