Home » » Χρυσή Αυγή-Μάθημα διεθνών σχέσεων

Χρυσή Αυγή-Μάθημα διεθνών σχέσεων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 | 10:14 μ.μ.


Γράφει ο ΙΟΣ

ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ πρέπει να συνηθίσουν στις αρχές της μυστικής  διπλωματίας που εφαρμόζει ο Αρχηγός. Στις  αρχές του περασμένου μήνα αποκαλύφθηκε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είχε προσκαλέσει στην ελληνική Βουλή αντιπροσωπεία γερμανικής νεοναζιστικής οργάνωσης. Τότε εμφανίστηκε η Χρυσή Αυγή να αγνοεί την πολιτική ιδιότητα των προσκεκλημένων και τους παρουσίασε ως… δημοσιογράφους.

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι τις ίδιες μέρες  βρίσκονταν στην Ελλάδα αντιπροσωπείες και δύο άλλων ομοειδών ευρωπαϊκών οργανώσεων. Και οι τρεις αντιπροσωπείες είχαν κληθεί από τη Χρυσή Αυγή να παραβρεθούν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου. Η πρώτη αντιπροσωπεία ήταν οι Γερμανοί του ΝΡD και του Freies Netz Sud, η δεύτερη οι Ιταλοί της Forza Nuova και η τρίτη οι  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
16 Μαρτίου 2013 στις 5:29 μ.μ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθούμε να δείξουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστικό κόμμα, από τις "παρέες" της ενώ το αναφέρει η ίδια στην δική της προπαγάνδα. Μπορεί να δίχνει ένα πιο μετριοπαθές πρόσωπο στο επίσημο site της αλλά στα υπόλοιπα μιλάει ανοιχτά. Το καλύτερο παράδειγμα είναι αυτό.
http://ideology-studies.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger