Home » , » Ο χρόνος τελειώνει.!

Ο χρόνος τελειώνει.!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 | 5:10 μ.μ.


Γράφει ο Η.Φ.

Οι οργανώσεις της λεγόμενης αριστεράς, συσκέπτονται, συνεδριάζουν, κάνουν συνέδρια.

Ωσάν να έκαναν το καθήκον τους και τώρα ήρθε η ώρα του απολογισμού.

Κάντε ησυχία, θα τους ξυπνήσετε απ το βαθύ αναστοχασμό τους.

Αυτός ο πνευματικός οργασμός ίσως, ίσως λέω να αποτελούσε την απαρχή για κάτι σημαντικό και ελπιδοφόρο.

Όμως τείνει να πάρει χαρακτηριστικά «πνευματικού αυνανισμού», μοιάζει να βρωμάει άκρατη Βυζαντινολογία.

«Σίγουρα στο κεφάλι μιας καρφίτσας χωρούν περισσότεροι από έναν άγγελο» σύντροφοι

Η βαθιά οικονομική και πολιτική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος, μαζί με τη φτώχεια και την εξαθλίωση για τους εργαζομένους, έφερε στο προσκήνιο  όλα τα συμπτώματα ενός σώματος – του σώματος της αριστεράς – που είναι άρρωστο και για χρόνια έχει διατηρηθεί στη φορμόλη της καθημερινότητας. Όλοι μα όλοι οι σχηματισμοί, κόμματα, οργανώσεις συλλογικότητες , δράσεις κλπ., λες και το κάνουν επίτηδες.

Ούτε «πράκτορες του εχθρού» να ήταν.

Οι αστοί τρίβουν τα χέρια τους.

Ο ένας σύντροφος προσπαθεί να εξοντώσει το άλλον, η μια οργάνωση την άλλη. Οι μοναδικές αλήθειες η μια διαδέχεται την άλλη.

Οι κούφιες προτάσεις πέφτουν βροχή σε απάντηση άλλων κούφιων προτάσεων. Όλοι μιλούν για μέτωπα και φτιάχνουν μέτωπα με τον εαυτό τους.

Όμως κανένα βήμα δεν γίνεται για  να συναντηθούμε, να συνεννοηθούμε, να συνεργαστούμε, να δράσουμε από κοινού.

Παράλληλες ασύμπτωτες πορείες .

Απεναντίας παρατηρούμε αποσχιστικές τάσεις και διαιώνιση του κατακερματισμού, και ο καθένας μας κρύβεται πίσω από την «ιδιοτέλειά» του.

Το ερώτημα που προκύπτει αντικειμενικά   και χρήζει βίαιης απάντησης   είναι:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ;

Όλοι μα όλοι στα λόγια ενδιαφερόμαστε για τα δίκια των εργαζόμενων ή με πρόσχημα τα δίκαια των εργαζόμενων για άλλα τυρβάζουμε;

«Και επειδή η πολιτική δεν είναι μεταφυσική.  Και επειδή η κάθε πολιτική θέση και η κάθε πολιτική πράξη είναι έκφραση συγκεκριμένων ταξικών συμφερόντων τη συγκεκριμένη ιστορική στιγμή».
Σε εκείνο το βαθμό που θέλουμε να λέμε ότι είμαστε με τη μεριά  των εργαζομένων θα πρέπει κάθε μέρα να το αποδεικνύουμε.

Όσοι λοιπόν από μας  καταλαβαίνουν – και είμαστε χιλιάδες- σε ποια ιστορική στιγμή βρισκόμαστε, τι πραγματικά συντελείται  και τι διακυβεύεται στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο, που οδηγούν τα πράγματα οι καπιταλιστές, τώρα πρέπει να πάρουμε μέτρα.

Ας βγούμε από αυτή την ύπνωση, ας πάψουμε να παριστάνουμε τους δημοσιολόγους κρύβοντας τους φόβους και τις αδυναμίες μας κάτω από τα φτερά των αυθεντιών, πατώντας σε πολλές βάρκες.
Ας πάψουμε να οραματιζόμαστε εισόδους στα αστικά κοινοβούλια και χρηστές συνδιαχειρίσεις με τους καπιταλιστές.

Ας πάψουμε εμμέσως ή αμέσως να προάγουμε την ταξική συνεργασία στους τόπους δουλειάς και ως ρεαλιστική λύση να οραματιζόμαστε νέους  ιστορικούς συμβιβασμούς.

Μας είπαν ότι έχουμε πόλεμο, καιρός να βγούμε στη μάχη.

Να αγωνιστούμε για τη ζωή μας, τη ζωή των χιλιάδων φτωχών που τους αφήνουμε έρμαια στα χέρια των Ναζιστών και των παλαιών δεξιών Νεοδημοκρατικών δογμάτων , του Νόμου και της  Τάξης και των νεοσυντηρητικών παραμυθιών ο,τι τον τόπο θα τον σώσουν οι επιχειρηματίες.

Όχι κυνηγώντας την ουρά των προβλημάτων, κάνοντας δήθεν αντίσταση με απεργιακά πυροτεχνήματα.

Αλλά θέτοντας  το μεγάλο ζήτημα που εκφράζεται με απλό τρόπο:

ή θα τους ανατρέψουμε τώρα ή πολλούς από μας θα μα στείλουν στα αζήτητα στην προσπάθειά  τους  να ανασυγκροτήσουν το σύστημά τους.
«Η καταστροφή χιλιάδων προλεταρίων συντελείται  αυτή την ώρα που γράφουμε αυτό το σημείωμα. Δεν χρειάζονται περιγραφές.

Ο εχθρός ντόπιοι και ξένοι καπιταλιστές μέρα τη μέρα ανασυντάσσεται. Φτιάχνει τα μέτωπά  του με την συνδρομή των Ναζιστών , της παλαιοδεξιάς , της Πσοκικής  νεοξεξιάς  και της γιαλαντζί αριστεράς και τους παγκόσμιους ιμπεριαλιστές φίλους της .

Εμείς με άσφαιρα πυρά δεν μπορούμε να απαντήσουμε.

Έχουμε αργήσει πολύ ο χρόνος μοιάζει να τελειώνει.

1
«Με δανικό πουκάμισο
και παλιό πασπόρτι
πώς να παραβρεθώ
στο μέλλον ΜΑΣ ρε μόρτη .

2
ψάχνω εναγώνια να βρώ
καινούριο εισιτήριο
θάθελα να βρεθώ κι εγώ
στο νέο προσκλητήριο

Η.Φ. και για την αντιγραφή: Ένας σύντροφος από τα παλιά.
Και στο επόμενο: Οι διεργασίες  στο χώρο της Αριστεράς

Πηγή: Η ιστοσελίδα μας
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2013 στις 5:31 μ.μ.

ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΕΙ Ο Η.Φ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΤΙ?ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ...ΠΕΊΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ..ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΈΝΑΣ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ..

ΑΝΑΡΧΟΚΝΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2013 στις 6:59 μ.μ.

Ε ενωτικέ Η.Φ που τους τσουβαλίαζεις όλους και όλα και προτείνεις μέτωπο δι πάσαν νόσον αφού μας προτρέπεις να κλείσουμε τα μάτια στα πεπραγμένα του ΣΦΥΡΙΖΑ προς χάρη του νέου ΕΑΜ, τολμάς να τοποθετηθεις συγκεκριμένα και να πάεις θέση;

Μιλώντας χθες σε εκδήλωση που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε οτι πρώτη προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις γίνει κυβέρνηση είναι το «πάγωμα» των μέτρων μείωσης μισθών και συντάξεων και η αποκατάσταση σταδιακά του κατώτερου μισθού στα προ μνημονίου επίπεδα
Οι βολευτές της ψευδοαριστεράς μέχρι πριν λίγες εβδομάδες με προεξέχοντα τον Γ.Μηλιό δήλωναν οτι "Η επαναφορά του βασικού στα 751ευρώ θα γίνει από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε".

Επίσης οι Τσίπριδες καλούν σε ευρεία πολιτκή συμμαχία και συστράτευση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ όλες τις συνεπείς αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, συμπεριλαμβανομένου και της ΔΗΜΑΡ(υπάρχει ακόμη χρόνος να επανορθώσει λέει ο Σκουρλέτης, με την άμεση αποχώρησή της από την κυβέρνηση) τους ΑΝ.ΕΛ την Κατσέλη του Καραμανλικούς της Ν.Δ (τόσο γλύψιμο έπεσε)κ.α.Όλοι οι καλοί χωράνε τελικά!!!

Εμ βέβαια άμα εστιάζεις το προβλήμα στην άσκηση νεοφιλελέυθερων πολιτικών και στην εφαρμογή της λάθος «συνταγής» της λιτότητας που προωθεί το Βερολίνο και προτείνεις σε αντιδιαστολή το πολιτικό μοντέλο του Ομπάμα του οικονομικού επεκτατισμού (την Αμερική των εκατομυρρίων αστέγων ανέργων και της φτώχειας ... την Αμερική που «δεν είδε» ο Τσίπρας σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου κατα την επίσκεψή του) και τις προτάσεις του ΔΝΤ περί κουρέματος του χρέους την επιμήκυνση της αποπληρωμής των δανείνων και την μείωση των επιτοκίων, τότε εκεί καταλήγεις.

Τι ανατροπή ζητάς Η.Φ;Κυβερνητικη;Για να έρθει μια άλλη κυβέρνηση του ΣΦΥΡΙΖΑ ή της αριστεράς;
Η ανατροπή θα έρθει απο τα κάτω και θα είναι αλλάγή τάξης στην εξουσία.
Για τους υπόλοιπους που διαθέτουν μπόλικη μικροαστική ανυπομονησία υπάρχουν και οι κυβερνητικές αυταπάτες.....

17 Μαρτίου 2013 στις 8:03 μ.μ.

Ελατε πιο κοντα στον λαο δεν κανει κακο.Σηκώστε την Ελληνική Σημαία το λάβαρο που θα οδηγησουμε τον λαο. Μιλήστε του για τους Γερμανους κατακτητες και το δοσιλογους Ελληνες να σας καταλάβουν. Ειναι ένας λαος που ζητάει εκφραση που θέλει να ελευθερωθει αλλα δεν θέλει ίσως να ταυτιστεί γιατί δεν ξερει τι σημαινει πραγματικά σοσιαλισμός. Δειξτε του ότι είμαστε όλοι μαζι. Με ποιο δικαιωμα καπηλευονται τα χρύσαυγουλα την Ελληνικη σημαια και τα εθνικά συμβολα ποιοι έδωσαν το αιμα τους για αυτη την πατρίδα. Αν μας πουλησαν πρεπει να το παραδεχτουμε ολοι οτι μας πουλησαν. Πες τε του λαος οχι έλα στο μαγαζι να σωθεις Προτιμάει να ψοφήσει στο μαγαζί σου δεν έρχεται εχεις υποχρεωση να κατεβεις στην πλατεια με την Ελληνικη σημαια και να του πεις ειμαι εδω και σε περιμένω και θα ελθει γιατι τωρα ειναι η ωρα τωρ εχουν ωριμάστει τα πραγματα. Σηκωσε και τα λαβαρά σου αλλα πρωτο βαλε το εθνικο λαβαρο οσο το εχεις πεταμενο στα σκουπιδια δεν θα ελθει κανεις κοντα δεν ειμαι εθνικιστης οχι ειμαι Ελληνας . και τελος μιλα του για την δραχμη μιλα του για αυτο που τον καιει ποιοι ξενοι καιντοπιοι καπιταλιστες οι γερμανοι ειναι οι Γερμανοι και το ευρω με τους δοσιλογους τους καθε λογης δοσιλογους. οσο καθεστε μακρυα θα ειναι και ο λαος μακρυα

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2013 στις 8:09 μ.μ.

Γιατί δεν αποδέχεστε τοτε το ΠΡΑΚΤΙΚΑ αναγκαιο που στην Ελλαδα ειναι η ΠΛΗΡΗΣ στηριξη του Κ Κ Ε;
Εαν όντως θελετε ενοτητα της εργατικης ταξης αυτη επιτυγχανετε ΜΟΝΟ με μια οργανωση, και αυτη στην Ελλαδα ηταν ειναι και θα ειναι το ΚΚΕ

17 Μαρτίου 2013 στις 11:09 μ.μ.

για την σημαια κουβεντα δεν κανεις παλι για το κκε μου λες δεν βαρεθηκες να κανεις λαθος δεν βλεπεις οτι δεν ερχεται κανενας κοντα. Σηκωσε την Ελληνικη σημαια αυτην που δεν σου εμαθαν να σηκωνεις πρεπει να αλλαξεις οχι δοσιλογος και παλιατσος αλλα θελεις λιγο σουλουπωμα και δεν το καταλαβαινεις οχι σουλουπωμα προσωπικο αλλα οργανωτικο ευχομαι να το καταλαβεις αν και δυσκολο εχετε το αλαθητο λαθος μου που προσπαθησα να σας το πω δεν πειραζει ισως στο μελλον να το δειτε

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2013 στις 12:34 π.μ.

Πολλοί αγωνιστές και άλλοι καλοπροαίρετοι άνθρωποι (αλλά και εγκάθετοι προβοκάτορες που δεν ενδιαφέρουν εδώ) εγκαλούν, γκρινιάζουν, αγανακτούν, θυμώνουν με το ΚΚΕ που δεν "πλησιάζει" το λαό, δεν "πάει" κοντά του, είναι "σεχταριστικό", είναι "απομονωμένο", είναι "κολλημένο" στα ίδια και στα ίδια, "διασπά" τους αγώνες, μιλάει για "λαϊκή εξουσία" στη δευτέρα παρουσία και όχι για άμεσα μέτρα ανακούφισης. Κατ' αρχάς εγώ δεν θεωρώ μειονέκτημα ότι το ΚΚΕ "λέει και ξαναλέει" κουραστικά και μονότονα τα ίδια πράγματα, διότι πολύ απλά δεν αντιλαμβάνομαι για ποιό λόγο αυτό είναι αναγκαστικά κακό, εάν επιβεβαιώνεται από την ίδια τη ζωή. Γιατί η συνέπεια είναι αναγκαστικά κακή; Επειδή οι περισσότεροι έμαθαν να σκέφτονται και να αποφασίζουν σαν πελάτες σε τηλεοπτικούς χρόνους; Γιατί πρέπει να αναθεωρήσει τις θέσεις του το ΚΚΕ, εφόσον σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι το μόνο κόμμα που επιβεβαιώθηκε; Αυτό το παραδέχθηκε επανειλημμένα και το νέο αριστερό ανάχωμα που λέγεται Αλαβάνος και τον ξανάβγαλαν από τα αζήτητα για να ενσωματώσει (μαζί με Λαφαζάνηδες κλπ "αριστερούς") το κενό που αφήνει η προς τα δεξιά μετατόπιση του Τσίπρα για να γίνει "κυβερνήσιμος". Εάν δηλ. το ΚΚΕ γίνει ΣΥΡΙΖΑ, και για το ίδιο ζήτημα έχει 5-6 διαφορετικές θέσεις εναλλασσόμενες ανάλογα με την περίσταση και το ακροατήριο, θα είναι καλύτερα; Π.χ. θαυμασμός για το σχέδιο Ομπάμα και ταυτόχρονα ύμνοι για τον Τσάβες!!!Δευτερευόντως,από πού προκύπτει ότι η πλειόψηφία αυτών των απλών ανθρώπων γνωρίζουν έστω και στοιχειωδώς τις βασικές θέσεις του ΚΚΕ; Νομίζω ότι μάλλον γνωρίζουν αυτά που ισχυρίζονται οι Πρετεντέρηδες και οι Ευαγγελάτοι για το ΚΚΕ και όχι το ίδιο. Και για να τελειώνουμε, αφού όλοι αυτοί διερωτώνται ειλικρινά γιατί δεν τους πλησιάζει το ΚΚΕ, με όλες τις ατέλειες και οργανωτικές του αδυναμίες, γιατί αφού αναγνωρίζουν τη φιλολαϊκή γραμμή και δράση του δεν το προσεγγίζουν οι ίδιοι; Γιατί δεν επιχειρούν να βρουν κοινό δρόμο οι ίδιοι, εφόσον αυτοί είναι που διαψεύστηκαν πανηγυρικά και επανειλημμένα από τα κόμματα που υποστήριζαν;

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2013 στις 12:49 π.μ.

Δεν ειναι εθνικο το ζητημα ειναι ΤΑΞΙΚΟ. Αυτοι που περνανε ασχημα ειναι οι εργατουπαλληλοι, οι φτωχοι αγροτες, και το μαγαζακι. Οι εφοπλιστες, βιομηχανοι, τσιφλικαδες, μεγαλεμποροι ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το καταλαβαινεις ορφανο της δραχμης;
Η ΔΡΑΧΜΗ ΣΕ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ βλαξ. Σας λεει ιστοριες ενας ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ υβριστής αγωνιστων που οταν ολοι κοιταγατε το βρακι της παπαριζου οι ΚΚΕδες ηταν στον δρομο και τους κοροιδευανε πρωην δικομματικε ψηφοφορε. που ενας "θεος" ξερει πως βρισκει το καθικι ο Καζακης λεφτα, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΕ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ (ΠΑΠΑΘΕΛΜΕΛΗΣ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΡΤ ΤΟΥ Κ Α Ρ Α Τ Ζ Α Φ Ε Ρ Η!

Η Εργατικη ταξη πρεπει να παρει την εξουσια οχι να γινει γιουσουφακι της δραχμης και μεριδας της αστικης ταξης. Για καμια μεριδα αστων δεν δινω ουτε την παρανιχιδα μου. Βλακα.

Επισης εγω δεν μιλουσα σε εσενα απαντουσα στο αρθρο αλλα που μυαλο να καταλαβεις περιμενεις το τυπωμενο "ελληνικό" τραπεζογραμματιο για να δεις χαηρη τρομαρα σου...

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2013 στις 2:41 π.μ.

για την ταμπακίερα θα μιλήσει κανεις η άλλα λογια να αγαπιομαστ;
το αρθρο καλα τα λέει το θέμα είναι τι καταλαβαινει ο καθένας μας και τι πράτει . τι πρεπεινα κάνουμε ωστε να βγούμε απο το αδιεξοδο που βρισκομαστε.
ισως για τους κκεδες ολα να βαίνουν καλως και να τους αρκεί να πλεουν μέσα στην αυταρκεια τους, ομως γρήγορα θα αντιληφτουν πως πρέπει να βγουν απ' το σεχταριστικο καβουκι τους και να πάρουν πρωτοβουλίες που και τους αναλογουν αν όπως λένε και θέλουν να εκπροσουπουν την εργατικη τάξη . να βγούνε μπροστα ναι το κκε πρεπει να κανει την προταση σε ολες τις δυναμεις για ενα αντιιμπεριαλιστικο αντιμονοπωλιακο μετωπο και μια κυβερνηση που θα εκπροσωπει τα συμφεροντα των εργαζομενων για να ανοιξη ο δρόμος για τον σοσιαλισμο κομμουνισμο και να συνεργαστει ακόμα και με τους ταλαντευομενους και ασταθεις .τότε θα φανει και τι ρολο βαραει ο συριζα και που τοπαει ο αλαβανος και τι καπνου φουμαρει η ανταρσυα και τα υπολοιπα μικροκοματιδια .η συνεργασια θα γινει στην βαση ενος αντιμονοπωλιακου αντιιμπεριαλιστικου προγραμματος και οχι σε γενικες χωρις αρχες επικλησεις για ενοτητα που πανω παταει ο συριζα και μας παραμυθιαζει.

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2013 στις 9:37 π.μ.

---------------Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ--------------------
ΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΦΗΦΙΖΟΥΝ- ΜΑΣΤΡΙΧΤ
-ΚΟΨΙΜΟ ΜΙΣΘΩΝ- ΞΕΠΟΥΛΜΑ ΤΟΝ ΛΙΜΑΝΙΟΝ-ΚΑΙ ΤΟΝ
ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΥΚΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ!!! ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
Η συνθήκη του Μάαστριχτ που υπερψηφίστηκε από τα κόμματα ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αποφάσισε:
1)Η Ελευθερία μετακίνησης των Αγαθών δίχως δασμούς
2)Η Ελευθερία μετακίνησης του Κεφαλαίου (από χώρα σε χώρα και μάλιστα με επιδότηση.
3)Η Ελευθερία των Υπηρεσιών να διεθνοποιούνται
4)Η Ελευθερία μετακίνησης των Προσώπων (να πωλούν την εργασία τους όπου-όπου και μάλιστα όσο-όσο
Οι συνέπειες της "Αριστερής" και "Δεξιάς" πολιτικής σήμερα:
Ελληνικές εταιρίες που μετακόμισαν στην Κύπρο 1.500
Ελληνικές εταιρίες που μετακόμισαν στη Βουλγαρία την τελευταία χρονιά: Πάνω από 800
Ελληνικές εταιρίες που μετακόμισαν στην Αλβανία, 250
Ελληνικές εταιρίες που λειτουργούν στη Ρουμανία: 5.200.
Θέσεις εργασίας που δημιούργησαν ελληνικές εταιρίες στη Βουλγαρία από το 1996: 90.000...
ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΜΗΝ ΟΡΓΙΖΕΣΤΕ ΕΙΣΤΑΙ ΕΔΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ
ΓΡΑΨΤΕΣ ΣΤΟ GoogIe
Βασικές ψηφοφορίες σε Συνθήκες και άλλα μέτρα ΕΕ και πως τοποθετήθηκαν τα ελληνικά κόμματα

Ανώνυμος
18 Μαρτίου 2013 στις 10:18 μ.μ.

Τελικά η μετατροπή του άλλοτε κραταιού "λεγόμενου" ΚΚΕ σε γκρουπούσκουλο, το κάνει πιο δυναμικό πιο επαναστατικό.
Προσκυνώ τη χάρη σου λαέ μου. Άρκεσε ένα εκλογικό χαστούκι τον Ιούνιο του 2012 και έχουμε φαινόμενα σαν τα παραπάνω. Μαγκίτικο παραλήρημα της συμφοράς.
Το άρθρο μιλά για την γενική κατάντια του Αριστερού Δυτικού ανθρώπου.
Και δέστε ποιοι θίχτηκαν πρώτοι-πρώτοι.
Τα ψευτοΚΚΕδόφιλα βακτήρια.

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2013 στις 5:14 π.μ.

Μια χαρά το άρθρο...μας βάζει όλους να κοιταχτουμε στον καθρέφτη,να δούμε τελικά πόση ψυχή έχουμε για ρήξη και ανατροπή.Φυσικά ο θολωμενος ΚΚΕ ψηφοφόρος θίγεται μόνος του και θυματοποιειται πάλι μόνος του.Λες και αναφέρεται στο άρθρο κάποιο κόμμα της Αριστεράς.4 χρόνια Μνημόνιο και εμείς κάνουμε σχόλια στο μπλογκερ.Ως αριστεροί/μαρξιστές/κομμουνιστές φταίμε κι εμείς φυσικά...διαφωνείτε?

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2013 στις 3:56 μ.μ.

---------------Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ--------------------
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ
ΞΥΠΝΑ ΜΑΝΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΛΕΝΕ ΧΑΖΟ!!!!!!!!

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2013 στις 4:06 μ.μ.

Δεν λέγαμε από την αρχή της καπιταλιστικής κρίσης όλοι τα ίδια, δεν ήμασταν στην ίδια πλευρά, δεν ήμασταν μαζί στους δρόμους, δεν παλεύαμε για τα ίδια, ούτε π.χ. εμείς μιλάγαμε για ανωριμότητα του κινήματος το Μάρτη του 2010. Όχι τώρα είδαμε φως και μπήκαμε όλοι μέσα!

Ανώνυμος
19 Μαρτίου 2013 στις 6:12 μ.μ.

---------------Ο ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ--------------------

δεν ήμασταν στην ίδιαπλευρά πλευρά!!!!!!!!!!
δεν ήμασταν μαζί στους δρόμους!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν παλεύαμε για τα ίδια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι τώρα είδατε φως και τυφλωθηκατε!!!!!!!!!!!!!
η ωριμότητα του κινήματος σας, σας εκανε αναχωμα
της γιαλαντζί αριστεράς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και ο χορος καλα κρατει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger