Home » , » Σύριζα: Μαρκογιαννάκης. Θλιβερός αχθοφόρος σχεδίων συγκάλυψης (2 Βίντεο)

Σύριζα: Μαρκογιαννάκης. Θλιβερός αχθοφόρος σχεδίων συγκάλυψης (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Απριλίου 2013 | 3:38 μ.μ.

Δεν θα λέγαμε ότι παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται στην Προανακριτική Επιτροπή που ερευνά, υποτίθεται, τι έχει συμβεί με την λίστα Λαγκάρντ. Κι αυτό επειδή το ίδιο κακοπαιγμένο έργο το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές.

Αν κάτι έχει ενδιαφέρον σ’ αυτή την Επιτροπή είναι η «σοφή» απόφαση της Ν.Δ να τοποθετήσει πρόεδρο σ’ αυτή τον Χ. Μαρκογιαννάκη (πάρτε μια γεύση απ΄ το ποιόν του) και οι αντιπαραθέσεις που έχει με την βουλευτή του Σύριζα Ζωή Κωνσταντοπούλου, που εκτός των άλλων μας δίχνουν το ήθος και την ευπρέπεια των βουλευτών. (Δείτε το βίντεο).

Πέρα απ’ αυτό αξίζει να διαβάσετε την κοινή ανακοίνωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, του Θόδωρου Δρίτσα και του Σταύρου Κοντονή. βουλευτών του Σύριζα που συμμετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή:
 «Με δικονομικά προσχήματα, με συνεχείς παρεμβάσεις, με ύβρεις και λοιδορίες ο κ. Μαρκογιαννάκης υλοποίησε το προμελετημένο σχέδιό του. Δεν έκρυψε ούτε την αγωνία του μην τυχόν και προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση, ενόψει την επικείμενης κατάθεσης του κ. Βενιζέλου, την οποία είχε φροντίσει να διοργανώσει μαζί του, ερήμην της Επιτροπής. Τον καταγγέλλουμε ως θλιβερό αχθοφόρο των σχεδίων συγκάλυψης που πυρετωδώς καταστρώνουν αυτές τις ημέρες οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τους εμπλεκόμενους στη λίστα Λαγκάρντ».



Επί της ουσίας τώρα. Ολες οι προανακριτικές επιτροπές που έχουν γίνει μέχρι τώρα ένα και μοναδικό σκοπό είχαν. Το αστικό πολιτικό κατεστημένο να ξεπλένει τις λαμογιές του με το «απορρυπαντικό» της βουλής.
Τι να πρωτοθυμηθούμε. Την εξεταστική Επιτροπή για την προμήθεια των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων TOR M-1, αλλά και των αμερικανικών ρανταρ TPQ 37; «Ασπιλοι και αμόλυντοι» αποδόθηκαν από τους συναδέλφους τους, στην κοινωνία ο Ακης Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος Παπαντωνίου που κατηγορούνταν.
Να πάμε στην προανακριτική για το σκάνδαλο Βατοπεδίου; Δεν θυμόμαστε όλοι αυτό το καραγκιοζλίκι εκεί που οι εθνοπατέρες μας θεώρησαν παραγραμμένα όλα τα αδικήματα των πολιτικών;
Να καταλήξουμε στην εξεταστική για την Siemens που για μήνες μας ζάλιζαν για το «άπλετο φως» που θα έπεφτε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο των τελευταίων δεκαετιών; Κι αυτό το σκάνδαλο κουκουλώθηκε με καραμπινάτες μεθοδεύσεις. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger