Home » , » Όπως θα πυροβολήσουν κι εσένα αύριο…!

Όπως θα πυροβολήσουν κι εσένα αύριο…!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Απριλίου 2013 | 11:04 μ.μ.


Γράφει ο Γιάννης Κυριακάκης 
από τα  Χανιά

«Αμάν πια μ’ αυτή τη Μανωλάδα! Μας ζαλίσανε. Αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Στο κάτω – κάτω της γραφής εμείς δεν είμαστε από το Μπαγκλαντές! Ας πούμε κάτι πιο ευχάριστο. Κάτι πιο καθημερινό.»

Το περασμένο καλοκαίρι ένα ζευγάρι πάμπλουτων Ινδών, η Φάρα και ο Σαγκάρ, τέλεσε το γάμο του στη Μύκονο. «Πανάκριβα κοσμήματα, μεταξωτά σάρι, ασήμι, σαμπάνιες, διαμάντια, σεκιούριτι, πριβέ συναυλίες». Ο γάμος κόστισε 1 εκατ. ευρώ. Οι νεόνυμφοι ναύλωσαν τσάρτερ κι έφεραν 500 καλεσμένους από το Ντουμπάι και το Νέο Δελχί. Το γλέντι κράτησε τέσσερις μέρες.

Κανείς δεν ενοχλήθηκε, κανείς δεν τους ενόχλησε, ούτε παραξενεύτηκε για το χρώμα τους και  την εθνικότητά τους. Παρ’ ότι ήταν Ινδοί και μαυριδεροί ήταν παντού ευπρόσδεκτοι.
Λίγες μέρες νωρίτερα τέσσερις συμπατριώτες τους, Ινδοί εργάτες περίμεναν το λεωφορείο στο Σφακάκι Ρεθύμνου, 5:30 το πρωί, για να πάνε στη δουλειά. Εκεί τους επιτέθηκαν νεαροί Ρεθυμνιώτες που τους χτύπησαν και τους μαχαίρωσαν όλους! Γιατί; Μα γιατί ήταν μαυριδεροί, Ινδοί και περίμεναν στη στάση για να πάνε στη δουλειά.
Ο Ναγκίμπ Σαουίρις, Αιγύπτιος μεγιστάνας κι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο,  μπαινόβγαινε στη χώρα μας ότι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2013 στις 2:19 μ.μ.

Από εκει καταλαβαινεις τον χαρακτηρα ενος ατομου.Τραμπουκοι και ψευτονταηδες απο τον τελευταιο ως τον ανωτερο χρηματοδοτη τους που τα βαζουν με ανυπερασπιστους ανθρωπους,δεν ειναι ανθρωποι "ειναι σκουληκια και τα σκουληκια τα πατας".Αλλωστε το ξερουν και οι ιδιοι γι' αυτο δεν μπορουν να κανουν και πολυ καιρο μαζι."Σκουληηηηκια".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger