Home » , » Ν. Μαριάς: "Φτάνει πια ... Να αποχωρήσουμε από τη Βουλή και να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και την Δημοκρατία"

Ν. Μαριάς: "Φτάνει πια ... Να αποχωρήσουμε από τη Βουλή και να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα και την Δημοκρατία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Μαΐου 2013 | 4:56 μ.μ.


Πρόσκληση προς όλους τους βουλευτές του Σύριζα του ΚΚΕ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απευθύνει ο συνεργαζόμενος εκλογικά με το κόμμα του Καμμένου Νότης Μαριάς, ώστε να αποχωρήσουν από το κοινοβούλιο που «έχει απαξιωθεί πολιτικά, θεσμικά και ηθικά λόγω της αντισυνταγματικής και αντικοινοβουλευτικής δράσης της κυβέρνησης και των κομμάτων του μνημονικού τόξου που την στηρίζουν».

Στην πρόταση του –την διατυπώνει σήμερα στην εφημερίδα «Το Παρόν»- γράφει συγκεκριμένα: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα όλοι εμείς, οι βουλευτές του αντιμνημονιακού δημοκρατικού τόξου να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και σε ένδειξη διαμαρτυρίας να ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ από τη Βουλή στις 31 Μαϊου2013 …. Και να ενωθούμε με τον ελληνικό  λαό, προκειμένου ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το άρθρο 120 του Συντάγματος».

Δεν ξέρουμε αν θα πάρει καν απάντηση από τα  κόμματα στα οποία απευθύνεται (την ίδια πρόταση είχε απευθύνει και από το βήμα της βουλής) έχει την σημασία του όμως που επικαλείται το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2013 στις 9:03 μ.μ.

Αυτοι που ειναι σκαρφαλωμενοι και γατζομενοι πανω εκει στη "λουκουμια" του κοινοβουλιου δεν τους κατεβαζεις ουτε με το παλουκι.Τα "λουκουμια" ακομα και η "λουκουμοσκονη" αυτης της "λουκουμιας" του κοινοβουλιου εχουν τετοια γλυκα που ειναι αδυνατον να πεισεις καποιον να τ απρνηθει.Οι πολλοι δεν ειναι εκει για την προωθηση και επιλυση των προβληματων του λαου αλλα για τα "λουκουμια" οποτε μη σκοτωνεσε κυριε Μαρια και μην ματαιοπονεις οτι θα πεισεις να αποχωρησουν λογω κοινοβουλευτικης και συνταγμα
τικης εκτροπης.
Καμια φουχτα μπορει να σ ακολουθησεις αλλα η μεγαλη πλειοψηφια θα μεινει αμετακινητη μπας και
καταφερουν να την ισοπεδωσουν τουτη την ερμη την
πατριδα και εξοντωσουν το βασανισμενο και χιλιο
προδομενο λαο της

Ανώνυμος
20 Μαΐου 2013 στις 12:02 π.μ.

Ποιόν "βασανισμένο και χιλιοπροδομένο λαό" της; Αυτόν που πέρυσι τους ψήφισε έπειτα από 2 ολόκληρα χρόνια ληστείας και τρομοκρατίας; Αυτόν που ακόμα και σήμερα όταν απεργούμε και διαδηλώνουμε δείχνει ενοχλημένος; Ή μήπως αυτόν που θεωρεί ότι ο καθένας από μόνος του "ακομμάτιστα" θα αλλάξει τα πράγματα;

Ανώνυμος
21 Μαΐου 2013 στις 12:32 π.μ.

Γιατί τι πρόβλημα έχεις; Επειδή το κόμμα σου πάτωσε; Αν είστε μάγκες παραιτηθείτε από το κατοχικό κοινοβούλιο. Ωχ,συγνώμη, είπα κατοχικό; Γράψε λάθος, ταξικό. Γιατί αν ήταν κατοχικό θα έπρεπε να αγωνίζεστε στο πλευρό του έλληνα -ουπς!!! κι άλλο λάθος, εργαζόμενου έπρεπε να πω- κι ενάντια σε αυτούς που σας ταϊζουν κρατικές επιχορηγήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger