Home » , » Αγκαλιά πάλι ο Καρατζαφέρης με τα "φίδια", "αποστάτες" πρώην βουλευτές του (Βίντεο). - Ενδεχόμενη σύμπραξη ΛΑΟΣ με τον "Τρελαντώνη" "Προδότη" Σαμαρά (Βίντεο)

Αγκαλιά πάλι ο Καρατζαφέρης με τα "φίδια", "αποστάτες" πρώην βουλευτές του (Βίντεο). - Ενδεχόμενη σύμπραξη ΛΑΟΣ με τον "Τρελαντώνη" "Προδότη" Σαμαρά (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Μαΐου 2013 | 11:24 μ.μ.

Το ότι δεν έχουν την παραμικροί τσίπα πάνω τους οι δεξιοί πολιτικάντηδες δεν έχει νόημα να το συζητάμε καν. Ούτε επίσης αξίζει τον κόπο να σχολιάζουμε σοβαρά πόσο εύκολα μπορούν να γλύφουν εκεί που μόλις χτες έφτυναν.

Σαν παραπολιτικό σχολιάκι όμως μπορεί να δούμε το βίντεο που παραθέτουμε. Εχει σχέση με την επικείμενη επαναφορά του Καρατζαφέρη στο κόμμα του Σαμαρά και την φερόμενη συνάντηση σήμερα μεταξύ του αρχηγού του ΛΑΟΣ και του Γεωργιάδη.

Εγραφε πριν μερικές μέρες η ιστοσελίδα του Mega «Με καλό μάτι βλέπουν την επιστροφή Καρατζαφέρη στη ΝΔ οι δύο βουλευτές της ΝΔ, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι προέρχονται από το ΛΑΟΣ, διεγράφησαν από τον κ. Καρατζαφέρη επειδή αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση Παπαδήμου και εντάχθηκαν στη ΝΔ στις εκλογές του περασμένου Μαΐου» κάτι που βρίσκει σύμφωνο και τον Αντώνη Σαμαρά, όπως λένε δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι αρχίζει να υλοποιείται. (Ασήμαντη λεπτομέρεια ότι αυτοί οι δυο είναι σύμφωνα με τον Καρατζαφέρη "αποστάτες" "προδότες" "φίδια" κλπ)

 Σ’ αυτή την κατεύθυνση ήταν και η σημερινή συνάντηση ανάμεσα Καρατζαφέρη και Γεωργιάδη όπως ακούσαμε και στο Εxtra3, το οποίο φρόντισε να μας θυμίσει την σχέση «αγάπης» που έχει ο Καρατζαφέρης με τον Σαμαρά και τους 2 προαναφερόμενους βουλευτές του.


Πέρα απ’ την πλάκα τώρα. Η δεξιά θέλει με κάθε τρόπο να κρατηθεί στην εξουσία. Οι δημοσκοπήσεις –που σ’ αυτές τα αστικά κόμματα δίνουν πολύ μεγάλη βάση δείχνουν ένα εντελώς ρευστό πολιτικό σκηνικό. Μάλιστα η σημερινή που μεταδόθηκε από τον Σκάι δείχνει τον Σύριζα να προηγείται 0.5% της Ν.Δ και το κόμμα του Καρατζαφέρη να συγκεντρώνει 1%. Με την λογική τους μια συμμαχία ΝΔ-ΛΑΟΣ με βάση το καλπονοθευτικό τους εκλογικό σύστημα μπορεί να δώσει σ’ αυτή την σύμπραξη μπόνους 50 έδρες! Οποτε όλα γίνονται γαργάρα και οι βαρύτατες βρισιές που έχουν ανταλλάξει οι πρώην αντίπαλοι γίνονται ..γαργάρα με ταβανόπροκες. Σιγά μην είχαν ίχνος αξιοπρέπειας οι πρωτοκλασάτοι δεξιοί …

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Μαΐου 2013 στις 12:41 π.μ.

Οπότε μπορεί μια χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει θέμα απλής αναλογικής, και τους κόψει (αν θέλει) το μπόνους.
Έτσι δεν είναι;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger