Home » , » Το Κ.Κ Τυνησίας αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Ερντογάν

Το Κ.Κ Τυνησίας αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Ερντογάν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 | 12:36 π.μ.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αφρική μαζί με 300 βιομήχανους και κυβερνητικά στελέχη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Ερντογάν στις 5 και 6 του μήνα θα βρεθεί στην Τυνησία για να πραγματοποιήσει μια σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη και παράγοντες της χώρας. Σε γεύμα προς τιμή του Τούρκου πρωθυπουργού που προγραμματίζει η κυβέρνηση της χώρας είχε κληθεί να συμμετάσχει και ο Χάμμα Χαμάμι, ηγέτης και εκπρόσωπος του λαϊκού μετώπου Τυνησίας και γενικός γραμματέας του κόμματος των εργατών της Τυνησίας(κομμουνιστικό κόμμα Τυνησίας).

Ο Χαμάμι στην δήλωση που έκανε εκ μέρους του μετώπου τόνισε ότι το μέτωπο δεν θα συμμετέχει στο δείπνο και θεωρεί τον Ερντογάν καταπιεστή και συνωμότη. Στην συνέχεια ο Χαμαμί δήλωσε ότι ο Ερντογάν εκπροσωπεί ένα συντηρητικό και καταπιεστικό καθεστώς.
«Καλούμε τον Τυνησιακό λαό στην διαδήλωση έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας. Είναι καθήκον όλων μας να συμπαρασταθούμε στον δίκαιο αγώνα των λαών της Τουρκίας», πρόσθεσε ο ίδιος στην δήλωση του.  

Σεϊτ Αλντογκάν 
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger