Home » , » Συλλαλητήρια ΠΑΜΕ (Βίντεο)

Συλλαλητήρια ΠΑΜΕ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 | 9:12 μ.μ.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- παρακολουθούμε τα απεργιακά συλλαλητήρια που έγιναν σήμερα με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παρακάτω απόσπασμα από ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης του ΚΚΕ: Η σημερινή απεργία ήταν από την αρχή υπονομευμένη από την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ.

 Η συμμετοχή των εργαζομένων θα μπορούσε και έπρεπε αν ήταν μεγαλύτερη. Δεν αντιστοιχούσε στην οξύτητα των προβλημάτων και στο μέγεθος της επίθεσης που δέχεται η εργατική τάξη. Αυτοί που την αποφάσισαν δεν έχουν την εμπιστοσύνη των εργαζομένων, η γραμμή και τα αιτήματα της απεργίας δε μπορούσαν να εμπνεύσουν και να συσπειρώσουν. Οι ίδιες αυτές ηγεσίες ούτε ήθελαν, ούτε θέλουν τη σύγκρουση στον τόπο δουλειάς, να οργανώσουν στους κλάδους παραγωγής και των υπηρεσιών τους εργαζόμενους ενάντια στους εργοδότες και υπό αυτές τις συνθήκες ούτε ο χρόνος οργάνωσής της δεν ήταν επαρκής.

 Η κατάσταση αυτή δείχνει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να ξεπεράσουν το φόβο και τη μοιρολατρία και να μετατρέψουν την αγανάκτηση και την υποταγή σε οργάνωση και δράση στη δουλειά, στη γειτονιά, παντού. Η οργή και η αγανάκτηση από μόνες τους δεν αρκούν.

 Παράλληλα δεν πρέπει να ανέχονται τους κυβερνητικούς συνδικαλιστές και τα τσιράκια της εργοδοσίας. Δεν έχουν σχέση με τις ανάγκες της εργατικής οικογένειας, αποτελούν ξένο σώμα για το εργατικό κίνημα. Το ίδιο ισχύει για τους συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, τους «ανανήψαντες» ΠΑΣΚίτες και άλλους, που ετοιμάζονται να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2013 στις 9:27 π.μ.

Σίγουρα οι ξεπουλημένες ηγεσίες ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ δεν έχουν την εμπιστοσύνη των εργαζομένων.
Αλλά την έχει το λεγόμενο ΠΑΜΕ?
Μην τρελαθούμε.Πέρα απο τον κομματικό στρατό του ΚΚΕ,κανένας άλλος δεν ακολουθεί τις συγκεντρώσεις-λιτανείες του.
Μάλιστα όσο πάνε φθίνουν με γοργό ρυθμό.

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2013 στις 4:31 μ.μ.

Ρε ανώνυμε 9:27,
Άραξε στην παραλία σου, πιες το φραπέ σου και σκέψου τί θα κάνεις για να βγάλεις τον επιούσια από Σεπτέμβριο και έπειτα που θα μείνεις στον άσσο.
Άσε μας ήσυχους ρε δικέ μου, που στο "λεγόμενο" ΠΑΜΕ είναι μόνο ο "κομματικός στρατός" του ΚΚΕ, ενώ οι συγκεντρώσεις τους είναι μεγαλύτερες από τις συγκεντρώσεις ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Όλοι αυτοί ψηφίζουν ΚΚΕ;

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2013 στις 6:37 μ.μ.

Aνώνυμε 4:31
Το πως θα βγάλω τον επιούσιο τον Σεπτέβρη είναι δικός μου λογαρισμός και φυσικά δεν περιμένω απο την νομενκλατούρα του κκε να με σώσει.
Εσείς μπορεί να έχετε βολευτεί μια και οι περισσότεροι σαν επαγγελματικά στελέχη έχετε εξασφαλίσει τον επιούσιο.
Οταν θα μείνετε εκτός βουλής και κοπούν τα λαλάκια να δούμε ποιός θα μείνει στον άσσο τότε.
Τότε να δείς γλέντια!!

Ανώνυμος
17 Ιουλίου 2013 στις 7:05 μ.μ.

17 Ιουλίου 2013 - 9:27 π.μ.
Εσυ απο που μας έρχεσαι και μας το παίζεις ουδέτερος Συριζούλης.Φθίνουσα έιναι η εγκεφαλική λειτουργία σου.Δεν βίντεο και φωτό απο την χθεσινή μεγαλειώδης συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και το ξαναζητητάμε

Ανώνυμος
18 Ιουλίου 2013 στις 2:47 π.μ.

Οποιος τη λέει στο ΚΚΕ είναι Συριζα! Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας και βάζουν τα μέλη τους να κυνηγάνε με επιτυχία την ουρά τους

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger