Home » » Οτι πεις....

Οτι πεις....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 | 9:37 π.μ.

...  ο «902» ανήκει   στο ΚΚΕ, τα χιλιάδες μέλη του και τους μυριάδες οπαδούς του. Ανήκει στους αδάμαστους της ταξικής πάλης και τους ορκισμένους εχθρούς της «κοινωνικής συνοχής». Στους ασυμβίβαστους των μπουντρουμιών της 4ης Αυγούστου. Στους μαχητές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και της Εθνικής Αντίστασης. Στους ανίκητους πολεμιστές του ΔΣΕ στην κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στην Ελλάδα. Στους αλύγιστους της Μακρονήσου και των υπόλοιπων κολαστηρίων της αστικής δικτατορίας. Σε όλους όσοι συντρόφευσαν αγόγγυστα το ΚΚΕ στην αιματοβαμμένη αταλάντευτη πορεία του.

Λάμπρος ΚΟΥΡΛΟΣ
Τεχνικός, Εργαζόμενος στον «902



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 9:48 π.μ.

νευρα,πολλα νευρα στον διαχειριστη του blog....!

να το προσεξει γιατι απο το ΚΚΕ δεν προκειται να γλιτωσει οπωs ευχονται απο την χρυση αυγη,τουs νεοφιλελευθερουs,τουs βιομηχανουs και τον συριζα μεχρι και τουs ...φιλουs τηs ανταρσυα!

το ευχοταν και το προσπαθησαν πολλοι εχθροι και ...φιλοι 95 χρονια τωρα αλλα ολοι εμειναν με την ευχη και την προσπαθεια.

Υ.Γ:μηπωs να αλλαξει ονομασια το blog σε tsak-antikke.blogspot.gr?

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 11:48 π.μ.

Eσύ οτι πεις βαθυ κοκκινο που οι ανακοινώσεις εργαζομένων συνεργατών και δημοσιογράφων του 902 που θάβεται τόσες μέρες έχουν γίνει γροθιά στο στομάχι σας.Εχουν ειπωθεί και έχουν γραφτεί πολλά συκοφαντικά σε βάρος του ΚΚΕ τις τελευταίες ημέρες. Συγκυβερνώντες, οπορτουνιστές, φασίστες, αστικά ΜΜΕ, γνωστοί κονδυλοφόροι του συστήματος αλληλοαντιγράφονται και ανταγωνίζονται στη χυδαιότητα, τη συκοφαντία και την αντιΚΚΕ προβοκάτσια. Το βραβείο διεκδικεί επάξια η εφημερίδα «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ». Αφού αναμασά τα γνωστά για την πώληση του «902», φτάνει σε τέτοιο σημείο χυδαιότητας να γράφει ότι αυτή πραγματοποιήθηκε με τη μεσολάβηση υπουργού που διατηρεί καλές σχέσεις με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα! Τελικά, η νοσηρή φαντασία, η βλακεία και το αντιΚΚΕ μένος δεν έχουν όρια. Οσο και να το θεωρούμε μάταιο, εμείς θα το επαναλάβουμε: Ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Τα αλισβερίσια και τα πολιτικά παιχνίδια είναι δικό τους προνόμιο και του σάπιου συστήματος που υπερασπίζονται. Να τα αναζητήσουν λοιπόν στις ΠΟΝΤΙΚΟτρυπες όπου κατοικοεδρεύουν και όχι στο ΚΚΕ.

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 1:11 μ.μ.

το να εμφανιζονται ως συνεχιστές των ΝΕΚΡΩΝ του Γράμμου εκείνοι που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ανοιχτό έναν σταθμό , είναι πιο πολύ γελοίο ή πιο πολύ ανήθικο; μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

ανώνυμος 87

Ανώνυμος
10 Αυγούστου 2013 στις 9:21 μ.μ.

Ό,τι πιο βρώμικο κατά του ΚΚΕ αναμασούν «Τα ΝΕΑ»

«Τα ΝΕΑ» του Σαββατοκύριακου δίνουν συνέχεια στην αντιΚΚΕ επίθεση που πρωτοστατούν μαζί με την «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πώληση του «902».

Το δημοσίευμα αναμασά ό,τι πιο βρώμικο κατασκεύασε η προπαγάνδα των αστών σε βάρος του ΚΚΕ στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν μαζί με τους οπορτουνιστές προσπαθούσαν να διαλύσουν το ΚΚΕ, να απαλλαγούν από το Κόμμα.

Μέχρι και τις αθλιότητες για συμμετοχή του ΚΚΕ σε εμπόριο όπλων και ναρκωτικών υπονοούν «Τα ΝΕΑ», γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ειπώθηκαν ή γράφηκαν πράγματα τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες ή τη θέληση του ΚΚΕ να τα πράξει (π.χ. σχέσεις με την τράπεζα του Βατικανού, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών κ.ά.)»!

Επειδή ξέρουν ότι οι ψευτιές τους για τον «902» στέκονται στον αέρα, επέστρεψαν με τις ψευτιές προηγούμενων εποχών, ρίχνοντας με το φτυάρι τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Στόχος τους είναι να πλήξουν το ηθικό κύρος των κομμουνιστών και του Κόμματος, να συκοφαντήσουν ό,τι πιο τίμιο και ανιδιοτελές υπάρχει και αντιπαλεύει τη σαπίλα του καπιταλισμού.

Χτυπώντας το ΚΚΕ, στοχοποιούν συνολικά το λαό, για να μπορούν ευκολότερα να απαξιώνουν και να καταστέλλουν τους αγώνες του. Κάθε τίμιος αριστερός και ριζοσπάστης πρέπει να βγάλει συμπεράσματα για το ρόλο τους, για το πόσο αδίσταχτοι είναι.

Να σκεφτεί σοβαρά, ότι πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτή τη βρώμικη επίθεση είχαν και έχουν στελέχη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε ήταν στο ΚΚΕ και λάκισαν για να κάτσουν στα σαλόνια της αστικής τάξης, αλλά και «δια βίου» αντικομουνιστές της «ανανεωτικής αριστεράς», που σε κάθε εποχή καταθέτουν διαπιστευτήρια στο σύστημα, πάντα ενάντια στο ΚΚΕ. Να είναι σίγουροι πως για όλους αυτούς, το ΚΚΕ και ο λαός έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα τους.

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 10:38 π.μ.

ανωνυμε επαναστατη 1:11
ΕΣΥ ειχες ποτέ ενισχύση τον 902? είχες ανοιξει να δεις προγραμματα του?ΕΣΥ δεν τον κατηγορούσες οτι προς χάρην της διαφήμησης διαφήμιζε συνέχεια κουρτίνες και αλλα επι 'ωρες? πότε πόνεσες εσυ για τον 902?Μόνο τον λοιδωρούσες επειδή δεν μπορπυσε να σταθεί ......Κλαψε λοιπόν για οτιδήποτε αλλο εκτός για τους νεκρούσ στο βίτσι και τον 902.....δεν δικαιούσε....αντε γεια!!!

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2013 στις 3:04 μ.μ.

Ο εχθρός είναι εντός.
Ξυπνήστε όσοι μπορείτε, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
Την επίθεση στο ΚΚΕ την κάνει εδώ και πολλά χρόνια μια δράκα ηγετικών στελεχών του ΚΚΕ.
Και την κάνει πολύ οργανωμένα και πετυχημένα.
Ο δήθεν αριστερισμός τους πάει χέρι-χέρι με τους πιο αισχρούς συμβιβασμούς με το αστικό κράτος,τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες του.
Για τη βρωμοδουλειά του ο μηχανισμός αμείβεται.
Κρατικά ντιλ.Δουλειές με μεγαλοεπιχειρηματίες.
Κομματικές επιχειρήσεις.
Στρατός επαγγελματικών στελεχών που για να σώσει το τομάρι του είναι ικανός να κάνει την πιο μεγάλη βρωμιά,να περιφρουρήσει τη Βουλή,να βρίσει τους αγανακτισμένους στο Σύνταγμα,να συνεργαστεί με την αστυνομία και όλες τις υπηρεσίες κρατικής ασφάλειας,να σαμποτάρει απεργίες και κινητοποιήσεις,να χαφιεδίσει εναντίον των ενοχλητικών.
Και το κάνει στην ψύχρα.Στεγνά.Χωρίς αναστολές.
Για τη βρωμοδουλειά του ο προδοτικός μηχανισμός,
δημιουργημένος από μια δράκα ηγετικών στελεχών,
έχει ασυλία απ'το κράτος.
Κανένας έλεγχος του ΣΔΟΕ για τις επιχειρήσεις,
τις offshore και τις διάφορες λίστες Λαγκάρντ.
Εγγυημένη μέχρι σήμερα γωνιά στη Βουλή.
Ευρωπαϊκά κονδύλια για δουλειές των κομματικών επιχειρήσεων.Αναπτυξιακοί νόμοι.
Το ΚΚΕ είναι η αντιπολίτευση που όλες οι κυβερνήσεις ονειρεύονται να έχουν.
Σκυλάκι του κράτους.
Άκακο,ακίνδυνο,πρόθυμο για τα πάντα.
Ένα κανίς για την αστική τάξη,που με τις πλάτες του κράτους παριστάνει το μαντρόσκυλο στους διαδηλωτές και στους διαφωνούντες.
Μία η λύση.
Να αποκαλυφθούνε ΟΛΑ για την ΚΡΑΤΙΚΗ προδοτική δράκα που λυμαίνεται το ΚΚΕ χρόνια τώρα.
ΟΛΑ,ΟΜΩΣ!!ΤΙΝΟΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ.Σε ποιες λίστες βρίσκονται.Με ποιους κρατικούς μηχανισμούς συνεργάζονται τακτικά.Τα πάντα.
Καλύτερα να γίνει αυτό ΠΡΙΝ ο λαός σιχαθεί τόσο πολύ το ΚΚΕ που το πετάξει έξω απ'τη Βουλή.
Να σπάσει το απόστημα,να γίνει επανεκκίνηση.
Να αναλάβουν το Κόμμα άνθρωποι και μηχανισμοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Τη δράκα δεν τη νοιάζει τώρα αν βγει το ΚΚΕ έξω απ'τη Βουλή.Τα λεφτά της είναι εξασφαλισμένα από τις επιχειρήσεις,ενώ κάποια κρατική χρηματοδότηση θα συνεχίσει να πέφτει.
Αυτοί που βρίσκονται στον ΠΕΡΙΓΥΡΟ αυτής της ΚΡΑΤΙΚΗΣ δράκας θα χάσουν το ψωμί τους,αφού τα λεφτά θα λιγοστέψουν.

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2013 στις 8:25 π.μ.

ανωνυμε 3@04 με το κομματι το εχεισ παρει η εργολαβικα? ιδια ανακοινωση σε ολα τα σιτε που μιλουν για τον 902....

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2013 στις 3:17 μ.μ.

ΠΡΟΣ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Η φασιστική σου λογοκρισία για τα συνεχη και κομμένα μυνηματα μου που εδω και δυο ημερες τα πετασ στο καλαθι των αχρηστων ισως επειδη μιλαει με ειλικρινια για τον ρολο του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του 902, δεν μπορει να αποτελέσει αναχωμα στο να φωναξω μετα απο αυτό οτι και εσεις σαν ιστοσελιδα ειστε πουλημενοι στο συριζα χωρις να ξερουμε το αντιτιμο,,,,ισως καποια βουλευτικη εδρα να σε περιμενει γιωργο τσακ.....
Υγειονομικος - Πατρα

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 2:25 μ.μ.

Το πως οι κκεδες βλέπουν παντού πράκτορες και προδότες με διασκεδάζει αφάνταστα!

Ανώνυμος
13 Αυγούστου 2013 στις 2:33 μ.μ.

συντακτη του 10:38

προφανως και είχα δει τον 902 , προφανως και έβριζα την ηγεσία του ΚΚΕ για το μετριότατο πρόγραμμα και τα μαξιλάρια. προφανώς και ήξερα ότι θα το πάνε για φούντο αυτοί οι μετριότατοι ηγέτες το κανάλι. τώρα αυτό που λέω πολύ απλά είναι πως τολμούν να συγκρίνουν τον εαυτό τους με εκείνους που έκαναν ολοκληρο εμφύλιο πόλεμο με το αστικό κράτος, εκείνοι που είναι ανίκανοι ν αφτιάξουν έναν αξιοπρεπή σταθμό. τι δεν καταλαβαίνεις; ;που βρίσκεις αντίφαση;;

ανωνυμος 87

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 2:11 π.μ.

Έτσι ακριβώς 2.33.Πολύ σωστός.Εκείνοι που έκαναν εμφύλιο με το αστικό κράτος,δεν μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι μ'αυτούς που κάνουν μπίζνες με το αστικό κράτος.Είναι ιεροσυλία.Τόσο απλά.

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 5:27 π.μ.

Η πλάκα είναι ότι όταν οι "άινσταιν" του μαξίμου πάρουνε πρέφα ότι τουλάχιστον το ένα τρίτο των ΚΚε στις επόμενες θα ψηφίσει σύριζα, μέχρι που θα κανει τον 902 κρατικό!!!!! χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 5:24 μ.μ.

όλοι εσείς που περνιέστε για αριστεροί εδώ μέσα απορώ γιατί τόση επίθεση στο ΚΚΕ τόσες μέρες.Το ΚΚΕ εδώ και καιρό έχει ενημερώσει τον κόσμο για την οικονομική κατάστασή του.Κ προφανώς ένα κόμμα σα το ΚΚΕ που στηρίζεται οικονομικά από φίλους και οπαδούς και από τα μέλη του θα έχει και οικονομικές δυσκολίες όταν έχουν κι αυτοί.Δεν είναι σα τα άλλα κόμματα που έχουν απο πίσω τους εφοπλιστές κ βιομήχανους(που λογικο είναι αφού αυτούς στηρίζουν)
Σιγά μην ήθελε να κλείσει ο μοναδικός σταθμός που μπορούσαν να ακούστουν οι θέσεις του.Κ αυτός ήταν και ο σκοπός του καναλιού και όχι το κέρδος.Αν ηταν το κερδος θα είχε κλείσει απο καιρο.Το ΚΚΕ εκανε αυτο που επρεπε για να να πληρωθούν οι εργαζόμενοι του 902 που καλά θα κανετε να διαβάσετε τις ανακοινώσεις τους όλοι εσείς που αυτοαποκαλήστε αριστεροί και είστε και με την ΄΄ενότητα΄΄
Και καλά θα κάνετε να προβληματιστείτε για το ρόλο που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το συγρότημα ΔΟΛ αυτές τις μέρες .Άντε ξυπνήστε ρε.Η επόμενη κυβέρνηση δεν πρέπει να εχει και κανα ΜΜΕ μαζί της?Χερι χερι με τον Ομπαμα και τον ΣΕΒ ειναι και μας λέει και οτι έιναι και αριστερή

Ανώνυμος
14 Αυγούστου 2013 στις 7:56 μ.μ.

''Το ΚΚΕ δεν είναι σαν τα άλλα κόμματα που έχουν από πίσω τους εφοπλιστές και βιομήχανους''

Βάζεις μέσα στους εφοπλιστές και το Μαρινάκη;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger