Home » , » Απρέπεια Σωκράτη Μάλαμα (Βίντεο)

Απρέπεια Σωκράτη Μάλαμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 | 7:50 μ.μ.


Διαστάσεις παίρνει η απρέπεια του τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα να απαγορεύσει παρέμβαση-διαμαρτυρία γονιών και εκπαιδευτικών στη συναυλία που έδινε στο θέατρο Πέτρας το Σάββατο 7-9-2013.
Πιθανόν θα έχετε διαβάσει σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Σήμερα στην τηλεόραση του Σκάι και στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου –απ’ όπου είναι και το βίντεο που παραθέτουμε- μίλησε η Ρούλα Τζιωρτζιώτη-Αλατζάκη, Γραμματέας Ένωσης Γονέων Πετρούπολης, και παρουσίασε το γεγονός όπως ακριβώς το έζησε.

 Όταν ένας καλλιτέχνης είναι ξεκομμένος ή αδιάφορος για τα κοινωνικά-πολιτικά δρώμενα, τότε αντικειμενικά στρατεύεται στο μαύρο μέτωπο που έχει βάλει στο στόχαστρο του τον λαό και την κοινωνία.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:26 π.μ.

Συνάδελφοι κάνατε ένα λάθος "δεν ζητάμε" πια "απαιτούμε" μην πω "επιβάλουμε" τα δικαιωματά μας.

12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:28 π.μ.

Συνάδελφοι κάνατε ένα λάθος "δεν ζητάμε" πια "απαιτούμε" μην πω "επιβάλουμε" τα δικαιωματά μας.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:16 μ.μ.

Έχω ένα κατάστημα και πάντα επιδιώκω με τους πελάτες μου να επικοινωνώ και να εκφράζω τις απόψεις μου για όλα όσα μας συμβαίνουν. Για εμένα αυτό είναι ανάγκη, είναι χρέος, και νομίζω ότι μέσα απ αυτή την επικοινωνία, η κοινωνία ενεργοποιείται.
Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να τηρήσω μια στάση ουδέτερη, επαγγελματική, έτσι ώστε να μη δυσαρεστώ τους αντίθετους με τη δική μου άποψη ιδιαίτερα σε αυτή την συγκυρία.
Αυτό για μένα είναι στάση ζωής.

Φανταστείτε , πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα.
αν ένα μεγάλο μέρος των σημαντικών ανθρώπων που σεβόμαστε, ήταν δίπλα στην κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια, και ένιωθε ο κόσμος ότι δεν είναι μόνος, ούτε τρελός, ούτε τζαμπαζής.
Να ξαναθυμηθούν λοιπόν, ότι ο αληθινός δημιουργός της τέχνης είναι ο λαός και για αυτό πρέπει να καταλάβουν, όλοι όσοι ασχολούνται με την τέχνη,
ότι τώρα είναι ΣΤΙΓΜΗ και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

asrodi

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:03 μ.μ.

κάντε κάτι απλό, αποττελεσματικό και τσουχτερό:
απομονώστε τον!!
μην ξαναπάτε σε συναυλία του

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

Εντελώς μονοδιάστατη η είδηση έτσι όπως την παρουσιάζετε. Στο κείμενο η ίδια η καταγγέλλουσα γραφεί καθαρά ότι : "Πριν την έναρξη της συναυλίας ζητήσαμε από την υπεύθυνη παραγωγής να μας επιτρέψει αυτή την παρέμβαση. Μας απάντησε πως αυτό δεν επιτρέπεται, δεν το έχει επιτρέψει ο Μάλαμας σε κανέναν φορέα, σε καμία προηγούμενη συναυλία του, οπότε ούτε και σ' εμάς."

Άρα αφού ο καλλιτέχνης κάνει συναυλίες και δεν έχει επιτρέψει πότε σε κανένα φορέα να παρέμβει και να πει το πρόβλημα του, γιατί να το κάνει τώρα; Είναι υποχρεωμένος; Για ποιο λόγο ακριβώς κατηγορούμε τον Μάλαμα; Μήπως γιατί δεν πουλάει επαναστατιλίκι και ευαισθησία, για να είναι περισσότερο αρεστός στο κοινό και να πουλήσει κάνα cd παραπάνω "από τ’αριστερά" όπως κάνουν γνωστοί άλλοι «εναλλακτικοί» καλλιτέχνες ; Θέλετε να μιλήσουμε για πόσους καλλιτέχνες έχει θρέψει η Αριστερά και αυτοί το παίζουν αριστεροί για να πουλάνε και έχουν δεξιές τσέπες και αντιλήψεις;

Ας πήγαινε η κυρία Τζιωρτζιώτη-Αλατζάκη σε κάποιον σαν το Λαζόπουλο, τον Μαχαιρίτσα ή τον Ρέμο που πουλάνε λαϊκισμό και αντιμνημόνιο, είμαι σίγουρος θα την δεχόντουσαν. Όσο για το εάν πιστεύει κάποιος σαν την κυρία Ρούλα ότι με ένα πανό σε μια συναυλία λύνει κάποιο πρόβλημα της, αντί να βγει στο δρόμο, να απεργήσει, να διεκδικήσει και να αγωνιστεί με προτάσεις και αιτήματα, τότε είμαστε βαθιά νυχτωμένοι.
θ.μ.

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:36 μ.μ.

Δηλαδή πρέπει να αρχίσουμε να ψοφάμε μπροστά τους σαν ετοιμοθάνατα υποσιτισμένα αδέσποτα για να επιτρέψει τις διαμαρτυρίες ο οποιοσδήποτε μάλαμας?

Ερώτηση από έναν μακροχρόνια άνεργο που διώχτηκε απ' τη δουλειά του δίχως αποζημίωση και χωρίς να πάρει τους 5 μισθούς που του χρωστούσαν

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:43 μ.μ.

Ο ίδιος είμαι. Για να προλάβω τον 5.02 . Μη γράψεις την ίδια μαλακία της τελευταίας σου πρότασης και σε μένα. Και που ξέρεις εσύ ξερόλα τι κάνει η κυρία άν κατεβαίνει ή αν δεν κατεβαίνει στους δρόμους και πόσα πανό βγάζει,τι κάνει και τι δεν κάνει... Βαθιά νυχτωμένε... Φυσικά και δεν έχω καμία σχέση με τη κυρία

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger