Home » » ΟΧΙ στη φοροληστεία –ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς!

ΟΧΙ στη φοροληστεία –ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 | 2:15 μ.μ.

Πηγή: ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Με την ‘επίσημη’ ανεργία να έχει φτάσει στο 30%, με 350.000 σπίτια χωρίς ρεύμα λόγω διακοπής της παροχής από τη ΔΕΗ, με το όργιο απλήρωτης εργασίας για χιλιάδες εργαζόμενους, και ενώ ήδη 15.000 ακίνητα έχουν βγει στο σφυρί στο πρώτο δεκάμηνο του 2013, η άθλια συγκυβέρνηση συνεχίζει την εγκληματική πολιτική του κεφάλαιου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ.

-Μονιμοποιεί το «έκτακτο» χαράτσι για την κατοικία καθιερώνοντας στην ουσία «ενοίκιο ιδιοκατοίκησης»!

-Επεκτείνει τη φοροληστεία και στα χωράφια και στην αδόμητη γη.

-Μεθοδεύει την άρση προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασµούς των τραπεζών για καθυστερούµενες πληρωµές δανείων.

-Παράλληλα, με την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων των δημόσιων αγαθών, με τις απολύσεις και τις βάρβαρες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, οδηγεί όλο και περισσότερους σε αδυναμία πληρωμής των αλλεπάλληλων χαρατσιών και των δόσεων των τραπεζικών δανείων.

Ενώ τα κοράκια των επιθετικών funds καραδοκούν πάνω από τα «κόκκινα δάνεια», 180.000 σπίτια λαϊκών οικογενειών κινδυνεύουν άμεσα να βγουν στο σφυρί. Κι αυτό την ώρα που ήδη δεκάδες χιλιάδες άστεγοι μέσα στην πρωτεύουσα, μια ολόκληρη πόλη, ‘κατοικούν’ στο δρόμο, σε παγκάκια ή σε χαρτόκουτα.

Οι ‘ασπιρίνες’ των προϋποθέσεων και των κριτηρίων των εισοδηματικών ορίων ή των ορίων της αντικειμενικής αξίας που αυξομειώνονται, αποτελούν παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης. Το ίδιο και η πρόσκαιρη χρονική αναβολή.

Η καθημερινή κλιμάκωση της αντεργατικής επίθεσης, έχει πλέον κάνει φανερό στον καθένα, ότι δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!

Αυτή η ‘επέλαση των βαρβάρων’, αυτή η πολιτική της ΕΕ, του ΔΝΤ και των κυβερνήσεών τους πρέπει να ανατραπεί!

Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια κράτους ή τραπεζίτη!

ΟΧΙ στη φοροληστεία –ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς!

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνουν οι συλλογικότητες της Αττικής την Παρασκευή 20/12/2013 στις 19.00, στον πεζόδρομο της Κοραή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger