Home » » Θα διαγραφεί από την Ν.Δ. ο Β. Πολύδωρας; (Βίντεο)

Θα διαγραφεί από την Ν.Δ. ο Β. Πολύδωρας; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 | 8:41 μ.μ.

Όταν διαβάζαμε την συνέντευξη που είχε δώσει την Τετάρτη, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο Βύρωνας Πολύδωρας απ’ την οποία προέκυπτε ότι ο νεοδημοκράτης βουλευτής έχει πάρει απόφαση να διαφοροποιηθεί απ’ την καταστροφική για τον λαό κυβερνητική πολιτική, είμαστε πολύ επιφυλακτικοί.

Με την σημερινή ομιλία του στην βουλή η οποία ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένη, -δείτε το βίντεο- αν και δεν ξεκαθάρισε με σαφήνεια αν θα ψηφίσει ή όχι το νομοσχέδιο για τον φόρο στα ακίνητα, η αίσθηση από την ομιλία του είναι ότι …. κουνάει μαντίλι στο κόμμα της Ν.Δ.

Ολη η ομιλία του κινήθηκε στην γραμμή που είχε εκδηλώσει στην συνέντευξη του στην εφημερίδα που αναφέραμε ότι πρέπει να πάψουμε να είμαστε «βοηθοί εκπληρώσεως» των τοκογλύφων δανειστών και φυσικά αν αύριο καταψηφίσει την κυβέρνηση, για την Ν.Δ είναι μονόδρομος να τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική της ομάδα.

 Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βύρωνας Πολύδωρας έχει ερείσματα στην λεγόμενη λαϊκή δεξιά και μάλιστα έλαβε σημαντικό ποσοστό όταν κατέβαινε υποψήφιος για πρόεδρος της Ν.Δ. (Υπάρχει και το ενδεχόμενο στην ψηφοφορία να ψηφίσει παρόν, οπότε τότε ίσως αποφύγει την «αποβολή» του απ’ το ..μαντρί).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger