Home » » Συνάντηση Α. Τσίπρα - Β. Μαρκεζίνη

Συνάντηση Α. Τσίπρα - Β. Μαρκεζίνη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 | 6:38 π.μ.

Το μάθαμε κι αυτό. Απ’ ότι διαβάζουμε στο χθεσινό «Ποντίκι» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθεια του να συγκεντρώσει συντηρητικούς ψηφοφόρους «για μια μετωπική συμπαράταξη ευρύτερων δυνάμεων με έντιμους ανθρώπους είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Βασίλειο Μαρκεζίνη».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά την συνάντηση «πηγές από τον Σύριζα μιλούν για την ύπαρξη διαύλου και πολιτικής συζήτησης εν εξελίξει, στην οποία καταγράφονται "κοινοί τόποι" χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει ταύτιση».

Μάλιστα. Το αφήνουμε ασχολίαστο με την προσθήκη ότι ο «σερ» Μαρκεζίνης, ποτέ δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να διαδεχθεί τον Κ. Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας. (Αυτό κρατήστε το).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

6 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:32 π.μ.

Γιατί σας εκπλήσσει!
Δεν ήταν το προβοκατορικο "ΚΚΕ εσωτερικού" που συζητουσε επι Χούντας τη λύση Μαρκεζινη;
Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει συνέπεια.

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:41 μ.μ.

Αυτα να τα βλεπουν τα απαλειφαδια,
που παραξηγουνται κιολας οταν τους κραζουν.

@ 1,04

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:09 μ.μ.

Με πρόλαβε ο Antonxxx για τον εκδημοκρατισμό του Μαρκεζίνη επι χούντας όταν οι ομογάλακτοι του ΣΥΡΙΖΑ (KKEεσωτερικού τότε) κατηγορούσαν το ΚΚΕ ότι αρνείται το σκαλοπάτι του εκδημοκρατισμού της χούντας. Μετά ακολούθησε το πολυτεχνείο κλπ. Τηρουμένων των αναλογιών θα φτιάξουμε μία κυβέρνηση της αριστεράς και μετά θα πάμε φουλ για τον σοσιαλισμό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο που όπως λέει και ο Μάρξ αυτή η επανάληψη είναι φαρσοκωμωδία...

Ανώνυμος
6 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:02 μ.μ.

Ολοι αυτοί που έχουν το μέγα πολιτικό θράσος να κουνάνε το δάκτυλο στο κκε, όλοι αυτοι που σε λίγο θα συναγωνίζονται τους φασίστες σε αντικομμουνισμο, νάστε σίγουροι,θα το κάνουν γαργάρα το θέμα "μαρκεζίνη". Για αυτό και η "μπογιοπουλιάδα" τους, γι αυτό και ο πόνος τους ξαφνικά για τον Φλωράκη και το κκε. Οι άνθρωποι όχι απλά στρίβουν δεξιά, οι εξελίξεις και το βάθος τη κρίσης είναι τέτοιο, που τα αφεντικά τους, η αστική τάξη, μην εχοντας την πολυτέλεια των ελιγμών όπως παλιότερα, τους ξεβρακώνει σε χρόνο ρεκόρ. Βιάζονται, βιάζονται να ξεμπερδέψουν (έτσι νομίζουν) με το εργατικό κίνημα, με το κκε, για αυτό και ο αντικομμουνισμός των νυν σοσιαλδημοκρατών και τέως οπορτουνιστών, θα πιάσει ταβάνι, θα ξεπεράσει και αυτών των δεξιών. Κι αυτοί οι λιποτάκτες της ταξικής πάλης, αυτά τα πολιτικά ναυάγια, πριν ένα χρόνο, τολμούσαν και εγκαλούσαν το κκε γιατί δεν συνεργαζόταν μαζί τους. Είναι άθλιοι και επικίνδυνοι. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, να τους ξεπροστιάζουμε στο λαό. Δ

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:18 μ.μ.

Kατά τη γνώμη μου ο Τσίπρας και η ηγετική του ομάδα είναι ότι χειρότερο έχει να επιδείξει μέχρι τώρα η Αριστερά.
Θυμίζω πως τα πρόσωπα με τα οποια έχει προσπαθησει να συμμαχήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι: Ιφικράτης Αμυράς, Γιώργος Τράγκας, Πάνος Καμμένος, Γιάννης Δημαράς, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο γνωστός Άνθιμος ("μαύρισε ο τόπος από τους ξένους") και πολλοί πατριάρχες και μητροπολίτες, αγιορείτες, Κωστάκης Καραμανλής, Δ.Αβραμόπουλος, Θέμος Αναστασιάδης.
Αποκορύφωμα των σχέσεών του με την Ακροδεξιά, υπήρξε η υπακοή του στη διαταγή του Χρυσαυγίτη μητροπολίτη Αμβρόσιου: Θα κατσεις να με ακούσεις. Και κάθησε να τον ακούει να τον βρίζει.
Πρόκειται για ηλιθιότητα ή για εξαχρείωση;
Ομολογώ πως δεν μπορώ να το ξέρω.
Λασκαράτος

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:32 μ.μ.

Πάντως και το ΚΚΕ αναφερόταν σε 300 προβοκάτορες και επιδίωκε να μην ξεφύγει η κατάληψη από τα φοιτητικά πλαίσια και είχε στόχο όχι το σοσιασλιμό αλλά τη νέα δημοκρατία...

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:35 μ.μ.

Ενώ προφανώς η ΔΗΜΑΡ που συμμετείχε στην πλέον ακροδεξιά κυβέρνηση των τελευταίων 40 ετών δεν έχει δώσει δείγμα εξαχρειώσης. Η σιωπή είναι χρυσός για οπαδούς της ΔΗΜΑΡ όπως ο Λασκαράτος..

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:29 μ.μ.

Οπαδός της ΔΗΜΑΡ;
Επιτρέψτε μου:

http://roides.wordpress.com/2012/06/22/22june12/

http://roides.wordpress.com/2012/03/02/2mar12/

https://roides.wordpress.com/2010/01/12/12jan10/

Λασκ.

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:37 μ.μ.

Ποιος Λασκαράτος ρε παιδιά, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος ήτανε

Ανώνυμος
9 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:18 μ.μ.

Aν θέλετε να τα λέμε όλα και να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους, όταν μιλάω για εξαχρείωση είμαι πολύ επιεικής:

http://www.protothema.gr/ekloges/article/197484/prothypoyrgo-ton-ser-markezinh-thelei-h-xrysh-aygh/


Πρωθυπουργό τον σερ Μαρκεζίνη θέλει η Χρυσή Αυγή

Παναγιώτης Σαββίδης
15/05/2012 12:196







Υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης προσωπικοτήτων τάσσεται η Χρυσή Αυγή.

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατέθεσε τη συγκεκριμένη πρόταση (για μκυβέρνηση προσωπικοτήτων) στη συνάντηση που είχε την Κυριακή με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενώ «φωτογράφισε» τον κ. Μαρκεζίνη.

Ο βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση, προχώρησε ενα βήμα παραπέρα, προτείνοντας για επικεφαλής τον σερ Βασίλειο Μαρκεζίνη.

Ανώνυμος
10 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:10 μ.μ.

Το μπουζούκι είναι όργανο, ο μπάτσος είναι όργανο, άρα ο μπάτσος είναι μπουζούκι. Απλή λογική

Ανώνυμος
13 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:48 π.μ.

Πολλά όργανα παίζουν στην αυλή του κ.Τσίπρα:

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=546684
08/12/2013
ΤΟ ΒΗΜΑ
Ο Μαρκεζίνης, ο Τσίπρας και ο στρατηγός Φράγκος

Τι κοινό έχουν ένας σερ και ακαδημαϊκός, ένας πρόεδρος αριστερού κόμματος και ένας στρατηγός; «Και οι τρεις συναντώνται στο αντιμνημονιακό μέτωπο» λένε οι πιο μυημένοι που έχουν γνώση του παρασκηνίου, όταν αναφέρονται στον ακαδημαϊκό κ. Β. Μαρκεζίνη, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα και στον πρώην αρχηγό ΓΕΣ κ. Φρ. Φράγκο.

Η προ ημερών εκδήλωση του κ. Μαρκεζίνη στην Αίγλη Ζαππείου για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Η Ελλάδα στον Κατήφορο – Η ανύπαρκτη εξωτερική πολιτική – Οι εγκαταλελειμμένες Ενοπλες Δυνάμεις» έδωσε λαβή για ποικίλα σχόλια και σενάρια για το αν αυτό αποτελεί προμήνυμα για τη δημιουργία ενός νέου δεξιού κόμματος στα δεξιά της ΝΔ.

…………………….

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει συνειδητά να διευρύνει τον κύκλο των συνομιλητών του και στον συντηρητικό χώρο. Οπως λένε υψηλόβαθμοι παράγοντες του κόμματος που συνομιλούν «ανοιχτά» και με ορισμένα επώνυμα «καραμανλικά» στελέχη, «διευρύνεται το αντιμνημονιακό μέτωπο», αν και ορισμένοι κακεντρεχείς διερωτώνται: «Θα στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαρκεζίνη ή Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας;».

Επίσης άκρως ενδιαφέρον είναι το στοιχείο ότι το τελευταίο διάστημα επαφές με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει και ο κ. Φράγκος, για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα άμυνας και γεωστρατηγικής.
____________________________



http://www.defencenet.gr/defence/o/30081

Παρουσιάστηκε με μεγάλη καθυστέρηση ο μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη των 39 της ΟΥΚ-ΜΥΑΛΣ δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας Δ. Αγγελίδης. Ο δημοσιογράφος και βασικός μάρτυρας κατηγορίας δεν είχε παρουσιαστεί στο ναυτοδικείο όπως έπρεπε σήμερα το πρωί και για το λόγο αυτό το δικαστήριο είχε ζητήσει την προσαγωγή του με αστυνομικό όχημα.

Μετά την εμφάνιση του δημοσιογράφου η δίκη συνεχίστηκε κανονικά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι μάρτυρες κατηγορίας δεν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο διότι όπως είπαν, απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητα κατά την προηγούμενη δίκη

Ως μάρτυρες υπερασπίσεως στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν οι Υποναύαρχος (ε.α) Δ. Θεοφανίδης, ο Αρχιπλοίαρχος (ε.α) Β. Πολίτης και ο πρώην Α/ΓΕΣ Γράγκος Φραγκούλης, ενώ δεν επιτράπηκε στον βουλευτή Π. Καμμένο να καταθέσει πληροφορίες που διέθετε.

http://www.ekeo.gr/2013/12/%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD/

Ο Στργος Φραγκούλης Φράγκος μιλά στην παρουσίαση του βιβλίου του Ακαδημαϊκού Βασίλη Μαρκεζίνη

stoxos.gr/2012/05/blog-post_2815.html
ΣΤΟΧΟΣ
17/5/12

ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…
_________

Λασκ.



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger