Home » , , » Δημοσκόπηση MRB 16/12/2013 (Βίντεο)

Δημοσκόπηση MRB 16/12/2013 (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 | 8:34 μ.μ.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρείας MRB που έγινε στις αρχές Δεκέμβρη και παρουσιάστηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο του Mega παραθέτουμε στο βίντεο που αναρτούμε.

Σύμφωνα λοιπόν μ' αυτή την έρευνα ο Σύριζα δείχνει να προηγείται ελαφρώς τις Ν.Δ –κάτι που έχουμε δει σ’ όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις- ενώ η ναζιστική συμμορία παραμένει σταθερά τρίτο κόμμα.

Εντυπωσιακό είναι ότι το άθροισμα των δυο κυβερνητικών κομμάτων δεν ξεπερνάει το 35%, ενώ για πρώτη φορά μειώθηκε τόσο πολύ η διαφορά για το ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός (Ο Σαμαράς τον Ιούνη προηγούνταν στην καταλληλότητα κατά 14% και σήμερα λιγότερο από 4%).

Στο βίντεο ακούμε επίσης πώς σχολιάζουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο Η. Νικολακόπουλους και οι παρουσιαστές των ειδήσεων του Mega.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:17 π.μ.

«Υπάρχουν ψέματα τριών ειδών: Ψέματα, καταραμένα ψέματα και η στατιστική». Άλλη μια δημοσκόπηση που κρατάει μπανάνα. Μαϊμού σαν την... τσίτα. Καλά, δεν σχολιάζω τον (α)καταλληλότερο, είναι αυτός που προηγείται -και καλά- πριν τις εκλογές ενώ φεύγει σαν δαρμένο σκυλί μετά. Το πρωτόβαλαν για να κολακέψουν το Σημίτη και από τότε κράτησαν αυτό το κουσούρι, ίσως για να δώσουν μια νότα γέλιου.
Οι δημοσκοπήσεις λένε απόψεις των πελατών που τις ντύνουν ως «αλήθειες» τις οποίες δήθεν αποδέχονται οι περισσότεροι. Την πιο έντιμη δημοσκόπηση την είδα στο http://kke4ever.blogspot.com, όπου το μπλοκ, δεν προσπαθεί να την παρουσιάσει ως «πανελλαδική», όπως κάνουν άλλοι. Το Βλήμα πχ εμφανίζει στη φυλλάδα του δήθεν «πανελλαδικές και έγκυρες» έρευνες (εδώ γελάμε), που όμως γίνονται στο site από αυτούς που συνήθως το διαβάζουν...
Θα αρχίσω από τα χρυσά αυγά. Είναι η νέα ΔΗΜΑΡ για τους δημοσκόπους. Όπως ο Φώτης εμφανίζονταν ένα φεγγάρι δεύτερος, λόγω κατάρρευσης του ΠΑΣΟΚ, έτσι και η ΧΑ τσιμπάει λίγο από τη ΝΔ που διαλύεται. Εδώ γίνεται η τρίχα... τριχιά. Για τις δημοσκοπήσεις του ιντερνέτ, κάποια από τα ακροδεξιά site έδιναν οδηγίες πώς να ψηφίζουν πολλές φορές. Ο στόκος συμβούλευε να διαγράφουν τα cookies, άλλα, πώς να αλλάζουν την IP, ή πώς να έχουν πολλά e-mail, όπως η «γκεσταπίτισσα ψυχοπαθής δολοφόνος». Έχω νέα για τα ασπόνδυλα: Ψηφίζεις μόνο ΜΙΑ φορά στις εκλογές, οπότε, ΑΝ πάρουν το ποσοστό τους, να είναι ευχαριστημένοι που σ’ ένα 7-8% αρέσει ο κανιβαλισμός.
Για το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ δεν θα πω τίποτε, δεν αξίζει καν ο κόπος. Βολευτείτε στον καναπέ, αν αδυνατήσει λίγο ο Βαγγέλης (χλωμό) θα σας χωρέσει όλους τους ψηφοφόρους. Παρεμπιπτόντως είδατε πόσες λίρες (μεταξύ άλλων) έχει ο Μπενύτο; 84.444!!! 245€ η μία! Με αυτό το χρυσό και μόνο, λύνεται το πρόβλημα αυτών που χρωστάνε στη ΔΕΗ...!
Για τους ΑΝΕΛ: Παίρνουν από τη ΝΔ, αλλά κάποιοι δε θέλουν να φανεί αυτό. Προτιμούν τη νέα ΕΠΕΝ από την παλιά Νέα Δημοκρατία. Το ότι ο Καμμένος, αν και δεξιός, έχει πει εναντίον του Μπόμπολα και άλλων είναι απλή «σύμπτωση» για τις εταιρίες του Μπόμπολα. Απλή σύμπτωση σας λέω...
H ΝΔ – ΠΟΛΑ: Θα πω μόνο ένα: Πιστεύουν ΣΟΒΑΡΑ, μετά το φόρο ακινήτων, τους πλειστηριασμούς, τις νέες μειώσεις και απολύσεις, την εισβολή της εφορίας στα σπίτια, ότι απέμειναν γίδια στο μαντρί; Ότι θα ρισκάρει ο άλλος το σπίτι του; Με κατασχέσεις τα μπάζω με χαράτσια τα βγάζω, τι έχουν τα έρμα και λακίζουν;
Για το ΣΥΡΙΖΑ: Θα βγει με διαφορά λόγω αγανάκτησης, νέων χαρατσιών, περικοπών και γδαρσιμάτων. ΔΕΝ θα κάνει «περίπατο» όπως νομίζουν κάποιοι. Ο Σαμαράς παίζει βρώμικα και μαγειρεύει πολλά. Σπεσιαλιτέ του οι εκβιασμοί αλλά Τρόικα, οι απάτες με σάλτσα τρομοκρατίας και η νοθεία στα κάρβουνα... Η αλαζονεία, η σχιζοφρενική δολοφονική επίθεση στα εναπομείναντα υπάρχοντα και τα σκάνδαλα θα κάνουν τη διαφορά, όχι πολύ μεγάλη, μόλις... 8-10 μονάδες.
Το ΚΚΕ έντιμα, σταθερά, δίνει ένα σκληρό αγώνα υπέρ των εργαζομένων σε καθεστώς διωγμού. Ο κόσμος που βλέπει την κατάσταση θα κατανοήσει ότι η αιτία του κακού είναι ο ίδιος ο καπιταλισμός. Τα μηνύματα είναι θετικά και το διψήφιο εφικτό.
Για την υπόλοιπη Αριστερά εύχομαι καλή επιτυχία και εφόσον δυναμώσουν τους όμορφους αγώνες που ήδη κάνουν θα τα πάνε ακόμα καλύτερα. mitsos175

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger