Home » » off shore και καταθέσεις Χρυσαυγιτών (Βίντεο) - Καταθέσεις που "καίνε τον Σ. Μπούκουρα (Βίντεο)

off shore και καταθέσεις Χρυσαυγιτών (Βίντεο) - Καταθέσεις που "καίνε τον Σ. Μπούκουρα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 | 7:50 μ.μ.

Το βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεοπτική εκπομπή του Ευαγγελάτου- βασίζεται σε δημοσίευμα που υπογράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην ιστοσελίδα του «Βήματος» σύμφωνα με το οποίο ελεγκτές του ΣΔΟΕ έχουν εντοπίσει δύο off shore εταιρείες στην Κύπρο που φαίνεται να ανήκουν σε στέλεχος της Χρυσής Αυγής το οποίο σχετίζεται με τα οικονομικά του κόμματος.
Παράλληλα από τον μέχρι στιγμής έλεγχο εντοπίσθηκαν 150.000 ευρώ σε λογαριασμό του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού ο οποίος δήλωνε άνεργος.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα έλεγχος στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής αλλά και στους τραπεζικούς λογαριασμούς περίπου 35 στελεχών της συνεχίζεται.

Επίσης το τηλεοπτικό ρεπορτάζ κάνει αναφορά σε «πάγο» που υπάρχει ανάμεσα σε Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιοποιούνται ο αρχηγός της Χ.Α φαίνεται δυσαρεστημένος με την λειτουργία της ναζιστικής συμμορίας «καθώς από την προφυλάκισή του και μετά δεν έχει υπάρξει συντονισμένη δράση και υποστήριξη των προφυλακισμένων βουλευτών του ναζιστικού μορφώματος.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger