Home » , , » Με «Μπαλούρδους» νόμους και διατάγματα η κυβέρνηση εναντίον των απολυμένων καθαριστριών

Με «Μπαλούρδους» νόμους και διατάγματα η κυβέρνηση εναντίον των απολυμένων καθαριστριών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014 | 8:11 μ.μ.

Με «Μπαλούρδους» νόμους και διατάγματα προσπαθεί να ολοκληρώσει το εγκληματικό της έργο  -που τις έχει ανατεθεί από ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες η πλήρως απονομιμοποιημένη στην συνείδηση του ελληνικού λαού,  κυβέρνηση κοινωνικής καταστροφής των Σαμαρά-Βενιζέλου.

Όπως θα έλεγε και ο πρόωρα χαμένος σύντροφος μας δικηγόρος Γιώργος Γκουντούντας «Η Δικαιοσύνη αποδεικνύεται και πάλι θεραπαινίδα της σάπιας νεοφιλελεύθερης ελίτ» με την απόφαση αυτή την φορά του Αρείου Πάγου να κάνει δεκτή την αίτηση της κυβέρνησης για αναστολή της πρωτόδικης δικαστικής απόφασης που διέτασσε την επαναπρόσληψη των 397 καθαριστριών του υπ. Οικονομικών.

Είναι συγκλονιστικά τα όσα είπε στον ραδιοσταθμό «105,5 στο Κόκκινο» ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, Μάριος Λώλος. (Ακούστε τα στο βίντεο που παραθέτουμε και το οποίο περιλαμβάνει εικόνες από όσα έγιναν σήμερα έξω από το υπουργείο Οικονομικών, καθώς και τις δηλώσεις του μαχητικού ψωτορεπόρτερ).

Μας αναφέρει αναλυτικά τα γεγονότα που έγιναν σήμερα έξω από το ΥΠΟΙΚ   καταγγέλλοντας παράληλα την αδικαιολόγητη βία των ΜΑΤ που χτυπούσαν βάναυσα όποιον έβλεπαν μπροστά τους και καυτηριάζει την απαράδεκτη στάση του νέου υπουργού δημόσιας τάξης Βασίλη Κικίλια.

Και καταλήγει στο αναμενόμενο: Θα γίνει μια ΕΔΕ, ως συνήθως και όλοι οι μπάτσοι θα βγούνε "λάδι" για τις βαρβαρότητες τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger