Home » » Νέες σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του υπουργού δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου

Νέες σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του υπουργού δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 | 1:15 π.μ.

Το περασμένο δημοσίευμα του περιοδικού Hot Doc που είχε σαν κεντρικό θέμα του τα έργα και την πολιτεία του Χ. Αθανασίου, έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους κατοίκους της ιδιαίτερης περιοχής του –της Αγίας Παρασκευής Λέσβου- και για μέρες αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε καφενεία και γειτονιές.

Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο επίσης και λόγο αυτής μας της ανάρτησης ήρθαν μηνύματα που αφορούν κύρια τα ρουσφέτια που έχει κάνει –για να εξασφαλίσει εκλογική πελατεία- ο υπουργός δικαιοσύνης.

Φυσικά αυτά είναι πταίσματα μπροστά στις αποκαλύψεις του περιοδικού που αναφέρει για τον Χ. Αθανασίου ότι ξεκίνησε σαν ένας φτωχός δικαστής που παντρεύτηκε μια γυναίκα η οποία δεν εργαζόταν, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια ακίνητη περιουσία με έναν μόνο μισθό. (Και φυσικά να αποκαταστήσει και τα παιδιά του, Χριστόφα και Ελένη Αθανασίου που από φοιτητές ακόμα παρουσιάζονται να διαθέτουν πολυτελείς μεζονέτες).

Στο ίδιο δημοσίευμα του περιοδικού γίνεται αναφορά ότι υπήρξαν «νόμοι δια χειρός Αθανασίου» με τους οποίους ξεπλένονται εφοπλιστές και μέτοχοι καθώς επίσης και νόμοι με τους οποίους «αθώωσε τους καταχραστές του Δημοσίου».

Στο νέο τεύχος του Hot Doc που κυκλοφορεί σήμερα υπάρχουν νέες απακαλύψεις για τον ρόλο του εκλεκτού του Α. Σαμαρά, Χ. Αθανασίου που εστιάζονται στην απονομή χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, καταδικασμένους υπαλλήλους, παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι παίρνουν χάρη με πρόταση του υπουργού και υπηρετούν σε θέσεις για τις οποίες κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη, επικίνδυνοι.

Αντιγράφουμε από την ιστοσελίδα «Το κουτί της Πανδώρας»

O Χαράλαμπος Αθανασίου δεν απάντησε επίσημα για καμία από τις αποκαλύψεις του Hot Doc περί ψευδούς «πόθεν έσχες», χαρακτήρισε όμως «αθλιότητες» όσα το περιοδικό αποκάλυψε, χωρίς ποτέ να διευκρινίσει ποιες είναι αυτές. Παράλληλα καμιά από τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως Άρειος Πάγος και η επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής δεν κινήθηκαν προκειμένου να διερευνήσουν όσα την περασμένη εβδομάδα δημοσιοποιήσαμε.

Απέναντι σε αυτή την προκλητική αδιαφορία, συνεχίσαμε την έρευνα, για να αποκαλύψουμε νέα συγκλονιστικά στοιχεία που ξεπερνούν την ψευδή δήλωση «πόθεν έσχες», όπως για παράδειγμα ότι ο υπουργός δεν πληρώνει χαράτσι, δημοτικούς φόρους και εισφορές για ακίνητο που νοικιάζει στο δήμο Πεντέλης, ενώ η οικογένειά του είναι κάτοχος και άλλων ακινήτων τα οποία φαίνονται ως περιουσιακό στοιχείο των παιδιών του.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη το νομικό έργο του Αθανασίου το οποίο έχει καταγγελθεί ακόμη και από στελέχη της ΝΔ ως τερατούργημα υπέρ συμφερόντων και ολοκληρώνεται απ’ ό,τι φαίνεται με την απονομή χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, καταδικασμένους υπαλλήλους, παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι παίρνουν χάρη με πρόταση του υπουργού και υπηρετούν σε θέσεις για τις οποίες κρίθηκαν από τη Δικαιοσύνη, επικίνδυνοι.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger