Home » , » Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού - Δεβελέκου

Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού - Δεβελέκου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 | 3:10 π.μ.


Αν και η αίσθηση δυσοσμία από τον νεοναζιστικό βόθρο ήταν έντονη παρακολουθώντας τα χθεσινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων τους τηλεφωνικούς διαλόγους που είχαν ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός με τον οδηγό και εξ απορρήτων του Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκου, διαβάζοντας την έντυπη έκδοση του «Κυριακάτικου Εθνους» αυτή μετατράπηκε σε τάση για εμετό.

Η αποκάλυψη της τηλεφωνικής συνομιλίας των δυο στελεχών του ναζιστικού μορφώματος φέρεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 9/9/2013 και πραγματικά είναι συγκλονιστική. Κάποια σημεία της υπάρχουν στο βίντεο που παραθέσαμε απ’ τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.
Για να μην «κάψουμε» την αποκάλυψη που κάνουν οι Μαρία Ψαρά και ο Λευτέρης Μπιντέλα, παραθέτουμε μόνο το εισαγωγικό μέρος του δημοσιεύματος:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ που ξεσκεπάζει και βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Eθνος της Κυριακής». Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα από μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου. Ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που συγκαλύφθηκε, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και κατά του κονφερανσιέ Κασιδιάρη και του μ...κα Παππά.

Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού - Δεβελέκου, δύο χρυσαυγιτών που έχουν απευθείας πρόσβαση στον Νίκο Μιχαλολιάκο και απόλυτη γνώση για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις πληροφορίες που ανταλλάσσουν στο επίμαχο τηλεφώνημα, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο ένας πριν γίνει βουλευτής Β’ Πειραιά ήταν οδηγόs και ασφάλεια του αρχηγού και ο άλλος τον διαδέχθηκε όταν ο Γ. Λαγός αναβαθμίστηκε.

Το ντοκουμέντο περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία κατά της ΧΑ και φέρεται να πραγματοποιήθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2013. Τα όσα μνημονεύονται στο τηλεφώνημα, το οποίο έγινε πριν από τη δολοφονία Φύσσα και την επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως η «πλήρης ομολογία Λαγού» για τα δύο πρόσωπα του φασιστικού μορφώματos: το εγκληματικό και το «κοινοβουλευτικό».

Ολα όσα προσπαθούσε να κρύψει όλον αυτό τον καιρό η Χρυσή Αυγή, μιλώντας για συκοφάντες, πολιτικές διώξεις, ψευδομάρτυρες, παπαγαλάκια και κατά φαντασίαν μέλη της, τα αποκαλύπτουν αυτήν τη φορά δύο χρυσαυγίτες που ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει στηρίξει όσο λίγους: ο Γ. Λαγός, με τον οποίο μοιράζεται το κελί στις φυλακές Κορυδαλλού και τον έχει στο πλευρό του ως άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης του για πάρα πολλά χρόνια, και ο Σ. Δεβελέκος, που είναι ο «εξ απορρήτων» του, εκείνος που -και ως οδηγός- είναι παρών σε διάφορες συναντήσει και «επισκέψεις».

Η «ομολογία Λαγού» περιλαμβάνει βολέματα πρωτοξάδερφων από τον Μιχαλολιάκο, χαρακτηρισμούς όπως «λαμόγια χρυσαυγίτες», απόψεις για παρακμή της οργάνωσης μετά την είσοδο στη Βουλή, αλλά και προκλητική χρήση προνομίων από τους εκλεγμένους. «Γυρνάνε με κάτι αμάξια πολυτελείας... Φαντάσου να αναλάβουνε και κανένα πόστο», καρφώνει τους συναγωνιστές του ο Λαγός για να συνεχίσει: «Αήδιασα μ’ αυτά που βλέπω. Τι λαμόγια είναι αυτά που έχουμε μπλέξει, ρε;». Και ο Δεβελέκοε, ο «έμπιστος» του αρχηγού, στρέφεται σε αυτό το σημείο εναντίον του μέντορά του και λέει οργισμένα: «Αφού βάλαμε ξαδέλφια, πρωτοξάδελφα αριστερά-δεξιά...», επιβεβαιώνοντας τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Εθνους της Κυριακής».

Οι επιθέσεις Δεβελέκου - Λαγού στρέφονται και κατά του Η. Κασιδιάρη, του Χρ. Παππά και άλλων μελών της οργάνωσης, που αναφέρονται ως «λαμόγια ms Χρυσής Αυγής» που μόλις δουν κάμερες «βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια με τη βροχή». Μάλιστα, ο υπόδικος βουλευτής δηλώνει ότι όταν πάει στη Βουλή αισθάνεται περισσότερο «αηδιασμένος από τους δικούς του και μετά για τους υπόλοιπους».

«Προφητική» αναφορά. Εννέα μέρες πριν από τη δολοφονία Φύσσα, ο Σ. Δεβελέκος αποδεικνύεται «προφητικός», καθώε αναφέρει στον Λαγό ότι ο «σκληρόε σκληρός πυρήνας, είναι όλοι συφιλιασμένοι και θα γίνει χοντρή μαλ.,.α».

Σοκ προκαλεί και η ομολογία των δύο συνομιλητών ότι είχαν μάθει για περιστατικό βιασμού ενός κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη ο οποίος συγκαλύφθηκε από τα τοπικά στελέχη, που έριξαν την ευθύνη στο θύμα με τη δικαιολογία «να μην άνοιγε τα πόδια της»!

Ο Γ. Λαγός είναι για ακόμη μία φορά ο άνθρωπος που «καίει» προσωπικά τον Ν. Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή, αφού εμπλέκεται άμεσα σε κρίσιμες ποινικές υποθέσεις: δολοφονία Φύσσα, επίθεση στο ΠΑΜΕ, επίθεση στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, χτύπημα στο στέκι «Συνεργείο» και επίθεση σε πρώην μέλος της ΧΑ στον Μελιγαλά. Επίσης, το «Εθνος» είχε αποκαλύψει ότι ο Λαγός είχε ενημερώσει στο κινητό του τον Μιχαλολιάκο τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Φύσσας, στοιχείο που φέρνει τον αρχηγό ms ΧΑ άμεσα εμπλεκόμενο στη δολοφονική επίθεση στο Κερατσίνι.

Περαιτέρω στήριξη του Ν. Μιχαλολιάκου στον Γ. Λαγό σημαίνει αυτόματα και παραδοχή του πρώτου ότι είχε απόλυτη γνώση για όλες τις καταγγελλόμενες εγκληματικές ενέργειες από τη ΧΑ, αλλά και ότι πράγματι ενστερνίζεται την άποψη πως η οργάνωση αποτελείται από λαμόγια.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger