Home » , » Τράγκας: Με τον Σύριζα στην εξουσία έρχεται η "πολιτική ρεβάνς της ήττας των κομμουνιστών το 1949" (Βίντεο)

Τράγκας: Με τον Σύριζα στην εξουσία έρχεται η "πολιτική ρεβάνς της ήττας των κομμουνιστών το 1949" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 | 10:28 π.μ.

Μας έφτιαξε την μέρα ο «τετραπέρατος» (αυτό ήταν το συνθηματικό του όταν δούλευε στην ΚΥΠ), Γ. Τράγκας. Τόσες παπαριές μαζεμένες ούτε ο Λιακόπουλος δεν μπορεί να πει. Στο στόχαστρο του, όπως συνηθίζει αυτές τις μέρες ο Σύριζα. Και δεν ακούσαμε απ’ το ότι «Μόλις εκλεγεί η κομουνιστική αριστερά θα πάμε σε λίστες προγραφών, δικαστήρια ..» μέχρι ότι η ξένοι θεωρούν ότι «η άνοδος του Σύριζα είναι πολιτική ρεβάνς της ήττας των κομμουνιστών το 1949»!

Ο Τράγκας έχει κάτι νταλαβέρια με μια δικαστική δίωξη γιατί απέκρυψε πάνω από 10 εκ.ευρώ από το πόθεν έσχες του, αλλά δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος της κωλοτούμπας του.

Τον βασικό λόγο τον έχει περιγράψει πολύ αναλυτικά άρθρο του περιοδικού «Unfollow»:

Στη δημοσιογραφική αργκό ονομάζονται «εργολάβοι». Πρόκειται για εκείνους τους «δημοσιογράφους» που αναλαμβάνουν για λογαριασμό συγκεκριμένων πολιτικοιοκονομικών συμφερόντων να στοχοποιήσουν επιχειρηματίες, πολιτικούς ή κόμματα, για να τους αναγκάσουν σε κάποιου είδους «ντηλ». Δύο είναι τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου «εργολάβου»: η επιδεξιότητά του να «πλάθει» λαϊκές συνειδήσεις και η ικανότητά του να κάνει συνεχώς κωλοτούμπες. 
Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:42 μ.μ.

Ο Τράγκας ο φράγκας στο ίδιο μήκος κύματος με τον Κουτσούμπα.Τρομοκρατούν τον λαό,ο καθένας απο το πόστο που τους έχει αναθέσει το σύστημα.Είπε χθές ο Κουτσούμπας,πως και οι δύο-Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή-δίνουν εξετάσεις στην Ε.Ε.
Δεν είπε όμως ο Μήτσος πως ο Γιούνκερ,ο Βρωμοβισί και όλο το σκυλολόι της Ε.Ε έκοψαν τον ΣΥΡΙΖΑ απο τις εξετάσεις.Τον απέρριψαν σαν κακό μαθητή,του έσουραν το καταπέτασμα,και στις εξετάσεις πέρασε ο εκλεκτός τους Σαμαράς και η ΝΔ.Δεν άκουσε ο Μήτσος τίποτα για τις επιθέσεις.Εξετάσεις μόνο είδε ο άνθρωπος.
Α ρε Μήτσο.Μήτσος γεννήθηκες,Μήτρος θα πεθάνεις.

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 7:08 μ.μ.

Α, Ρε τρόλια, προβοκάτορες, που θα αποκαλέσετε τον σύριζα, δικό σας παιδί. κομμουνιστή!!! Μην τρελλαθούμε τελείως!!! Εχει τόση σχέση με τον κομμουνισμό, όσο έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο!! Οσο "κομμουνιστικές" ήταν στο πασόκ, άλλο τόσο "κομμουνιστές" είναι στον σύριζα. Τακίμι με τον Τράγκα και όλους τους υπόλοιπους. Κι όποιος έχει αμφιβολία, οι επόμενοι μήνες θα τον πείσουν.Απλώς τα ακριβοπληρωμένα παπαγαλάκια του συστήματος, φτιάχνουν έδαφος, με τα μέτρα που θα πάρει ο σύριζα, να βγεί μετά ο πολλά βαρύς κ Τράγκας και να πεί, να οι κομμουνιστές, τέτοια μέτρα παίρνουν. κ. Τράγκα, έχουν γνώση οι φύλακες. Οπως σπάσατε τα μούτρα σας 90 χρόνια τώρα με το ΚΚΕ, έτσι θα τα σπάσετε και τώρα. Θα φροντίσουμε εμείς γι αυτό. Ευτυχώς που η ιστορία, πάει πάντα μπροστά!!! Και τώρα κ. Τράγκα οι κομμουνιστές, οι πραγματικοί και όχι οι εξ αριστερών σας συνεργάτες, μασκαρεμένοι πρώην πασόκ, όταν θα πουν την τελευταία κουβέντα, να είστε σίγουρος, ότι πραγματικά θα είναι η τελευταία για το σύστημα, που με χέρια και με πόδια και με παχυλές αμοιβές, υπερασπίζεστε!. μανώλης

Ανώνυμος
21 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:56 μ.μ.

@7.08
Πώπώ μεγάλε!!.Ούτε μεσ στο μυαλό του Τράγκα να είσουνα ρέ.Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε!!
Πως το πήρες χαμπάρι ρε μεγάλε Μανωλάκι για τον Τράγκα;
Κοιτα να δείς που όλοι την πατήσαμε με τον Τράγκα,και μόνο ο κομμουνισταράς Μανωλάκι τον κατάλαβε και τον ξεβράκωσε.
Ο Τράγκας έχει τακιμιάσει με τους οπορτουνιστές,αλλά η γνώση του φύλακα Μανωλάκι μας φυλάει απο κάθε κακό.

Αυτό με την ιστορία που πάει μπροστά,πως το σκέφτηκες ρε μπαγάσα;Ναι σίγουρα η ιστορία δεν είναι στάσιμη και πάει μπροστά.
Καθηλωμένο στον προηγούμενο αιώνα βρίσκεται το κκε.Και θα εκεί θα παραμείνει αιωνίως και τουμπανίως.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger